Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Server'ı Vabbi olarak seçelim. Vabbi - 4chan, /vg/, mmorpg.pl, GWOnline.net, DVDF,Atop Beacon’s Perch (PvE),The Omen (PvX) (UK/US), Xispes Maria, MARA (UK/US) (UK Guilds x3) Ya da Gandara. Gandara - Second UK Server (English), (UK Guild x5), GW2guru, Futilez (PvP),Get Stomped (PvP),The Guild Hall 2,Friskyttarna (PvX),(Turkey) Reaction (PvP),Minions (PvP),(Greek) Heaven and Hell (PvX),(French) Team Baka (PvX),(Finnish) Winter,Deadly Sinners, Minions (DE), Reaction(Turkey), Cloud Cult (DE), Hawke Company (EU), Elite Kings (PL), Special Bear Service (UK), Elite Kings (PL), Boneblack Brigade, Simul Proficimus, The Vasburg Armory (EU), Austrian Freelance Knights [afk] (AUT), ExtremeNastyTossers.com (EU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 oyun kaç gb şu haliyle bari son betaya gireyim dedim akşama alırım oyunuda yarına yetişirmi bilmiyorum download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Burada da belirteyim, servere girememe vs. bir sorun çıkmadıkça, bu betada Coexist Gandara da olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Oyun 15.7 gb, yarın akşama kadar rahat indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 en uygun cd key nerden alabılırım ? bir de beta hangı gunler arası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Zaten fiyatlarda kayda değer bir fark yok bence, kredi kartınız varsa en iyisi orijinal site adresinden digital almak, zaten betaya çok birşey kalmadı anca yüklersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 digital deluxe cok pahalı 74 öyro almaya gerek yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Digital Deluxe da almaya değer çok bir artı yok. Elite skill "Hounds of Baltazar" ın low versiyonu gibi kimse kullanmaz, pet de, büyük ihtimalle unique değil, aynı para farkını verdikten sonra pet pack alınır ingame zaten, parayı oyunda harcamak daha mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 aldım bakalım sıtesınden ama cd keyı gırebılecgım bır yer bulamadım oyunu su an ındırıyorum. ınstal ekranında acc name pasword gırınce error verıyor. ekleme : yarın hangi serverde olucaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Cd-keyi zaten sen kayıt olurken otomatik olarak kendisi kayıt ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Ohoo gene doldurmuş dünya update. 50k dosya öf öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 13.8 gb dimi klasörün boyutu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 15.7 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 himm 30 dk önce bitti benim dl,sanırım seninki eski beta dosyalarınıda kapsıyor.yada bende bi sorun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 kaçta başlıyor beta yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enurale Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Official olarak 20:00 ancak 1,5 saat öncesinden başlayarak erken de açılabiliyor. Biz Gandara da olacağız, siz nerede oynayacaksınız Ozan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 yaw ben çektim ama elimde gw2.exe, gw2.dat(14,5gb) ve gv2.tmp dışında bişey yok.Bu oyun yüklenmiyormu biyere? Launcherdan %100 tamamlandı gözüküyor ama kafam karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 tamam işte, exe ye basıp çalıştırcan 3 adet dosya toplam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 oo güzel sistemmiş o zaman hiç yükleme istemiyorsa.ilk kez görüyorumm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 17999 son client dün sabaha a karşı yine update yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 benimkinde build 14812 yazio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Saat kacta basliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 olm çok heyecanlıyım lan. son beta weekend ve benim ilk defa betanın olduğu haftasonu bugün mesaiden sonra herhangi bir işim yok. hatta onu bırak, haftasonu evden çıkmak için bile bir sebebim yokh. yay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 bu arada time left Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paticik de 2 adet Oski mi var ? . Ben mi yanlış hatırlıyorum Oski başka oyun topiclerinde "işte bu gw2 nin eften püften bir oyun oldugunu gösterir" ,"kıytırık guild wars" tarzı mesajlardan sonra bu topicde çok heyecanlıyım gibi bir mesaj var :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar