doxylamine Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği nasıldır bilen varmı? yurtdışına gitmek istiyorum çalışmak için,asosyallik,ölüm riski falan sorun değil. Ama iş bulamayanlar falan olmuş,işsizlik varmı bu bölümdede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 inş. müh. ol yine git yurtdışındas petrol rafinerisi yap bu mühendisliği okuma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 oku yap, inancın varsa 10 sene fakir 40 sene zengin olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ha bi de Black gold filmini izle. Arabistanlı olanını ama kahve ile alakalı olanı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 valla bi arkadaş vardı kıbrısta okuyordu bunu. petrol tankeri önünde vs resmini gördüm bi de ehehe işsiz kalma şansı yok falan duydum. benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 arkadaşım mezun mezunların %50si azerbaycana felan gidiyo maaslar guzel 4k civarı 1 ay calıs 1 ay yat yada 2 ay calıs 1 ay taitl modeli calısıyolar felan ama calısırken gunde 18 saati felan buluyolar işte kuyuda oil rigde felan çalısıyosun yane baya saha işi olan bi iş ha suda var arkadasın arkadası 10k üstü dolar maasla işe girdi eauheauhea aylık o kuyudan kırılan matkap ucu felan cıkaran öle bi iş sanırsam kuyu kapalı kaldıca milyonlarca dolar zarar oldugundan felan garip bi sektr yane türkiyede de işte rafineerilerede felan calsııyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 odtü mezunu arkadaş var katar dubai falan oralarda ne iş yapıyor bilmiyorum ama facebookta gökdelen ve çöllerden oluşan 680adet fotosu var bişi yapmıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Türkiyede her sene çok fazla mühendis mezun oluyor, talep bunun çok altında diğer bir çok meslekteki gibi. Yurtdışında iş bulmak öyle kolay değil bulanlar da arabistan'a, azerbeycan'a falan gidiyor. Türkiyede iyi bir yere kapağı atarsan baya iyi ama, abim 2 hafta çalışıp 2 hafta tatil yapıyor ve maaş olayı baya iyi. ama dediğim gibi zor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 peki arkadaşlar yurtdışı için hangi bölümü önerirsiniz,450-510 arası puanda. mezun olunca direk türkiyeden kaçmak istiyorum petrol ve doğalgazda,norveçte stavangerde mastır yapıp,norveççe öğrenip direk orada iş bulurum gibi düşündüm,mühendis açığı varmış orada http://www.oilcareers.com/regions/737/NORWAY_petroleum.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Kaçamayacaksın!!! Hangi bölümü seçersen seç, oturup çalışırsan, istiyorsan, yurtdışına gidersin. Hangi bölümü seçersen seç, çalışmazsan, yurtdışına gitsen de paşa paşa dönersin. Buradaki çalışma üniversite için de geçerli, iş hayatı için de. Üniversitede yatarım, kopyayla dersi veririm, karı kız yüzümüz gönlümüz açılsın, o bar senin bu bar benim dersen, zaten bir cacık olmaz. Giderken zorlanırsın, gitsen de rahat edemez dönersin. Ha işini iyi yapıyorsan, kitabına oturtuyorsan, zaten her bölümle alakalı yurtdışında uluslararası bir firma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Abi öyle olmuyor ama işte ya özellikle krizden sonra adamlar avrupada daha zorlayıcı olmaya başladılar, avrupa birliği dışındaki ülkelerden hem normal mühendis-işçi olarak hem de akademik olarak daha az insan alıyorlar. Başlığı açan arkadaş da hangi mesleği seçersem daha rahat ederim diye sormuş, ciddi cevaplar lazım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yurtdisina gitmek istiyosan garsonluk iyi bi tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 suratıma b.k sürüp somalili taklidi yapıcam. direk alıyorlar somalili olanları öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Yurtdisina kacmayi soylemesi kolay... Sila ozlemi bambaska bisi... Oturun ulkenizde. Matematik oku iste ozel derste cok para var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 aquila said: yurtdisina gitmek istiyosan garsonluk iyi bi tercih. +1 dönerci de olunabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 iş bulmak için üniversiteye gideceksen hiç gitme. 4 yılına yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 benim önerim enerji sistemleri mühendisliği yada inşaat mühendisliği yada makina mühendisliği yada elektrik-elektronik mühendisliğinden yana. bunların hepsi yurtdışında kolay iş bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Chaotic said: benim önerim enerji sistemleri mühendisliği yada inşaat mühendisliği yada makina mühendisliği yada elektrik-elektronik mühendisliğinden yana. bunların hepsi yurtdışında kolay iş bulur itü makina ingilizce olacak galiba kontrol mühendisliği nasıl bilirdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 makina ile inşaatı becerebilirsen çift anadal yapmaya çalış. makina ve elektrik elektronik oluyorsa o da olur. makina ve bilgisayar olursa da olur. çok güzel olur hatta. ama çift anadal yapmaya çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Baldurs Gatede vardı Mage/Rogue/Cleric İnşaat/Elektronik/Makina üç ana dal yap. Çift ana dal piyasayı bilmiyorsan, seni yönlendiren yoksa, ne olacağını bilmiyorsan falan çöp bişi. Yurtdışında çalışacaksan riglousun postunu oku bir sayfa önceki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ged yorumuna katılmıyorum. çift anadal yönlendiren olsun, olmasın disiplinler arası düşünebilme yeteneği kazandırdığı için, problem çözmede vizyona derinlik katmasada genişlik kattığı için çok önemli. bizim izmirdeki en başarılı inşaat mühendisi aynı zamanda bir biglisayar mühendisi ve bina çözmek için kendi programlarını kendisi yazıyor kompleks işlerde. bizim girmeye cesaret bile edemediğimiz şeylere rahatlıkla girebiliyor. bence günümüzde artık mühendislikte çift anadal büyük avantaj, büyük fayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doxylamine Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 makina ve elektrik eletronik yaparım yaparsam herhalde,inşaat işini pek sevmiyorum. peki makina + endüstri iyi olurmu? dersleri basit diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 olmasına olur da dersler cakışacak, sınavlar çakışacak geceler gündüzlere karışacak öle klavyeden yazmakla okunmuyor çift anadal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 makinayla elektrik baya guzel olur birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 makina elektrik mükemmel olur bence de. master ı da yazılımda çakarsın oradan da ver elini darpa, boston dynamics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar