Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Silecek camı çizdi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silecek, silecek kolundan ayrıldı ve camı çizdi, yarın santimden daha ince gökkuşağı gibi bir çizgi var ön camda, acaba bu çizgi silinir mi, bilgisi olan var mı ?
Mesaj tarihi:
Aluminum silikat bazli cozeltiler var bunlarla silinince belli derinlikteki cizikler kapanip gorus ve gorunus kusurlari giderilebiliyor.

Meguiars in ve 3m in ( ayni uretim oldular gerci) urunleri var
Mesaj tarihi:
14 senedir ehliyetim var ve sürekli araba kullanıyorum -Allah korusun- daha kaza hiç yapmadım,

bu aracımı alalı 5 yıl oldu, hem araba eskidiğinden, hemde dikkatli kullandığımı düşündüğümden ilk defa bu sene kasko yaptırmadım.

işin açıkçası kaskonun böyle kullanıcı hatalarını kapsadığını dahi bilmiyordum.
Mesaj tarihi:
Selam,

Allianz mıdır nedir; misal onda sınırsız cam var :P

Ben uzun yolda kullanıyorum ve kamyonlardan sıçrayan taş7kum falan camın anasını ağlatıyor. Işık vurunca görüşü kötü etkiliyor. Bir de sanayideki komşum metal çapağı atlatıyor cama, değmeyin keyfime! Camcıya gidiyorum, içeriden tıklıyor(sigortalar çatlaksız cam değiştirmiyor) ve foto çekip camı sipariş ediyor. Güzelce camın değişiyor ve yola devam. Ben bir de conta sonrası o dip noktaları tel fırça ile temizletip, Würth çinko sprey ile korumaya alıyorum pasa karşı.

Saygılar.
Mesaj tarihi:
ya benim on camda ve kaporta uzerinde sudaki kirecten oturu damla izi var. nasıl temizlenir bu izler? kaporta uzerinde de elimi gezdirince hissediyorum ama bej renk oldugundan gozle belli olmuyor.

sanırım benzinlikle girdigim fırcaların suyundaki kirecten dolayı boyle oldu.
Mesaj tarihi:
Selam,

Sirkeli su lekeleri çıkartır ama bu karışımı bir süre araç üstünde bekletmen icap edebilir. Bence uğraşma, git bir AVM altındaki yıkamacıya, kampanya yapıp duruyorlar, cila yaptır.

Saygılar.
  • Yeni Oluştur...