supremeallah Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 BulletRide said: Aynen. Çocukken güzel geliyor insana herşey biraz da malesef. Şu an Lebron,Wade,Durant,Westbrook,Kobe'nin son demleri, Melo, CP3 falan izliyorsun oysa ki 10 yıl sonra bunları hatırlar 95'liler o isimlerin rahat 5i belki hepsi HOF olacak adamlar. ben sadece smaç yarismasi bazli bakıyorum olaya; bu prop kullanma isinin boku cikti artik. atletik yetenek yerine en iyi kurguya veriyorlar odulu. biraz da o superstarlarin rezil olmamak için yaptigi hareketler olsa da(howard mesela). nate robinson sacmaligindan sonra biraz toparlasalarda tatmin olmuyorum ben.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Iguodala'yı yaktıklarından beri kırgınım smaç yarışmasına.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 adam o yarışmadan sonra smacı bıraktı lan asfaf
Slint Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Kupchak on Howard: "He deserves to have his name on the wall and a statue in front of Staples at some point in time" bu ne be Ha bi de bu var http://basketball.realgm.com/wiretap/226232/Popovich-Cursed-Out-Howard-During-ASG
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Harden kudurdu All star molasından sonra. 7/8 üçlük 46 attı herif. Şaka gibi.
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Portland eliyle verdi galibiyeti lakersa. Çok üzüldüm. Portland playy off şansını zora sokuyor iyice. İşin üzücü tarafı tek savunma yapan Meta WP ve son çeyrekde durdurdu portlandı. Şimdi Utah GSW ve HOU sağlam durmak zorundalar. Yoksa bu salak lakers girecek 8den playy off'a.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi portland'ın playoff potasında olması bile mucize, beş oyuncu ile buraya kadar. Hatta bana kalırsa ilk beşi bile çok üst düzey değil ya neyse İnanılmaz başarı, kalplerin fethi ödülünü alıp sezonu tamamladılar bile onlar. Eminim gelecek 2 sezonu daha çok düşünüyorlardır.
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Son çeğreğe kadar kadar akıllı oynayıp, bir tek Artest'in ağır baskısıyla darmadağın olmalarını açıklamaz ama yaa. Hala düşündükçe üzülüyorum. Devrildi mi domino taşları gibi devriliyorlar birbirlerinin üzerine.
calimero Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 asdhafagflafa Indiana-GSW maçında kavga var Indiana bu defa akıllıca davrandı, kendi sahasında çıkardı en azından kavgayı :P
Slint Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=oUIB0mCkBuY ahaha curry
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Curry üstlerine gittikçe yerden yere vuruyorlar gibi oluyor ahahahahaha David Lee atıldı mı pozisyondan sonra :( Fantasy takımımı sürüklüyor herif ceza almasın plx
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Yok atılmamış. Hatta şu kavgadan sadece Hibbert atılmış. O kadar tekrarını izliyorsunuz da, David West'in yumruk atma çabasını da mı görmüyorsunuz hakem arkadaşlarım? Bariz yumruk savuruyor ya, tuttursa kim bilir kaç maç alacak. Ona rağmen adamı atmamışlar.
Slint Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 West kavgayı mı ayırmaya çalışıyor, yoksa vurmaya mı geldi hakemler de anlayamamış herhalde. Bir de olayın büyümesinin en büyük sebebi Curry bence. Ama muhtemelen sadece Hibbert ve belki bir de Lee'ye ceza verilir.
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Abi Curry ilk pozisyonda ayırmaya giriyor, sonra itilip yere düşünce ikincide saldırıyor gibi geldi bana.
inprc Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 nba yönetimi lakersın play off dışı kalmasına müsade etmez hele bu kadroyla.dallas maçında gördük hakemler maçı lakersa hediye etti
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Dün sezonun en ilginç maç günüydü sanırım. Sonuçlar ve istatistik olarak peak yapmış Curry 54 sayı 11/13 üçlük. Yine de New York'a yenilmişler. Tyson 28 rebo çekmiş, Ben Wallace varken alışıktık böyle rebound rakamlarına fakat şimdi iyi geliyor Ömer Aşık 16 sayı 22 rebo(kariyer rekoru) vs Ersan 20 sayı 10 rebo. Spiker de Türk gecesi dedi hatta Furkan'ın da draft hakları Rockets'ta gelirse Ömer ile iyi bir pota altı olurlar muhabbeti döndü Phoenix, Spurs'ü deplasmanda yenmiş şok sonuç. Spurs'ün 18 maçlık iç saha serisi gg. Jermaine 22 sayı 13 reboyla geçmişi hatırlatmış Memphis, ilk çeyrekte Dallas'tan 38 yemiş, takip eden iki çeyrekte 22'de tutarak kazanmışlar
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ya Furkan konusuna katılmıyorum. Houston'da başka bir Avrupa'lı Motiejunas var. O herif Avrupa'dayken açık ara kıtanın en iyi genç pota altı oyuncularından biriydi hatta bazı özellikleri en iyisiydi. Gitti oralarda yalan oldu. Patterson sonrası gerçi daha çok süre almaya başladı ve 11+ sayı ortalaması yakaladı takas sonrası da işte ne kadar tutar devamında belli olmaz. Zati Motiejunas tutarsa da Furkan'ı çağırmazlar bile dasdfsd Edit: Birde Fantasy'de Alcest reb'te beni nasıl geçti diyordum bakmadan, Ömer 22 rebo çekmiş sadfasdafs Pii, bu gece bir tek benim adamlara yaramamış...
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Euroleague yıldızı olup NBA'de 2.5 sayı ortalamasıyla oynanabiliyor. Tamamen motivasyon ve adaptasyon meselesi. Furkan NBA'e uyum sağlar
moriarty Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 zamanında rubiodan umudu kesmişti herkes hatırlatırım dark
sostizm Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 inprc said: nba yönetimi lakersın play off dışı kalmasına müsade etmez hele bu kadroyla.dallas maçında gördük hakemler maçı lakersa hediye etti İşte bu ve benzeri sebeplerle her maç Lakers'ın rakibini tutuyorum. Hatta HOU,UTA,GSW,POR falan maç yaparsa onları da tutuyorum Lakers aşağıda kalsın deyü.
Öne çıkan mesajlar