Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Kadın'ın ve Erkeğin Günlüğü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
*** Kadın'ın Günlüğü ***
Bugün 3 yılımız bitti.Onun karşısına gelinlikle çıktığım günkü kadar mutluyum ve umutluyum.Tanrım,onu ne kadar çok seviyorum.Mükemmel bir erkek,cazibeli,yakışıklı,anlayışlı,sevecen,her sey var.Bugün cumartesi,bıraktım arkadaşlarıyla
eğlensin istedim.En sevdiği yemek olan pastırmalı kuru fasulye ile pilavı yapıyorum.Pişti,demleniyor.Banyo yaptım,en sevdiği kıyafeti giydim.En sevdiği iç çamaşırını giydim.Yemekten sonra,şöminenin karşısına bir şişe kırmızı şarapla uzanacagız...

Eve geldi sonunda.Beni öpüşü birazcık soğuktu.Aklı başka yerlerde sanki.Aman Tanrım,yoksa?Tüm cilvelerime rağmen bana sarılmadı bile.Arkadaşlarıyla ne yaptığını sordum,ağzında birşeyler geveledi.Yemekte biraz keyfi yerine gelir gibi oldu,ama halen dalgın,halen uzak ve halen kabuğuna çekilmiş gibi davranıyordu.Herhalde o Tekin'i düşünüyor.Benden genç ve güzel mi acaba?İş yerindeki sarışın pazarlama temsilcisi olmasın sakın?Şöminen karşısında şarabımızı yudumlarken artık dayanamadım:"Neyin var?"diye sordum.Gülümsedi,zoraki bir gülümseme,acı dolu,uzaklık dolu."Yok bir şeyim."diye geçiştirdi.Ama ben anlarım.O gurul gurul yanan aşkın bu kadar çabuk biteceğine inanamıyorum,daha dün bana ebediyete kadar benimle olmak istediğini söylüyordu.Bugüb aramızda iletişim kopukluğu başladı bile.Belkide kilo alıyorum.Çok mu dır dır yapıyorum ya yoksa?Elini tuttum.Elimi okşadı,ama eller hissiz,parmak uçları soğuk.Stepe mi başlasam?Çocuk istesem?

Yalan,yalan,yalan!Kendimi kandırmaktan başka bir şey değil bunlar.Beni aldatıyor.Bitti...Bitti..Bittti...Tanrım,ölmek istiyorum.Kendimi son kez onun kollarına attım.Ağlaya ağlaya uykuya dalmışım.

*** Erkek'in Günlüğü ***
Öf be!Fener yine berabere kaldı.Ama kuru fasulye güzeldi.[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Mesaj tarihi:
Orjinal ve marjinal bir yazı :D

Çok da sempatik :-)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt

Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim | " 6 " Day | Sahip olduğun gücü asla gösterme !
Mesaj tarihi:
güzel de bence abartı. O klasik türk erkeği modeli olmuş :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
bence bu boş olmak değil. en azından eğer buradaki erkek boşsa kadın da pek dolu değil.

bu sadece ilgi alanı meselesi. erkek spora bağlanmış, onu kafasına takıyor. kadın kocasına bağlanmış, onu kafasına takıyor.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez.

en ince yerim bileğim..!?!
Mesaj tarihi:
harika :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben futboldan nefret ederim:)evli olsam eşimi mutlu edebilirdim herhalde:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
  • Yeni Oluştur...