Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ssd almayı düşünüyorum ve format

Artariel

Öne çıkan mesajlar

Oyun manyagi degilim. 120gb crossair force siparisi verdim bugun. zaten yukardada linki var.
Bilgisayarda yuklu olucak seyler;
Warcraft3 tft
world of warcraft
starcraft2
Hon
Dota2
Homam 3
Ventrilo
ts3
ve browser + gom,bs player tarzi seyler.

Cikan 320gb lik hdd yl de enclosure'a baglayip film dizi depom yapicam. oooh mis gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

benim masaüstü olduğundan yanında 1tb depo var 120gb olması sıkıntı çıkarmıyor. sistemin ssd'de olması yetiyor zaten normal mekanik bile normalinden 2-3 kat hızlı çalışıyor. 100mb ile yazıyorum mekaniğe. önbellek fln gibi şeyler ssd'de diye heralde. üzümünü yiyip bağını sormuyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Goering said:

xetraynex said:

nasi olsa yavaslar
benim ssd'li windows 6 ayda "welcome" ekraninda 30 saniye bekler olmustu. formatladim 1 sn bie beklemedi. programlari yukledim su an 3-5 saniye bekliyor.

windows ayarlarini yapmazsan cörtler ssd, kendi düşen de ağlamaz

neymis o ayarlar defrag'i kapat deme

Sunu ben de merak ettim, neymis harbiden o ayarlar?
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:

Sata ise hic alma. en iyi performansi sata3 anakart ile alirsin. bendeki gibi sata2 destegi varsa veri aktarim hizi yari yariya falan duser. 4 senelik bi pc ise bosver derim. hele sata1 ise, aklindan bile gecirme bence.

yari yariya mi? he

http://media.bestofmicro.com/A/Q/323090/original/backupsteam.png

alin benchmark yapmis adamlar sdf
Sosyal ağlarda paylaş

geldi bugün ssd'im, önce win7 kurdum sonra dün akşam komple bilgisayarın backup'ı almıştım, acronis kurup restore ettim, win7 32 bit'i bile 64'e çevirip dün akşamki haline getirdi herşeyiyle

3 sn'de bilgisayar kapanıyo, 16 saniyede tam çalışır şekilde açılıyo

starcraft 2 iconuna basmamla login ekranını görmem arasında 5sn falan var, ki 15-20 arası değişiyodu, oyundan çıkmam ise instant.

Bilseydim ssd'nin performansı bu kadar katladığını, daha önce kıyardım bu paraya beee. Hakkını fazla fazla veriyo ssd'ler, alın aldırın.

Notebooktan cıkan 320gb lık hdd'yi de formatladım, enclosure'a baglayıp externale cevirdim, bide externalim oldu. win-win
Sosyal ağlarda paylaş

ben yanlış anladım ya. ssd ile wd hdd arasındaki farkı aynı gibi dedin sandım. üst grafikte o şekilde yakın olma sebebi backup için bi yandan paket haline getiriyordur işlemciye takılıyordur demek istedim. sata2 ile sata3 çok fark yokmuş evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bende zaten birsuru forumda gordugum icin yazdim. millet atto gibi yazilimlarla testler yapip koyuyodu ve bariz bi yari yariyalik vardi.

Bide youtube da bazi ssd trickleri gordum " fsutil behaviour disabledeletenotify 0" yapip regedit le falan oynuyolar. guvenli midir ve yapmaya deger mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...