FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 açıllmışş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 combatta göze batmasın diye asura açıp deneyim dedim şuan kendimi göremiyorum ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 combat akıcılıgını beğenmedim yine bir mmo'da ya da ben cok wow oynuyorum. kütük gibi geldi fightlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 download failed please check your connection diyor internete bağlı değil miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 nordlydian said: combat akıcılıgını beğenmedim yine bir mmo'da ya da ben cok wow oynuyorum. wow dan gelip de beğenen olmadı şuana kadar merak etme, normalsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Myshkin said: nordlydian said: combat akıcılıgını beğenmedim yine bir mmo'da ya da ben cok wow oynuyorum. wow dan gelip de beğenen olmadı şuana kadar merak etme, normalsin. ama guzel ya en azından panda yok. aadfadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 oha bizim server nereye gitti? Istan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ee hangi server da oynuonuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ring of fire var. coni keş hesabı takılsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 niye kimse online değil? seçiyorum ring of fire ı ben 5 dk içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Sanki bütün clienti yeniden indiriyor gibi geldi bana. 200 bin küsürden sayıyor. Ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 doğru klasörün içinde mi client? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 elementalisti daha cok begendım. bakalım dıgerlerı nasıl. pesın hukumlu olmayı seviyorum ben.. adafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 ya bız 4 kısı party kurduk ben bı arkadası goruyorum ama dıger 2 sı sıyah gozukuyor party de ve aynı yerde olmamıza ragmen bırbırımızı goremıyoruz neden böyle oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bilgi olsun bu arada oyun mac os altinda wine wrapper ile cok guzel calisiyor fps grafik sorunu olmadan en ust seviyede yani linuxle de calisir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Oski said: doğru klasörün içinde mi client? şimdiye kadar tüm betalara katıldım hep aynı klasörle. değişiklik mi oldu? ya da hangi klasör? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 işte ne biliyim belki değiştirmişsindir klasörü farkında olmadan. ama eğer bu beta için hiç patch yapmadıysan zaten son betadan beri 3 gb gibi bir patch var. o o da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Onu çektim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 alla alla yahu ne biçim iş bu ya, bu da age of conan gibi serverlar mı kendi içinde neden birbirimizi göremiyoruz anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bir önceki beta karakterlerimiz silindimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 silinmiş. biri betadaki karakterlerimiz silinmeyecek demişti. yalanmış =( saat onu çeyrek geçiyo. yarım saattir hangi serverı seçicez diye bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 salla ozm birdaha uğraşmam... release de görüşmek dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 yahu yokmu bilen biz 4 kısı neden birbirimizi göremiyoruz, aynı party deyız aynı yerdeyiz , bu gerizekalılar sakın ınstance mantığı yaptı demeyın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 +1 Salla betayı. Oyun çıkınca clienti komple yeniden indiririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 abi partydeki arkadaşlarla nasıl buluşucak? bulamıyoruz birbirimizi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar