Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2012 - 2013 Regular Season

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendi gitmek istedi çok büyük ihtimalle,

OKC, 4 sezonluk yıllığı 13 milyon dolara kontrat önerdi.

Rockets'e gidip imzaladığı kontrat 5 sezonluk yıllığı 16 milyon dolardan,

Sorunun paradan ziyade gösteriş olduğunu düşünüyorum. Artık altıncı adam olmak istemiyor, kendini iyice ispatlamak istiyor. Sürekli beş başlayabileceği bir takıma gidip kafa rahat takılacak işte, hem Houston'ın yeni yapılanması çok hoşuma gidiyor benim bayağı iyi oldular.

Yine de bir OKC değil :( Özleyecez Sakal'ı
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

kendi gitmek istedi çok büyük ihtimalle,

OKC, 4 sezonluk yıllığı 13 milyon dolara kontrat önerdi.

Rockets'e gidip imzaladığı kontrat 5 sezonluk yıllığı 16 milyon dolardan,

Sorunun paradan ziyade gösteriş olduğunu düşünüyorum. Artık altıncı adam olmak istemiyor, kendini iyice ispatlamak istiyor. Sürekli beş başlayabileceği bir takıma gidip kafa rahat takılacak işte, hem Houston'ın yeni yapılanması çok hoşuma gidiyor benim bayağı iyi oldular.

Yine de bir OKC değil :( Özleyecez Sakal'ı

e abi 4 soksalardi iste, hayir gecen sezon adamin neden paso 6.adam olarak basladigina da anlam verememistim zaten, herif uber super oynuyor koy ilk5e. gecen sezon harden haketmiyorsa ilk 5i baska kim hakketcek sdf

houston guzel yapilaniyor onu ben de severek izliyorum ama ne bileyim sampiyonluk iddasi olan bi takimdan ayrilmak istemezdim ben olsam 2-3m icin.
dedigin gibi ozliyecegiz sakali
Mesaj tarihi:
SAS yine tokatladı OKC'yi, öyle böyle değil

http://imgnook.com/h0w6jo.gif

cCc Duncan reyiz cCc

adam halen 1 numara ya, o yaşta neler yapıyor halen.

Ayrıca OKC sakallıyı yollayacağına şu Westbrook'tan kurtulsaydı %90 şampiyondu bu sene. Bu adamla bir bok olmaz

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LqlZ-55Z6OM

şurada yaptığı savunmaya bakın ya ... eyalet değiştirmiş hıyar ağası
Mesaj tarihi:
Canlı izlerken gülmekten yerlere yattım orda :)

Özellikle o sola doğru hamlesi inanılmaz gerçekten. Hayır adam fake de atmadı nereye gidiyorsun evladım? Senin adamın nerde farkında mısın?

Ben olsam maçtan sonra bi antreman yapar savunduğu adamla arasına lastik bağlardım "aha bak şimdi kaybetmezsin" diye. Ibaka'nın isyanına üzüldüm resmen.
Mesaj tarihi:
Sakal yine çoştu asıl,

38 sayı 6 rebound 2 asist

İlk beşi verecektiniz bu adama OKC'de diyecem de Westbrook-Durant'ten topta kalmıyordu elinde ...

edit: 45 oldu adam
Mesaj tarihi:
abi harden çıldırdı iyice. izledim maçı, domine etti adam. şimdi wesbrook düşünsün valla, yediği küfür sayısı iyice artar.

russ'a karşı çok sağlam bi pg alıp(rondo gibi), hardena max verebilirlerdi. gerçi harden'ın bu kadar çoşacağını tahmin etmiyordum

ömer 19 reb, 0 sayı gibi bi bombayla bitirdi. bu sene reb krallığının en büyük favorisi net.
Mesaj tarihi:
Canlı nereden izliyosunuz ? cnn turk harici (yani tüm live maçları) dsmart yok ve cok salak bir fiyatı var. Aylık 50 milyon civarına geliyor... Net'ten kaliteli izlenicek bir yer varmı ?
  • Yeni Oluştur...