cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Ağustos'un son haftası 3 veya 4 gece konaklayacağımız, düğün vs stresini atmak istediğimiz bir otel arıyoruz. Seçenekler arasında Rixos Sungate, Rixos Belek, Orange County ve Xanadu Resort var. Gidenler, kalanlar, memnun olan olmayanlar var mıdır aramızda? Bütçe elbette sınırlı ama bir kere olsun güzel olsun diyoruz. Otelde aradığımız özellikler en başta iyi bir hizmet, yeni(lenmiş) temiz odalar, herşey cidden dahil ve huzur. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 voyage sorgun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 rixos sungate (ascisi patiye uye ama soylemem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 cornelia deluxe e de bi bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Fistan said: rixos sungate (ascisi patiye uye ama soylemem) pm plx. belki pati dayanışması yapabiliriz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Rixos iyidir lakin Yunanistan kriz sebebiyle fiyatları tabana çekmişken charter sefer ile Santorini'yi içerecek bir yat turu daha güzel olur gibi geldi balayı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Aşçı pati ben bir tane biliyorum. Bu arada aradığın özelliklerin hepsi 5 yıldızlı otellerde var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 adam & eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 BiTcH_oFBaT said: adam & eve (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 BiTcH_oFBaT said: adam & eve This. Kesinlikle baska biyere gitme :) Balayi oteli zaten burasi, tavsiye ederim siddetle. Biraz daha uygun olsun dersen Long beach resort var alanya yolu uzerinde. Orasi da cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 adam & eve konsept cidden, balayına özel şeyler sunacaktır muhakkak ama sungate rixos muazzam bir tesis edit: xanaduyu da çok iyi diye duydum ama görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 adam&eve'e balayi icin giden bir arkadasimiz, otelin overrated oldugundan falan bahsetmisti. o yüzden ve fahiş fiyatlarindan dolayi bu secenek ustunde pek durmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sungate rixos'a herhalde son 5 senede 4-5 kere iş için gitmişimdir. Evet çok güzel bir tesis ama yemekleri güzel değil mesela... Adam & Eve'den memnun kalmayan ilk senin arkadaşını duydum :) seçim sizin tabi :) şimdiden mutluluklar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fiyatlar efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 likya garden - kalkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Adam & eve den memnun kalmayacak birini tanimiyorum desem yeridir, okadar iddialiyim eheuh. Ama cok pahali fiyatlari acisindan evet, gerci illaki bi indirim falan yaparlar ya bi arasaniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ya öle süper bi otel aranıyorsa kempinsky var fiyatlar tabi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar