Trans Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 selamlar bir şey sorayım dedim.şimdi böyle bir site var böyle sony xperia arc s alayım diye düşündüm en ucuz burada çıktı.fiyat olarak 862 TL diyorlar.nasıl bir sitedir? bu fiyata satmaları normal midir? bir de bu telefon hala iş görür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrAyZz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Really? Root Yapımı İsteği Android Cihazınız için Root yapımı isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz. En Son Android Versiyonu Yükleme İsteği Android Cihazınız için en son Android versiyonu güncellemesi isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz. Android 4.0 Ice Cream Sandwich Yükleme İsteği Android Cihazınız için Android 4.0 Ice Cream Sandwich versiyonu güncellemesi isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz. Pil Ömrünü Arttırma İsteği Android Cihazınız için Pil Ömrünü Arttırma İsteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz. Androidayaginapisdolandiririz dot com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 öyle diyosunda benim o siteden telefon almışlığım var ve sıkıntı olmamıştı. (htc desire tr'ye gelmeden önce ilk nesil desirelardan almıştım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Gereksiz abi, güvenmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 bende buraya baktım çok uygun gözüküyor ama güvenemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 garantiyi kendileri veriyor, dolayisi ile ucuza getiriyorlar. kvk genpa telpa vs. ile anlasmasi yok, kendi teknik servisleri bakiyor ama sanayi bakanligi onayli garanti belgesi veriyorlar. ps: hic alisveris yapmadim, ama yapmayi dusunuyorum. galaxy s3 fiyati cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 CrAyZz said: Really? Root Yapımı İsteği Android Cihazınız için Root yapımı isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz. En Son Android Versiyonu Yükleme İsteği Android Cihazınız için en son Android versiyonu güncellemesi isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz. Android 4.0 Ice Cream Sandwich Yükleme İsteği Android Cihazınız için Android 4.0 Ice Cream Sandwich versiyonu güncellemesi isteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz. Pil Ömrünü Arttırma İsteği Android Cihazınız için Pil Ömrünü Arttırma İsteğinde bulunup, bu işlemi Teknik Servisimize yaptırabilirsiniz. Androidayaginapisdolandiririz dot com aslında dolandirma değil ya. Rooting'i müşteri için yapıyorlar işte. hizmet veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2012 Domain adı çok güvenilirmiş hemen sipariş veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar