Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

www.canimsikiliyorgezelimmi.com

Chaotic

Öne çıkan mesajlar

ya reputation sistemi olur
facebook sync olur birşey olmaz.

o değil de benim canım sıkılıyor lan.
izmirde birileri varsa gezelim. ama sapık biri olmasın apışarasını kanırtıp koklayan tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim böyle 3 4 kişi, karışık cd getirir biri dinleriz giderken kahvaltı ederiz sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:

izmirde birileri varsa gezelim. ama sapık biri olmasın apışarasını kanırtıp koklayan tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim böyle 3 4 kişi, karışık cd getirir biri dinleriz giderken kahvaltı ederiz sonra

Chaotic said:

Chaotic said:

izmirde birileri varsa gezelim. ama sapık biri olmasın apışarasını kanırtıp koklayan tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim böyle 3 4 kişi, karışık cd getirir biri dinleriz

Chaotic said:

kanırtıp koklayan tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim böyle 3 4 kişi,

Chaotic said:

tipler gibi bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim

Chaotic said:

bir de kız olmasın beklentisiz beklentisiz gezelim

Chaotic said:

kız olmasın beklentisiz beklentisiz

Chaotic said:

kız olmasın

tamam mesaj alındı.
Sosyal ağlarda paylaş

Chaotic said:

abi cd mi kaldı ahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

tr'de tutmaz. ben de düşündüm bi ara ama sora geçti. carpooling tutmadı lan tr'de bu mu tutacak?

insanlar arasında sınırların keskin olduğu, vatandaşların ırkları ve inançlarına hatta gittikleri sosyal mekanlarına göre ayrılıp ötekileştirilip birbirine düşman edildiği ve bunun devlet politikası olduğu bir ülkede bu tür önyargılardan uzak olmaya ve karşılıklı güvene dayanan şeyler genelde başarısız olur ya da ilgi çok az olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...