Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 Temmuz 2012 - BWE3 (Son Beta)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Server'ı Vabbi olarak seçelim.

Vabbi - 4chan, /vg/, mmorpg.pl, GWOnline.net, DVDF,Atop Beacon’s Perch (PvE),The Omen (PvX) (UK/US), Xispes Maria, MARA (UK/US) (UK Guilds x3)

Ya da Gandara.

Gandara - Second UK Server (English), (UK Guild x5), GW2guru, Futilez (PvP),Get Stomped (PvP),The Guild Hall 2,Friskyttarna (PvX),(Turkey) Reaction (PvP),Minions (PvP),(Greek) Heaven and Hell (PvX),(French) Team Baka (PvX),(Finnish) Winter,Deadly Sinners, Minions (DE), Reaction(Turkey), Cloud Cult (DE), Hawke Company (EU), Elite Kings (PL), Special Bear Service (UK), Elite Kings (PL), Boneblack Brigade, Simul Proficimus, The Vasburg Armory (EU), Austrian Freelance Knights [afk] (AUT), ExtremeNastyTossers.com (EU)
Mesaj tarihi:
Zaten fiyatlarda kayda değer bir fark yok bence, kredi kartınız varsa en iyisi orijinal site adresinden digital almak, zaten betaya çok birşey kalmadı anca yüklersiniz.
Mesaj tarihi:
Digital Deluxe da almaya değer çok bir artı yok. Elite skill "Hounds of Baltazar" ın low versiyonu gibi kimse kullanmaz, pet de, büyük ihtimalle unique değil, aynı para farkını verdikten sonra pet pack alınır ingame zaten, parayı oyunda harcamak daha mantıklı.
Mesaj tarihi:
aldım bakalım sıtesınden ama cd keyı gırebılecgım bır yer bulamadım oyunu su an ındırıyorum. ınstal ekranında acc name pasword gırınce error verıyor.

ekleme : yarın hangi serverde olucaz?
Mesaj tarihi:
yaw ben çektim ama elimde gw2.exe, gw2.dat(14,5gb) ve gv2.tmp dışında bişey yok.Bu oyun yüklenmiyormu biyere? Launcherdan %100 tamamlandı gözüküyor ama kafam karıştı
Mesaj tarihi:
olm çok heyecanlıyım lan. son beta weekend ve benim ilk defa betanın olduğu haftasonu bugün mesaiden sonra herhangi bir işim yok. hatta onu bırak, haftasonu evden çıkmak için bile bir sebebim yokh.

yay
Mesaj tarihi:
Paticik de 2 adet Oski mi var ? . Ben mi yanlış hatırlıyorum Oski başka oyun topiclerinde "işte bu gw2 nin eften püften bir oyun oldugunu gösterir" ,"kıytırık guild wars" tarzı mesajlardan sonra bu topicde çok heyecanlıyım gibi bir mesaj var :) .
  • Yeni Oluştur...