Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Loading ekranı müthiş yavaş ilerliyor ve bazen you have been disconnected yazısı çıkıyor chat bölümünde tekrardan connected yazıyor. yani loading screen yazısının yavaşlıgı dc edip tekrar baglanması ile alakalı galiba. yıllarca wow oynadık hiç bir patch sonrası bu kadar ağırlaşmadı pc. bunu neden yapıyor bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Uzundur oynamıyorum, o yuzden de pek anlamıyorum ama wow repair denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 addon uyumsuzlugu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 addonların hepsi güncel. herhangi bi problem yok. zaten öyle uyumsuzluk yapıcak bi addonda yok. dbm-postal-nuggets-gladius-tidy plates. başkada bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Bağlantı nedir, uydunet mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 yok superonline. bağlantıdan kaynaklı oldugunuda sanmıyorum. dükkanda ttnet kullanıyorum aynı şekilde. evde superonline kullanıyorum ondada aynı şekilde. harddisk ile alakalı bişeymi falan diye düşünüyorumda yani çıkamadım bir türlü işin içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 addonlar güncel olsa bile sorun çıkarabilir. bi disable et dene. ha bir de o bende de oluyor. battle.net le alakalı bişey, bilgisayarım eski benim ondan diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 forum imzası ile alakalı olabilir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Bi WTF klasörünü ve interface klasörünü yedekle. İkisini de sil öyle dene bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar