Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gerçek islam bu değil !

Feamer

Öne çıkan mesajlar

cennet ve ödül mekanizması olmasa insanların bu kadar iradeli olabileceğini sanmıyorum. köpek eğitiminin biraz daha gelişmiş versiyonu. köpekler önce gerçek bisküvi veya ceza falan verilerek bazı davranışlarının bisküvi bazılarının ceza ile sonuçlanacağına şartlandırılıyor böylece bisküvi için o davranışları sergiliyorlar ceza korkusu ile diğer davranışları sergilemiyorlar. aynısı büyük dinlerde cennet vaadiyle ve cehennem cezası ile var ama başta verilmiyor cennet. Fakat insan beyni daha karmaşık olduğu için yine de vaatler üzerinden eğitilebiliyor sdf.

ha buarada hemen gelir şimdi bazı müslümler "bize köpek dedin bize hakaret ettin" diye atlarlar. Yoo sadece size demedim kendim dahil olmak üzere pek çok insan da sosyal davranışlarını ve hayatı benzer beyinsel geri beslemelerle gerçekleştiriyorlar, en azından nörobilimin şuana kadar anladığı bir durum bu ben onların yalancısıyım bizzat kendim yapmadım deneyleri sdf. O yüzden hemen "bize hakaret ettin rörör" diye çığırtkanlık yapmak yerine gidin soğuk bir duş alın daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

onun rızası = huriler cennet işte.

sana gel rızam var benim ama cennet filan yok. kola kurupasta vericem dese ibadet edicekmiydin

abı aslıdna varya... burda kuru pasta satmıyolartık hiç sırf afilli seyelr satıyolar. böle o kahverengi ucun üstüdne cizgi cizgi cikolata arasında macum gibi recel olan kurupastadan uc kilo olsa 5 litrede kola olsa bitiririm varya. öle canım cekiyo su anda
Sosyal ağlarda paylaş

o hakaret etme mevzusu da zaten "biz allahın sevgili kuluyuz diğer tüm canlılardan üstünüz" egosu yüzünden geliyor "BÖZ MOYMONDON GOLMODOK" falan filan. bu da sanırım "babasının ebeveyninin en sevdiği çocuk olmak" sendromu olarak açıklanabilir sdf (bunu ben salladım bu kötü tespitte nörobilmin bir suçu yok). es keza bizden çok daha uygar, medeni ve gelişmiş bir uzaylı toplumu çıksa müslümanlar krize girer mi diye çok merak ediyorum.

bi rahad olmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

fede said:

onun rızası = huriler cennet işte.

sana gel rızam var benim ama cennet filan yok. kola kurupasta vericem dese ibadet edicekmiydin

abı aslıdna varya... burda kuru pasta satmıyolartık hiç sırf afilli seyelr satıyolar. böle o kahverengi ucun üstüdne cizgi cizgi cikolata arasında macum gibi recel olan kurupastadan uc kilo olsa 5 litrede kola olsa bitiririm varya. öle canım cekiyo su anda

ne kolasi abi, direk pastane limonatasi ile yicen onu

yanindada sole guzel bi sekerpare veya paskalya olcak, ohhh

nerde eski pastaneler, anca kanepe filan yapiolar simdi
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

o hakaret etme mevzusu da zaten "biz allahın sevgili kuluyuz diğer tüm canlılardan üstünüz" egosu yüzünden geliyor "BÖZ MOYMONDON GOLMODOK" falan filan. bu da sanırım "babasının ebeveyninin en sevdiği çocuk olmak" sendromu olarak açıklanabilir sdf (bunu ben salladım bu kötü tespitte nörobilmin bir suçu yok). es keza bizden çok daha uygar, medeni ve gelişmiş bir uzaylı toplumu çıksa müslümanlar krize girer mi diye çok merak ediyorum.

bi rahad olmak lazım.

sen zaten tanimladigin uzayli gibisin adamlara kiyasla, sana nasil bakiyorlarsa o uzayliyada ole bakicaklar

kuranda cok acik yaziyor zaten "ben istedigimi musluman yapar, istedigimi kafir yaparim" diye, kendi amcasini aklamak icin vahiy gelmis direk "aha bak kendi amcasini bile olmeden ikna etmeyi beceremedi" diye dalga geciyorlar diye
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...