Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 mesela böyle bir site olsa. geceleyin canı sıkılan insanları bir araya getirse. aynı görüşten yada anlaşabilecek insanlar gece çıkıp gezseler, takılsalar. bir nevi couchsurfing gibi olsa. olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 olma böbrek gider. karaciğeri de yolluk olarak alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 iyi fikir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 canım sıkıldı bi tecavuz edek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ya tutarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ya reputation sistemi olur facebook sync olur birşey olmaz. o değil de benim canım sıkılıyor lan. izmirde birileri varsa gezelim. ama sapık biri olmasın apışarasını kanırtıp koklayan tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim böyle 3 4 kişi, karışık cd getirir biri dinleriz giderken kahvaltı ederiz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Chaotic said: ya reputation sistemi olur facebook sync olur birşey olmaz. o değil de benim canım sıkılıyor lan. izmirde birileri varsa gezelim. ama sapık biri olmasın apışarasını kanırtıp koklayan tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim böyle 3 4 kişi, karışık cd getirir biri dinleriz giderken kahvaltı ederiz sonra Chaotic said: izmirde birileri varsa gezelim. ama sapık biri olmasın apışarasını kanırtıp koklayan tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim böyle 3 4 kişi, karışık cd getirir biri dinleriz giderken kahvaltı ederiz sonra Chaotic said: izmirde birileri varsa gezelim. ama sapık biri olmasın apışarasını kanırtıp koklayan tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim böyle 3 4 kişi, karışık cd getirir biri dinleriz Chaotic said: kanırtıp koklayan tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim böyle 3 4 kişi, Chaotic said: tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim Chaotic said: bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim Chaotic said: kız olmasın beklentisiz beklentisiz Chaotic said: kız olmasın tamam mesaj alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Chaotic said: ya reputation sistemi olur facebook sync olur birşey olmaz. o değil de benim canım sıkılıyor lan. izmirde birileri varsa gezelim. ama sapık biri olmasın apışarasını kanırtıp koklayan tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim böyle 3 4 kişi, karışık cd getirir biri dinleriz giderken kahvaltı ederiz sonra abi cd mi kaldı ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 kız olmasın ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Yük olur olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ben taşırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi kız olunca eğer arkadaşın değilse gruplu gezerken beklenti oluyor falan sevimsiz oluyor biri yazıyor bazen biri daha yazıyor rekabet oluyor bambaşka oluyor. sanki bilmiyormuş gibi davranmayın lan rotsşild çocuğusunuz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sevimli şekilde yazarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 tr'de tutmaz. ben de düşündüm bi ara ama sora geçti. carpooling tutmadı lan tr'de bu mu tutacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 tutsa ne iyi olurdu oysa ki. gezerdik ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 abi böbrek diyorum ucuz mu yaf bu kadar sdf türkiye de hangi adamın nasıl çıkacağı belli olmuyor, okumuş etmiş diyorsun kız kesiyor uzak durucaksın türkiye de communiti işlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sonra niye asosyal oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 calimero said: tr'de tutmaz. ben de düşündüm bi ara ama sora geçti. carpooling tutmadı lan tr'de bu mu tutacak? insanlar arasında sınırların keskin olduğu, vatandaşların ırkları ve inançlarına hatta gittikleri sosyal mekanlarına göre ayrılıp ötekileştirilip birbirine düşman edildiği ve bunun devlet politikası olduğu bir ülkede bu tür önyargılardan uzak olmaya ve karşılıklı güvene dayanan şeyler genelde başarısız olur ya da ilgi çok az olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 sen önyargıdan uzak olsan karşındaki olmuyor onu yapcaz elini verirken kolundan olma eylemi gerçekleşiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 levent kırca gibi konuştun abi @throine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 kahotik ben izmirdeyim ama kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 BACIMSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 üff slk şy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar