BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 istisnasız gece yatarken giydiğim takım elbiseyi gravatını bile çıartmadan öğlen saatlerine kadar üstümden çıkartmam hatta en rahat giysim odur ama bir misafir gelince "aa herif manyak" demesinler diye hemen üstümü değiştirerek ya mavi çizgili pijamamı ya da eşofmanımı giyerim..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 şort tshirt zaten giydimmiydi bi 5-10 gün çıkartmıyorum =) Kışında eşofman ve tabiki boxerla dolaşmak ohhğğss[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Pijama RULES :D:D:D[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın... xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki: heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki: bana araba çarpmıştı böyle fırfır dönüp düşmüştüm. kolam da düşmüştü kalkıp kolam nerde lan demiştim. sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye dövdüler bunu ayaküstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 only boxer rulllaazzz... :D[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Şortum ve T-Shirt'üm... zaten hiç çıkarmıyorum onlarla yatıp onlarla dolaşıyorum forma oldular artık:)[signature][hline]To Live is To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 dusuk bel bır ıkı beden buyuk paltolanlar[signature][hline]Hiç ölmeyecekmiş gibi rüya kurup,yarın ölecekmiş gibi yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zynthar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 herşeyde rahat ederim mümkünse siyah olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: zynthar, 10 Eylül 2004 14:35 tarihinde demiş ki: herşeyde rahat ederim mümkünse siyah olsun iyi siyah g-string le dolaş öyleyse:)[signature][hline]administrator error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bencede en rahatı boxer. hem pijama hem sabahlık hem iç çamaşırı.hem evde misafir yokken ev kıyafeti. her işe yarıyo çok güzel bi icat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kışın pizama üste atlet yazın boxer t shirt veya şort[signature][hline]Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bitane kazagım var cok seviyorum beni o rahatlatıyo beni =P[signature][hline]we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 boxer bence de çok rahat ama aile ortamından dolayı evde boxerla dolaşamıyorum. onun için de mümkün olduğunca ince penye bir short ve t-shirt iyi gidiyor. böyle hissedilmeyecek gibi olcak nerdeyse.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 zırh içinde çok rahat ederim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Adidas Eşofman takımlarım.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Ardeth, 10 Eylül 2004 19:39 tarihinde demiş ki: zırh içinde çok rahat ederim eheh bende mage robe içinde çok rahatım :-p[signature][hline]Bu gün asılıyorum İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle Gözyaşlarıyla . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 pek farketmiyor benim için..i[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 eşortman,en kralı örn:duman/kaan adam sırf eşortman altıyla heryerde budur yani![signature][hline]sert kal,taviz verme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Eşortman altı + Tişört[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wespertilio Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 pijama veya aynen zlorwf'un ikilisi.. şahsen ev çok souk olmadıında üstümde bi askılı altımda da iç çamaşırıyla da oturmayı severim..[signature][hline]sleep tonight in idle dreams the pain will drown your silent screams.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Wespertilio birazdan damlıcak forum'un %80i senın bu mesajını okuyup hele birde bayan oldugunu anlayınca ama korkma tamammı sakin ol.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: zlorwf, 10 Eylül 2004 20:59 tarihinde demiş ki: Eşortman altı + Tişört sen kaucuktan yapılmıyan meteryallerı gıyermıydın :)[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. [Bu mesaj Viktor tarafından 10 Eylül 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hava[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kışın yeni modası devrimci gençliğin göz bebeği parkalar ile boğazlı yakalılar,ispanyol paçalar falan:-p[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 T-shirt ve boxer bu 2li olayi bitirir=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 zebra havasında pijamam kışın sürekli onu giyerim yazın uzun bir basketbol şortu üstüme ya birşey giymem yada herhangi bir t-shirt dışarda kot pantolon t-shirt üstüne gömlek[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar