Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 yok abi baş ağrısı yoktu ama soda içtim azımda köpürdü ölüyorum sandım :P bide aksamustune doğru halsizleşiyosun falan.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 gece çok içince sabah uyanınca bi bira içmek lazım :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 çok kalori var olmaz diyetteyim! =P[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 bu akşamda mı içsem diorum..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
uncla Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: THARKAS, 31 Ekim 2004 14:04 tarihinde demiş ki: cok saglam adammisin be hey yavrum hey insallah buyuyunce senin gibi olabilirim sonra bende icerim bi guzel resimleri koyarim bos siselerin buraya.İdolum oldun.Alemin kralisin. zoauahaahahfdsgjkfşng[signature][hline]sert kal,taviz verme!
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: sheref, 31 Ekim 2004 19:40 tarihinde demiş ki: bu akşamda mı içsem diorum.. hadi o zmn sheref acalim web camleri karsilikli icelim. bende de 1 lt Jack var iceriz butun gece :P ... ya icince gzl de ozelikle bira ertesi gun agizda cok kotu tat birakiyo.. p.s : bu malibu nasi icilir? soguk/sicak neyle karisitlr yaninda ne gider?? bi yudum bisi aldim hindistan cevizi tadi geldi bi de cok sekerli hosuma gitmedi pek ama ..
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Kithnos, 31 Ekim 2004 20:03 tarihinde demiş ki: p.s : bu malibu nasi icilir? soguk/sicak neyle karisitlr yaninda ne gider?? bi yudum bisi aldim hindistan cevizi tadi geldi bi de cok sekerli hosuma gitmedi pek ama .. süt + 2 buz[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 oha lan aşmışın ?!? nası yaptın vay be. Helal olsun koçum devam..[signature][hline]Am i Locco ? Icq:161010949 José Fernandos wants brain
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 *hıç yaşşşşaaşaşahhhhssınnn allllkoüülllllll eehehehehehhehehehehe *hıç *hıç :utaniem: *hıçç ***[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- |" 5 " Day Th.. | | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 eee noldu şimdi adam mı oldunuz?[signature][hline]Artık o bir efsane...
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sen gralmısın efsane ya[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 ben daha uzağa işerim bi kere..[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i]
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: EfsaneUye, 31 Ekim 2004 21:23 tarihinde demiş ki: eee noldu şimdi adam mı oldunuz? yoo şahsen niyetimde yok :) ben zaaten olcağmı olmuşum..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 adam olma zaten, ülkemizin ihtiyacı yok[signature][hline]Artık o bir efsane...
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 sen ve senin gibiler paticiği kirletiyorsunuz...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 eğlenmek.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:)
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 içmek de amaç? sarhoş olmak hayatın sırtımıza yüklediği o ağırlıktan az da olsa geçici de olsa kurtulmak.. ayrıca eylenmek.. makara yapmak, rahat olmak, hiç bişiyi umursamamak, 4 köşe olmak, bazıları için direk telefona sarılıp söyleyemediklerini sevgilisi yada aşık olduğu kişiye söylemek.. p.çlik yapmak, party yapmak , deliler gibi işemek :D sızmak. vs.. daha çok sayarım..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Hayatımda hiç geceden kalma olayı yaşamadım, zaten 2 litre üstünde bira falan içtiğimde max 2 saat uyuyabiliyorum. Mesela geçen cmt Akdeniz de 8 kişi 25 litre bira içtik, ben 3 litre içtim ve hatırlamıyorum kampüse falan nasıl geldiğimi, 2 saat uyuduktan sora birden uyandım ve gayet normaldim :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Goering Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 akdeniz'in sattığı şey bira değil bu arada.. su + bira git kontrol et ek bir tane hortum var.. hiç tavsiye etmiyorum akdeniz'i[signature][hline]
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 al[signature][hline]Arcane bir icq mesajında demişki :You have received a message! yılbaşına kadar oynayamıosam başka oyun oynarım.kafam da girer wow a.[Bu mesaj Eternal tarafından 31 Ekim 2004 22:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Var ya .. Akşamdan kalma sınava girdim .. Süper oluyo ; deneyin[signature][hline]The Last Sunrise - Günbatımı Diyarı , Online MUD Paticik StarCraft Forumları
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: sheref, 31 Ekim 2004 13:33 tarihinde demiş ki: said: Razu, 31 Ekim 2004 11:51 tarihinde demiş ki: Sherref sehıre nere ya senle sole karsılı saglam bır ıcelım :D istanbul! tabi içelim :D bi House party ayarlasak yada patiler bir olsa da biyer kapatsak.. :D House party ben çok yapıyorum ama bu cuma günü evde yanmayan bölge kalmadığı için organizasyondan çektim elimi ayağımı yok artık benim ev yaza kadar . Ha yazın olur bahçede yapıyorum partileri pislik sorun olmuyor kafayı bulup hamağı ters çevirince üstündekilere ne olur deneyini yapanları azarlamak dışında =)[signature][hline]Xaenin d-r-a-c-o-n-i-a-c CoH : Cursus Novatron Xaenin Aurion Alexi_Septimus, 30 Eylül 2004 17:10 tarihinde demiş ki: O kadın öksürdüğünde portal açılıyor.
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 beyler akdeniz falan ne iş? aynı mekanlara gidiyoruz demek ki :) ayrıca dışarda saf içki aramayın Absolut'a su katıyolar mesela.. o yüzden biz direk şişe açtırma taraftarıyız.. tabi ağzı ambalajlı değilse geri götür koçum bunu bana adam gibi getir diyoruz :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
sheref Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: nomad13, 31 Ekim 2004 22:13 tarihinde demiş ki: House party ben çok yapıyorum ama bu cuma günü evde yanmayan bölge kalmadığı için organizasyondan çektim elimi ayağımı yok artık benim ev yaza kadar . Ha yazın olur bahçede yapıyorum partileri pislik sorun olmuyor kafayı bulup hamağı ters çevirince üstündekilere ne olur deneyini yapanları azarlamak dışında =) msn'e ekle beni senle biz güzel şeyler yaparız :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Öne çıkan mesajlar