Argue Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Silecek, silecek kolundan ayrıldı ve camı çizdi, yarın santimden daha ince gökkuşağı gibi bir çizgi var ön camda, acaba bu çizgi silinir mi, bilgisi olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 caps koy ki daha net yorumlayalım sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Şimdi çekmeye gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Yılda bi kere ön camı değiştirme hakkın var kaskodan abi, git değiştir istersen/varsa kaskon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 gorusu engellemiyorsa sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 NeoStyle said: caps koy ki daha net yorumlayalım sfd SİLİNİR Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Bekliyoz bakalım, bizim camcı abilere haber falan saldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 sen resim koyki iyi bi trolleyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 cama muz sür, bir süre bekle ondan sonra cam silmek içn üretilen özel kumaşlarla sil. ilk günkü gibi olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 photosopcular şunu terlik yapabilir mi aasdlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Arabanın kaskosu yok, görüşü engellediği de yok ama rahatsı ediyor tam önünde öyle bir çizik olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 kasko değiştiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 keşke bi tane de içerden görünüşünü çekseydin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Aluminum silikat bazli cozeltiler var bunlarla silinince belli derinlikteki cizikler kapanip gorus ve gorunus kusurlari giderilebiliyor. Meguiars in ve 3m in ( ayni uretim oldular gerci) urunleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Birde bu devirde kaskosuz araca binmek buyuk cesaret. Kasko olmadan aracimi kapalidan disari bile cikarmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 14 senedir ehliyetim var ve sürekli araba kullanıyorum -Allah korusun- daha kaza hiç yapmadım, bu aracımı alalı 5 yıl oldu, hem araba eskidiğinden, hemde dikkatli kullandığımı düşündüğümden ilk defa bu sene kasko yaptırmadım. işin açıkçası kaskonun böyle kullanıcı hatalarını kapsadığını dahi bilmiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Selam, Allianz mıdır nedir; misal onda sınırsız cam var :P Ben uzun yolda kullanıyorum ve kamyonlardan sıçrayan taş7kum falan camın anasını ağlatıyor. Işık vurunca görüşü kötü etkiliyor. Bir de sanayideki komşum metal çapağı atlatıyor cama, değmeyin keyfime! Camcıya gidiyorum, içeriden tıklıyor(sigortalar çatlaksız cam değiştirmiyor) ve foto çekip camı sipariş ediyor. Güzelce camın değişiyor ve yola devam. Ben bir de conta sonrası o dip noktaları tel fırça ile temizletip, Würth çinko sprey ile korumaya alıyorum pasa karşı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Çatlakları doldurabiliyorlar. Belki çizik için de benzer bir uygulama vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 konu başlığından sonra aklıma gelen ilk video buydu :ddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ya benim on camda ve kaporta uzerinde sudaki kirecten oturu damla izi var. nasıl temizlenir bu izler? kaporta uzerinde de elimi gezdirince hissediyorum ama bej renk oldugundan gozle belli olmuyor. sanırım benzinlikle girdigim fırcaların suyundaki kirecten dolayı boyle oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Selam, Sirkeli su lekeleri çıkartır ama bu karışımı bir süre araç üstünde bekletmen icap edebilir. Bence uğraşma, git bir AVM altındaki yıkamacıya, kampanya yapıp duruyorlar, cila yaptır. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar