Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Arkadaşlar şimdi benim eve tv izlemek için projektör alma planım var ve nedir ne degildir hiçbir fikrim yok, bu şekilde kullanan varsa yardımcı olabilir mi? hangi markalar iyi vs. şeklinde.. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 benim gitmemi mi bekledin projektör almak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ahah yok ya, yeni eve çıkınca alacagım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 çözünürlüğünü beğenmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 1080p almak isteyeceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 çözünürlüğüne bak once. ama projektor işi yalan gibi duruyor. hele ki şuan led tvlerin fiyatları düşmüşken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 forgiver said: gereksiz this. bi ara ben de çok niyetlenmiştim. öncelikle çözünürlük dert olacak. sonra güçlü olsun ki yarı aydınlık ortamda da verim alayım diyeceksin, sonra lamba ömrü diyeceksin. derken kendini 3-5 bin liralık ürünlere bakarken bulacaksın. diğer tarafta 47 inç led tv sana daha iyi görüntüyü, kocaman ekranında, daha büyük performansla, yansıma derdi olmadan, perdeleri çek karanlık olsun derdi olmadan sunacak ve bunu yarı fiyatından az fiyata yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 badanalı duvarda bir şey izlenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Sonra 1080p projectorler cok pahali gelecek ve vazgeciceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 daha öncesinde konuşulduğu bir başlık vardı, orada teknik detaylara falan da girilmişti. Onu bir ara bul istersen, işine yarayacak şeyler olabilir orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Projektörler uzun süreli izlemeler için iyi değil lamba ömürleri yüzünden, alırsın 6 ay sonra lamba değiştirmen gerekir, lambayı bulamazsın, bulursun x yüz lira fiyat çekerler vs. En güzelinden led tv al gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Hmm led tv ye de bakayim ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Optoma gt 750 xl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 projektörün bulunduğu odayı beyaza boyamak zorunda kalmıştım en son. sonra projektör yandı bedaş sağolsun. tamir parası yeni projektör parası gibi olunca ne tamir ettirdim ne yenisini aldım. onun yerine 4x4 m2 odaya projektör yerine 42" bi samsung aldım. odayı karartmak için kendi imal ettiğim siyah perde mekanizmasını dürdüm kilere kaldırdım. filmleri 1080p (olmadı 720p) indirmeye başladım. 1024x768 projektörü bi daha öpseler çalıştırmam bu odada. klima bile yetersiz kalıyordu o cihaz çalışırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar