mokoko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://updates.gawker.com/post/34727052198/philly-unveils-worlds-largest-t-shirt-cannon-haters AHAHAHHA lol icada bak
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 harden ilk maç: 37 sayı, 6 ribaunt, 12 asist, 4 top çalma geçmiş olsun oklahoma
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 abı hardenı nıye verdıler anlamak mumkun degıl zaten ya
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kendi gitmek istedi çok büyük ihtimalle, OKC, 4 sezonluk yıllığı 13 milyon dolara kontrat önerdi. Rockets'e gidip imzaladığı kontrat 5 sezonluk yıllığı 16 milyon dolardan, Sorunun paradan ziyade gösteriş olduğunu düşünüyorum. Artık altıncı adam olmak istemiyor, kendini iyice ispatlamak istiyor. Sürekli beş başlayabileceği bir takıma gidip kafa rahat takılacak işte, hem Houston'ın yeni yapılanması çok hoşuma gidiyor benim bayağı iyi oldular. Yine de bir OKC değil :( Özleyecez Sakal'ı
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=oSNQgj0ZbcQ
senko Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 DarKRideR said: kendi gitmek istedi çok büyük ihtimalle, OKC, 4 sezonluk yıllığı 13 milyon dolara kontrat önerdi. Rockets'e gidip imzaladığı kontrat 5 sezonluk yıllığı 16 milyon dolardan, Sorunun paradan ziyade gösteriş olduğunu düşünüyorum. Artık altıncı adam olmak istemiyor, kendini iyice ispatlamak istiyor. Sürekli beş başlayabileceği bir takıma gidip kafa rahat takılacak işte, hem Houston'ın yeni yapılanması çok hoşuma gidiyor benim bayağı iyi oldular. Yine de bir OKC değil :( Özleyecez Sakal'ı e abi 4 soksalardi iste, hayir gecen sezon adamin neden paso 6.adam olarak basladigina da anlam verememistim zaten, herif uber super oynuyor koy ilk5e. gecen sezon harden haketmiyorsa ilk 5i baska kim hakketcek sdf houston guzel yapilaniyor onu ben de severek izliyorum ama ne bileyim sampiyonluk iddasi olan bi takimdan ayrilmak istemezdim ben olsam 2-3m icin. dedigin gibi ozliyecegiz sakali
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 SAS yine tokatladı OKC'yi, öyle böyle değil http://imgnook.com/h0w6jo.gif cCc Duncan reyiz cCc adam halen 1 numara ya, o yaşta neler yapıyor halen. Ayrıca OKC sakallıyı yollayacağına şu Westbrook'tan kurtulsaydı %90 şampiyondu bu sene. Bu adamla bir bok olmaz http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LqlZ-55Z6OM şurada yaptığı savunmaya bakın ya ... eyalet değiştirmiş hıyar ağası
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Canlı izlerken gülmekten yerlere yattım orda :) Özellikle o sola doğru hamlesi inanılmaz gerçekten. Hayır adam fake de atmadı nereye gidiyorsun evladım? Senin adamın nerde farkında mısın? Ben olsam maçtan sonra bi antreman yapar savunduğu adamla arasına lastik bağlardım "aha bak şimdi kaybetmezsin" diye. Ibaka'nın isyanına üzüldüm resmen.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 hou-atl maçında 4.çeyrek başlayacak, ömer aşık 17 reb aldı bile harden yine coşuyor, o da 27 attı şu ana kadar. hidonun eli kırıldı, gg
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ömer 17 reb kariyer rekoru da sayısı yok, fg istatistiği içler acısı :D neyse o da olur
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 sezon öncesi baya çalıştı ofansif olarak. meyvesini alır bu maç olmadıysa ertesi maç
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Sakal yine çoştu asıl, 38 sayı 6 rebound 2 asist İlk beşi verecektiniz bu adama OKC'de diyecem de Westbrook-Durant'ten topta kalmıyordu elinde ... edit: 45 oldu adam
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi harden çıldırdı iyice. izledim maçı, domine etti adam. şimdi wesbrook düşünsün valla, yediği küfür sayısı iyice artar. russ'a karşı çok sağlam bi pg alıp(rondo gibi), hardena max verebilirlerdi. gerçi harden'ın bu kadar çoşacağını tahmin etmiyordum ömer 19 reb, 0 sayı gibi bi bombayla bitirdi. bu sene reb krallığının en büyük favorisi net.
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Burada bir tane Boston maçına gidicem, OKC maçına mı gitsem Houston maçına mı gitsem diye düşünüyordum. Houston @ Boston güzel maç olur sanki.
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 valla zor seçim, iki maçta zevkli olur baya. bi tarafta durant, bi tarafta harden
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 ikisine de gitmem mümkün değil valla 6 saat araba kullanmam lazım buradan Boston'a Birinde bir de Ömer var ;)
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 abi gaza geldim dedim bi nba2k13 atiyim ps3te. okumuyo cdleri. gitmiş aletin gözler fffffuu
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Canlı nereden izliyosunuz ? cnn turk harici (yani tüm live maçları) dsmart yok ve cok salak bir fiyatı var. Aylık 50 milyon civarına geliyor... Net'ten kaliteli izlenicek bir yer varmı ?
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Bir de müsadenizle, LAKERS ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Valla bilmiyordum iyi oldu sgl. Bu arada Enes Kanter beklediğim gibi başladı... Yay! kart istiyor üyelik
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 kartı veriyorsun da 1 dolar çekiyor sadece. sonrasında ayın 7'sinde cancellıyorsun.
khala Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2012 Los Angeles Losers bu benchle bi bok yapamaz.
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Bu Miami'den de bir bok olmaz bu sene,
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Houston çok heyecanlandırıyo beni. Jeremy Lin biraz daha liderlik etse bu takıma muhteşem olacak.
Öne çıkan mesajlar