marvella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Selam herkeze, diablo 3 de yeniyim daha önce oynamamiştim bi arkadas vasitasi ile basladim ilk normal modu bitirdim yanlız söyle bir sorun var blacksmith meslegini lvl4 e kdr gold ile upgrade edebildim ama lvl5 e bir türlü cikaramiyorum bende 2 adet kagit gbi birsey istiyor.Bu konuda bilgi sahibi olan biri bana yardim edebilirmi nsl halletmem gerekiyor bu işi.Tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 yapma. infernoya gelince bakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 marvella said: Selam herkeze, diablo 3 de yeniyim daha önce oynamamiştim bi arkadas vasitasi ile basladim ilk normal modu bitirdim yanlız söyle bir sorun var blacksmith meslegini lvl4 e kdr gold ile upgrade edebildim ama lvl5 e bir türlü cikaramiyorum bende 2 adet kagit gbi birsey istiyor.Bu konuda bilgi sahibi olan biri bana yardim edebilirmi nsl halletmem gerekiyor bu işi.Tesekkür ederim.Nightmare'da düşmeye başlıyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 yeni basladiysan BS ye para yatirma sakin, hicbir ise yaramiyor ancak cok fazla paran olunca lvl60 da iyide 1-2 recipe bulursan upgrade et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marvella Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 tamam arkadaslar öneriler ve bilgiler icin cok tesekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 O sayfalar nightmare de düşüyor. Daha sonra hell den düşen sayfalar gerekiyor en son da infernodan düşen sayfalar gerekiyor. Alternatif olarak AH den de alabilirsin fazla pahalı değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Yalnız şu an bs'i maxlamak 180k mı ne sdfdsf. Kağıtların ihtiyacınız olandan fazlası 60a gelene kadar düşüyor zaten, adamın gözünü niye korkuttunuz durup dururken ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Gerek yok sadece. Uğraşmasın boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 İlk seviyelerde gem daha faydalı bence, onu kas önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Gem upgrade fiyatlarının düşmesiyle daha mantıklı hale geldi hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yok bence gem bile saçma şuan, flawless square'ler o kadar ucuza satılıyorki direk bunları AH'den alıp sadece level 60 olmaya odaklanmak lazım. Sonra zaten biriken gold ve malzemeler ile 30 saniyede ikisinide level 10 yapıyorsun bitiyor. Yüksek seviye gem yapmaya karar verene kadarda öylece bekliyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi siz bu oyundan nasıl zevk alıyorsunuz? hepsini kas abicim. ne güzel, town a port olup, biriktirdiğin parayla skill alıp biraz daha gelişmiş duygusu hissetmek. kendi dövdüğün silahla gudubetleri kılıçtan geçirmek. siz haritanın her yerini keşfetmeden, onu bunu kurcalamadan haldur huldur koşun, sonra niye oyundan zevk almıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Oski said: abi siz bu oyundan nasıl zevk alıyorsunuz? hepsini kas abicim. ne güzel, town a port olup, biriktirdiğin parayla skill alıp biraz daha gelişmiş duygusu hissetmek. kendi dövdüğün silahla gudubetleri kılıçtan geçirmek. siz haritanın her yerini keşfetmeden, onu bunu kurcalamadan haldur huldur koşun, sonra niye oyundan zevk almıyoruz. aynen katiliyorum ya. birisi su skilleri nerden train edebilcegimi soylebilirmi lvl 19um demon hunter sadece bs kastim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 HotLine said: Oski said: abi siz bu oyundan nasıl zevk alıyorsunuz? hepsini kas abicim. ne güzel, town a port olup, biriktirdiğin parayla skill alıp biraz daha gelişmiş duygusu hissetmek. kendi dövdüğün silahla gudubetleri kılıçtan geçirmek. siz haritanın her yerini keşfetmeden, onu bunu kurcalamadan haldur huldur koşun, sonra niye oyundan zevk almıyoruz. aynen katiliyorum ya. birisi su skilleri nerden train edebilcegimi soylebilirmi lvl 19um demon hunter sadece bs kastim elemanlar yukarda soylemis zaten nightmare a gecmeden upgrade olmüyor ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 HotLine said: Oski said: abi siz bu oyundan nasıl zevk alıyorsunuz? hepsini kas abicim. ne güzel, town a port olup, biriktirdiğin parayla skill alıp biraz daha gelişmiş duygusu hissetmek. kendi dövdüğün silahla gudubetleri kılıçtan geçirmek. siz haritanın her yerini keşfetmeden, onu bunu kurcalamadan haldur huldur koşun, sonra niye oyundan zevk almıyoruz. aynen katiliyorum ya. birisi su skilleri nerden train edebilcegimi soylebilirmi lvl 19um demon hunter sadece bs kastim Adam necro beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Bir sekilde blacksmithide oyuna dahil etseler guzel olacak, repairden baska bir ise yaramiyor. 60 olmadan kendime bir iki sey yaptiriyordum delikanliya ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 hardcore'da ise yariyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hardcore, nightmare i bitirincemi acilio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar