SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 şöyle birşey gördüm. Büyük ihtimalle bu dayak olayını hiçbir haber kanalı yada gazete vermeyecek, olsa bile. Yasak gelmiştir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 şu olay sayılırsa kazanan şehir: İstanbul. Haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 SIKYAHONAW said: şöyle birşey gördüm. Büyük ihtimalle bu dayak olayını hiçbir haber kanalı yada gazete vermeyecek, olsa bile. Yasak gelmiştir kesin. off cafcaf dergisinin sağcı mizahı. cemaat veriyodu bunların parasını sonra chpyi kucağa oturttular ama dört sene önceki kapak mesela http://www.pufterem.com/wp-content/uploads/2011/03/39-cafcaf-1_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 SIKYAHONAW said: şu olay sayılırsa kazanan şehir: İstanbul. Haber bunu koyacaktım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Yalnız beşiktaş baya baya sürpriz oldu. Bence bayrampaşadan filan gelip beşiktaşta olay çıkarmışlardır. İçimizdeki irlandalılar hesabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Kaynak falan yok da eğer sallamıyorsa muhtemelen olaylara kendi şahitlik etmiş, Cihangir'de 3 kişi bıçaklandı falan diyor adam. https://eksisozluk.com/12-temmuz-2014-cihangirde-icki-iciyorsunuz-dayagi--4466378 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Of cafxaf sağcı iqsu benchmark resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar