Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Beyler legal olarak dijital indrirebilecegim en iyi neresi var simdi? Epeydir oyun dunyasindan kopuktum geri dondum de. Sagolun
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 battlefield 3: origin skyrim: steam ayrıca niye bilgisayar oyunları değil de garbage? yoksa başka bir şeyi soruyorsun da ben mi sazanladım?
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 yok be abi simdi oralari kirletmeyelim 2 dklik soru icin
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bf3 torrent ile indirip originden keyini aktive edebilirsin tabii ne gerek var diye sorarsan gereksiz hakkaten,direk originden asıl.
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 abi baska sitelerde daha ucuza da cikiyor Steam'den. Steam'in herhangi bir avantaji var mi pahali fiyat odemem icin?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 http://www.gamekeystore.net/newstore/
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Giovanni said: abi baska sitelerde daha ucuza da cikiyor Steam'den. Steam'in herhangi bir avantaji var mi pahali fiyat odemem icin? garanti. diğerlerinde rus keyi felan oluyor, "sadece rusyada ve rusça oynayabilirsiniz bunu" gibi şeylerle karşılaşabiliyorsun. sonra düzeltmek için uğraş dur. bazıları sırf biraz daha ucuza olsun diye gidip alıyorlar, sonra uğraşıyorlar ve oyunu oynuyorlar felan... bi de yeterince güvenli olmuyorlar. yani steam'de garantisi var da, geçen gün şöyle bir siteye rastladım mesela: http://www.intkeys.com/ ucuz da olsa güvenmek zor...
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Cok tesekkurler abi. En temizi steam dedigin gibi.
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ne mutlu bi topik ya :) sorusunu sormuş adam , biri gelmiş güzelce cevaplamış , teşekkürler abi demiş gitmiş oyununu oynamış.. Muayyen günümdeyim galiba çok hassaslaştım şuan :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Steamworks oyunlar için genelde farketmiyor keyi nereden aldığın ama Skyrim öyle değil sanırım.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Abi rusçudan alınca gayet kolay değişiyo diller demeyin öyle ucuz ucuz alın
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Rusçudan almayın, o dili İNG etme hedesi virüs gibi trojan gibi bişey. BF3'ü uninstall etsen bile gitmiyor PCden, nelerlen kaldırmaya silmeye registryden çıkartmaya çalışmadım, yok efenim çöreklendi bikere makinaya, formata kadar BF3süz kaldım Velhasıl kelam Rusçudan almayın!
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 burada rusçudan bf3 alan onlarca insan var ,sorun çıkmıyor rahat ol.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Eee yazdık işte Rusça versiyonun sorununu, kaldır oyunu bak bakalım kurabiliyor musun tekrar Ya da Premium al yine üzerine kurulmuyor, ilk oyunda kaldırılamıyor hep installed gözüküyor Yani gayette sorunlu Rusçunun verdiği dil düzeltici program nanesi
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 aboo nasıl lan ben şimdi battlefield3ü oynayamayacak mıyım silsem
Öne çıkan mesajlar