Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 tek bir topic altında toplansın kimlerin hangi serverlarda hangi karakterle oynadığı felan. ana konusunda yazılınca gözden kaçabiliyor. server, karakter adı vs yazmış olalım. Grim - Zenthar - Templar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Grim - Felern - Templar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Grim-evoken-templar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 glorificaus-templar-cerberus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 lol secret world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 bende varım nickim belli değil henüz ama grimdeyim sürekli yeni acip bakıyorum suan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 1 sayfayı geçmez bu konu, oyun gayet boktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 diğer topic yetmedi herhalde "oyun boktan" demeye? oyuna boktan diyenler swtor oynasın, tortanic baya zevkli olur sizin açınızdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 bende oynuorum ama oyun kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Bone said: diğer topic yetmedi herhalde "oyun boktan" demeye? oyuna boktan diyenler swtor oynasın, tortanic baya zevkli olur sizin açınızdan. Yoo ben swtor veya başka bir mmo oynamıyorum kaç senedir Ha bu arada bu oyun cidden boktan asdaadadad sırf videoları yetiyor bunu anlamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ben oynamiyorum ve oyun umrumda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 mmorpglerin hepsi boktan zaten ("eve hariç de eve hariç de!"), tekrar söylüyorum, bunu tartışmak istiyorsan kendi topiği var, burada trollük yapmaya gerek yok. edit: eve hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 aquila said: ben oynamiyorum ve oyun umrumda degil. topiğe bunu yazdığına göre umrundaymış demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ya neyin trollüğü, sana göre beğenmediğin herkes troll zaten oyunu inceledim merak edip alınırmı acep diye, videolarına falan da baktım ve boktan işte GW2yi kaç ay önce satın aldım misal, ona bişi dediğimiz mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Sikko grim illu 58.000.000 xp :) transilvanya ikinci actdeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 aldım 2 gün oynadım bıraktım, bide nedir bu templar sevdası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 oyun gayet kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ne bu herkes templar bi dragon ben miyim Eksis-Cerberus-Dragon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Cerberus "Rakmar" Dragon bir cabal'a daldımda adamlar USA menşeli çıktı saatlerimiz pek uyuşmuyor. Rakmar Armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Hoppa "Sikko" Kikru iyiymis bu lol yeni gordum sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 biride templar paylaşsın.baya efektif bişey miş ya bu chronicle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 The Judge! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Beyler aldığım sitede oyun 17$gözüküyo şuan 29$dan almıstım ben inmiş sorun cıkmadan vermişlerdi almak isteyen bir baksın süper fiyat daha önceki sayfada siteyi vermiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Alcest said: Beyler aldığım sitede oyun 17$gözüküyo şuan 29$dan almıstım ben inmiş sorun cıkmadan vermişlerdi almak isteyen bir baksın süper fiyat daha önceki sayfada siteyi vermiştim editleyip silmişin siteyi, CIA sitesi gibi gizliyonuz mu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Silmedim abi www ile comu kaldırdım sorun olur diye thepowerlevel sitenin adı www ile comu koyun bi zahmet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar