Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blacksmith lvl5

marvella

Öne çıkan mesajlar

Selam herkeze, diablo 3 de yeniyim daha önce oynamamiştim bi arkadas vasitasi ile basladim ilk normal modu bitirdim yanlız söyle bir sorun var blacksmith meslegini lvl4 e kdr gold ile upgrade edebildim ama lvl5 e bir türlü cikaramiyorum bende 2 adet kagit gbi birsey istiyor.Bu konuda bilgi sahibi olan biri bana yardim edebilirmi nsl halletmem gerekiyor bu işi.Tesekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

marvella said:

Selam herkeze, diablo 3 de yeniyim daha önce oynamamiştim bi arkadas vasitasi ile basladim ilk normal modu bitirdim yanlız söyle bir sorun var blacksmith meslegini lvl4 e kdr gold ile upgrade edebildim ama lvl5 e bir türlü cikaramiyorum bende 2 adet kagit gbi birsey istiyor.Bu konuda bilgi sahibi olan biri bana yardim edebilirmi nsl halletmem gerekiyor bu işi.Tesekkür ederim.
Nightmare'da düşmeye başlıyor onlar.
Sosyal ağlarda paylaş

yok bence gem bile saçma şuan, flawless square'ler o kadar ucuza satılıyorki direk bunları AH'den alıp sadece level 60 olmaya odaklanmak lazım. Sonra zaten biriken gold ve malzemeler ile 30 saniyede ikisinide level 10 yapıyorsun bitiyor.

Yüksek seviye gem yapmaya karar verene kadarda öylece bekliyorlar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

abi siz bu oyundan nasıl zevk alıyorsunuz?

hepsini kas abicim. ne güzel, town a port olup, biriktirdiğin parayla skill alıp biraz daha gelişmiş duygusu hissetmek. kendi dövdüğün silahla gudubetleri kılıçtan geçirmek. siz haritanın her yerini keşfetmeden, onu bunu kurcalamadan haldur huldur koşun, sonra niye oyundan zevk almıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Oski said:

hepsini kas abicim. ne güzel, town a port olup, biriktirdiğin parayla skill alıp biraz daha gelişmiş duygusu hissetmek. kendi dövdüğün silahla gudubetleri kılıçtan geçirmek. siz haritanın her yerini keşfetmeden, onu bunu kurcalamadan haldur huldur koşun, sonra niye oyundan zevk almıyoruz.

aynen katiliyorum ya. birisi su skilleri nerden train edebilcegimi soylebilirmi lvl 19um demon hunter sadece bs kastim
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

Oski said:

aynen katiliyorum ya. birisi su skilleri nerden train edebilcegimi soylebilirmi lvl 19um demon hunter sadece bs kastim

elemanlar yukarda soylemis zaten nightmare a gecmeden upgrade olmüyor ok?
Sosyal ağlarda paylaş

HotLine said:

Oski said:

Adam necro beyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...