CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bende seneler sonra bundan bi 7-8 ay once oynadim, sirketten arkadaslarla kapali sahada. Ozlemisim hakkaten. Ama oyle kaldi. Onceden tarih belirleyip toplanip bigun bostancida oynayalim derseniz havalar cok bozmadan, orayada gelirim.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Şirketten arkadaşlarını gazl avrupa da kapalı saha bulalım, Yiğit bilir bu işleri. khala said: gel
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ben askerden geldim 1 ay önce ama basketbolu unutmuşum. oynamak isteyen olursa gelirim ben caddebostan'a yada başka bi yerlere.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 heh bende diyodum illaki biri çıkar bunu diyecek diye. kısfmet sanaymış demek ki.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Avrupa yakasinda nerelerde var bu tarz kiralanabilecek saha ? Ben sirkettende bikac kisi gazlayabilirim. Ben dahil 3 kisi olabiliriz gibi geliyo ama bi konusmam lazim.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Ortalama üzeri olmanız lazım yalnız, keyifli olsun maçlar.
khala Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Saha sordurayım ben o zaman, her türlü 10 kişi toparlar 5v5 oynarız.
moncici Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yav bütün yaz neredeydiniz avrupa yakasında neresi ayrıca. beşiktaş civarı mı yoksa bakırköy falan mı yani
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Evet beşiktaş taraflarında falan olursa bende dahil olurum. Fakat ben ortalama üzeri değilim , gayet sokakta oynayanlar gibi oynuyorum , öyle smaç falan basmıyorum , aley oop falan denemiyorum , arka arkaya 5-10 3lük sokmuyorum. Hani illa basketçi adam arıyosunuz ortalam üzeri , o kadar da değilim.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 5v5 fazla 4v4 ideal, çift pota cıvıyor. Bütün yaz da orda burdaydık, şimdi toplanıp istikrarlı bir şekilde oynayabilirsek şukella olur. Khala bana yakın sayılır, ben de Bakırköy`deyim de, her yere geliriz merkez çevresi.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Sen ortalamanın altının da altındasındır mithat bence, halı sahadan hatırlıyorum seni, hala aynı şekildeysen, nırç.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Besiktas taraflari olur is cikisi benim icin oralar cok uygun, bakirkoy taraflarida olur mesai bitimine saat olarak problem olmazsa, orasida eve gidis yolumda. Ortalama ustuyum diyebilirim, uzun zamandir oynamasamda eskiden takimda vs oynamisligim var yani, siritmam en azindan saha icinde :) 5v5 cift potadan mi bahsediyoruz ? İlk etapta kondisyon olarak biraz zorlayabilir beni cift pota
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yok çift pota zor ya, en olmadı eskiden yaptığımız gibi 3v3 turnuva şekilden oynarız adam çok olursa.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ben yazın askerdeydim valla. diğerini bilmem. çift potaya yokum genelde cıvıyo herkes çift pota olduğunda. avrupa tarafında beşiktaş falan olursa gelirim. bakırköy fazla uzak bana. anadolu tarafında her yere gelebilirim.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ben hiç bilmiyorum bakırköyü falan. yani basketbol oynamak için bakırköye kadar gitmek istemem en başta :D ama herkese uyan yer neresiyse deneriz tabi. geçen senelerde herkes anadolu tarafında oturuyodu ama işler değişti heralde o zamandan şimdiye.
cabot Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Beşiktaş çevresinde 4vs4 tek pota kapalı saha ayarlarsanız gelmek isterim. şutum iyiydi eskiden. +1 de getiririm bi de
khala Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bakırköy-Ataköy civarında ayarlarım ben, Beşiktaş falan kasar.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Oynayacak baya kisi var gibi :) kasimpasada basket salonuna sormustuk gecen gun orasi dolu dedi kaldi. Bundan seneler once taksimde galatasarayin ufak kapali bi sahasi vardi orda oynuyodukta simdiki durumu nasil oranin bilmiyorum. Alternatif bilen varsa el atsin hepberaber cozelim saha isini. Bizim sirkettekilerle mac yaptigimiz yer cok sapaydi, halkali tarafinda, arabayla bile zor gidiliyo, orayi es geciyorum direk.
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 valla ben direk caddebostan derim. öğln güneşinde güzel oynarız bu aralar. tabi 1 2 haftaya kapalı salon lazım gerekir. onun içinde maltepe anadolu lisesinin sahasını ayarlayabilirim.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Olm nerdeyse hepimiz avrupa tarafındayız, maltepe diyorsun.
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 dreagloth said: Sen ortalamanın altının da altındasındır mithat bence, halı sahadan hatırlıyorum seni, hala aynı şekildeysen, nırç. Tabii , futbolda çok iyi değildim ve hantaldım therefore basketbolda da kötü olmalıyım. Gerçi yalan değil kötüyümdür de , hani bu seferlik tuttu :D tutmayabilirdi de o denklem :D edit : Beşiktaş daha merkezi beyler beşiktaş taraflarında ayarlayın bana da çok uyuyor.
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bornovaya gelsenize, buz pateninin orda çogzel saha var
Öne çıkan mesajlar