Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android Telefonları dot com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar bir şey sorayım dedim.şimdi böyle bir site var
böyle sony xperia arc s alayım diye düşündüm en ucuz burada çıktı.fiyat olarak 862 TL diyorlar.nasıl bir sitedir? bu fiyata satmaları normal midir? bir de bu telefon hala iş görür mü?
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Really?

Root Yapımı İsteği

Android Cihazınız için Root yapımı isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz.

En Son Android Versiyonu Yükleme İsteği

Android Cihazınız için en son Android versiyonu güncellemesi isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich Yükleme İsteği

Android Cihazınız için Android 4.0 Ice Cream Sandwich versiyonu güncellemesi isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz.

Pil Ömrünü Arttırma İsteği

Android Cihazınız için Pil Ömrünü Arttırma İsteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz.

Androidayaginapisdolandiririz dot com
Mesaj tarihi:
garantiyi kendileri veriyor, dolayisi ile ucuza getiriyorlar. kvk genpa telpa vs. ile anlasmasi yok, kendi teknik servisleri bakiyor ama sanayi bakanligi onayli garanti belgesi veriyorlar.

ps: hic alisveris yapmadim, ama yapmayi dusunuyorum. galaxy s3 fiyati cok iyi
Mesaj tarihi:
CrAyZz said:

Really?

Root Yapımı İsteği

Android Cihazınız için Root yapımı isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz.

En Son Android Versiyonu Yükleme İsteği

Android Cihazınız için en son Android versiyonu güncellemesi isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich Yükleme İsteği

Android Cihazınız için Android 4.0 Ice Cream Sandwich versiyonu güncellemesi isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz.

Pil Ömrünü Arttırma İsteği

Android Cihazınız için Pil Ömrünü Arttırma İsteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz.

Androidayaginapisdolandiririz dot com

aslında dolandirma değil ya. Rooting'i müşteri için yapıyorlar işte. hizmet veriyorlar.
  • Yeni Oluştur...