Boci Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Akşama ayrıntılı olarak hurileri anlatmanı tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 cennet ve ödül mekanizması olmasa insanların bu kadar iradeli olabileceğini sanmıyorum. köpek eğitiminin biraz daha gelişmiş versiyonu. köpekler önce gerçek bisküvi veya ceza falan verilerek bazı davranışlarının bisküvi bazılarının ceza ile sonuçlanacağına şartlandırılıyor böylece bisküvi için o davranışları sergiliyorlar ceza korkusu ile diğer davranışları sergilemiyorlar. aynısı büyük dinlerde cennet vaadiyle ve cehennem cezası ile var ama başta verilmiyor cennet. Fakat insan beyni daha karmaşık olduğu için yine de vaatler üzerinden eğitilebiliyor sdf. ha buarada hemen gelir şimdi bazı müslümler "bize köpek dedin bize hakaret ettin" diye atlarlar. Yoo sadece size demedim kendim dahil olmak üzere pek çok insan da sosyal davranışlarını ve hayatı benzer beyinsel geri beslemelerle gerçekleştiriyorlar, en azından nörobilimin şuana kadar anladığı bir durum bu ben onların yalancısıyım bizzat kendim yapmadım deneyleri sdf. O yüzden hemen "bize hakaret ettin rörör" diye çığırtkanlık yapmak yerine gidin soğuk bir duş alın daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 huri anlatılcaksa akşama popcorn alayım eve giderken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ardeth dusunsene biz kontrol grubuymusuz allahin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 fede said: kola kurupasta hmmppss.. şu an hurileri falan çıkarsan pazartesi olmadan müslümanların sayısı gezegende toplamda 100bine falan düşer muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 fede said: onun rızası = huriler cennet işte. sana gel rızam var benim ama cennet filan yok. kola kurupasta vericem dese ibadet edicekmiydin abı aslıdna varya... burda kuru pasta satmıyolartık hiç sırf afilli seyelr satıyolar. böle o kahverengi ucun üstüdne cizgi cizgi cikolata arasında macum gibi recel olan kurupastadan uc kilo olsa 5 litrede kola olsa bitiririm varya. öle canım cekiyo su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 hemen bi din yapıyorum o zaman sana özel, müridim olmaya hazır ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 ardeth hakaret etme. hic hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 o hakaret etme mevzusu da zaten "biz allahın sevgili kuluyuz diğer tüm canlılardan üstünüz" egosu yüzünden geliyor "BÖZ MOYMONDON GOLMODOK" falan filan. bu da sanırım "babasının ebeveyninin en sevdiği çocuk olmak" sendromu olarak açıklanabilir sdf (bunu ben salladım bu kötü tespitte nörobilmin bir suçu yok). es keza bizden çok daha uygar, medeni ve gelişmiş bir uzaylı toplumu çıksa müslümanlar krize girer mi diye çok merak ediyorum. bi rahad olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 KÖPEK DENMİŞ RARARARArrr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Cuce said: fede said: onun rızası = huriler cennet işte. sana gel rızam var benim ama cennet filan yok. kola kurupasta vericem dese ibadet edicekmiydin abı aslıdna varya... burda kuru pasta satmıyolartık hiç sırf afilli seyelr satıyolar. böle o kahverengi ucun üstüdne cizgi cizgi cikolata arasında macum gibi recel olan kurupastadan uc kilo olsa 5 litrede kola olsa bitiririm varya. öle canım cekiyo su anda ne kolasi abi, direk pastane limonatasi ile yicen onu yanindada sole guzel bi sekerpare veya paskalya olcak, ohhh nerde eski pastaneler, anca kanepe filan yapiolar simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 HAVHAVHAVHAVHAVHAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Ardeth said: o hakaret etme mevzusu da zaten "biz allahın sevgili kuluyuz diğer tüm canlılardan üstünüz" egosu yüzünden geliyor "BÖZ MOYMONDON GOLMODOK" falan filan. bu da sanırım "babasının ebeveyninin en sevdiği çocuk olmak" sendromu olarak açıklanabilir sdf (bunu ben salladım bu kötü tespitte nörobilmin bir suçu yok). es keza bizden çok daha uygar, medeni ve gelişmiş bir uzaylı toplumu çıksa müslümanlar krize girer mi diye çok merak ediyorum. bi rahad olmak lazım. sen zaten tanimladigin uzayli gibisin adamlara kiyasla, sana nasil bakiyorlarsa o uzayliyada ole bakicaklar kuranda cok acik yaziyor zaten "ben istedigimi musluman yapar, istedigimi kafir yaparim" diye, kendi amcasini aklamak icin vahiy gelmis direk "aha bak kendi amcasini bile olmeden ikna etmeyi beceremedi" diye dalga geciyorlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi cidden kuru pasta seviyor musunuz? yoksa bu bir şaka mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 KURU (PASTA) YEMEYEN BIZDEN DEGILDIR. makarna suresi 37. ayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abı bulduk bıde kıllısını aramıyalım dının dıye kola ıle idare ettim ben. yaradana hesapmı sorucaz bıde kolayla olmazki bu limonata lazım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Kuru pasta candır ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 nedanko said: KURU (PASTA) YEMEYEN BIZDEN DEGILDIR. makarna suresi 37. ayet kuru fasulye değil miydi o bunca yıl neye taptık o zaman biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 nedanko said: KURU (PASTA) YEMEYEN BIZDEN DEGILDIR. makarna suresi 37. ayet her şeyin ıslağı güzel arkadaşlar..ben karşı dine geçeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi bi saniye, KÖPEK DENMİŞ YA? odaklanalım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yemegi yanlis anliyosunuz, gercek yemek bu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 tefsirde farklılıklar oluyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 nedanko said: KURU (PASTA) YEMEYEN BIZDEN DEGILDIR. makarna suresi 37. ayet ramen sevgili din kardesim http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/6/6e/Touched_by_His_Noodly_Appendage.jpg/330px-Touched_by_His_Noodly_Appendage.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 patatespresi said: abi bi saniye, KÖPEK DENMİŞ YA? odaklanalım buna abi çeviride hata varsa da hot dog falansa amenna da şimdi köpek yiyecek durumum yok hiç benim. o gözlerle bakan hayvan yenir mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bize dememiş, rahat olun. Çarşaflılara demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar