Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Yardıma ihtiyacım var arkadaşlar. Garbage'da açtım çok beğenildi, "neden Garbage" dendi bir de, burada daha çok bilen olabilir dedim ben de :p Kabataş Setüstü'nde işe girmek üzereyim, bir yandan da ailemin yanından taşınmak için yeni iş bulmayı bekliyordum. Soru şu: Kabataş'ta (tam iskelenin karşısında) sabah 08:00-17:30 mesaisi için nerelerde oturulursa rahat gidilip gelinir? Toplu taşıma ile olmalı, çünkü hem işe gidip gelmeye benzin parası ve trafik çilesi istemiyorum, hem işyerinin önü günlüğü 10 TL olan İspark. Şöyle 10-12 km'lik bir uzaklıkta, mümkünse sitede oturmak istiyorum. Tünel yoluyla Kağıthane iyi ama toplu taşıma olmaz heralde oradan, bu sefer arabaya bedava park yeri bulmam lazım. Cihangir-Taksim tarafını ben istemiyorum, Setüstü/Kabataş pahalı oluyor, Beşiktaş da pek istemedim her yer bayırlı az park yeri vs. diye. Üsküdar dendi motorla geçerim rahatça diye, bir de tramvay yolunun Fatih'in Çapa-Şehremini-Fındıkzade tarafları. Başka öneri verebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 nasıl bi yerde oturmak istediğini biraz daha açman lazım, tramvay yolunda site bulamazsın ama onu diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Yirmi bloklu süperlüks site beklemiyorum da, en azından kendi otoparkı kapıcısı vs. olan bi sitecik bişey olsun, 30 yıllık bina olmasın istiyorum ama özellikle tramvay yolunda o zor tabii. Otobüs/minibüs de kabulüm ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 cihangir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ha site denmiş, otopark denmiş, cihangiri sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 üsküdar o zaman, karşıyı bilmiyorum hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bu arada ben bostancı sahildeyim, denizotobusu uber mantıklı bir seçenek günün her saati var, sabahları 10 sefer falan var 6.45 ten 12 ye kadar, kiralar da cok daha uygundur kabataş civarından, bunu da düşün derim. ama site falan imkansız yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Metro hattının üzerinde herhangi bir yer olur. Taksim'den, Maslak'a kadar geniş bir yelpaze :p Metro ile Taksim'e, Taksim'den Funikuler ile Kabataş'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ben ayazağaköyündeyim kabataşa 5 dakikada bir otobüs kalkıyor, yaklaşık 20 dakikada varıyor. arabayla gidersende 18 km falan total. 3+1 135 m2 evde 950 tl kira veriyorum site, otopark falan var, kapıcı çöpü alıyor. binada beykent üniversiteli bayanlar var bol bol :) 3 aydır oturuyorum, şu an için memnunum. eşim otobüsle gidiyor 8 de onun mesaisi leventte. benim mesaim 9 da araba ile gidiyorum ikimizde memnunuz ulaşımdan. giriş katımızdaki 3+1 850 den verildi en son, 3-4 senelik bina olduğu için içide temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-kiralik-livam-emlak-tan-site-icin-nde-yapili-boyali-masrafsiz-3-1-daire-90822270/detay biraz daha nezih bir yerde oturayım dersen oyak sitesi oldukça güzel ama kiralarda ona göre yüksek vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 topkapıda tercüman sitesi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 butce ne kadar olm, onu da soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Esh said: bu arada ben bostancı sahildeyim, denizotobusu uber mantıklı bir seçenek günün her saati var, sabahları 10 sefer falan var 6.45 ten 12 ye kadar, kiralar da cok daha uygundur kabataş civarından, bunu da düşün derim. ama site falan imkansız yine. Budur direk, 2 senedir beyazita maltepeden kufur ederek gidip gelmiosam sebebi deniz otobusudr, en rahat ve hizli toplu tasima araci Bostanci olur Maltepe olur Suadiye olur En ideal secenek bunlarin hepsi ki zaten hala bu insanlar avrupa yakasinda nasil oturabiliyor anlamis diilim ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Bütçe alma durumum olursa 250k, kira ise 900-1000 TL olacak da elbet buna göre bişeyler bulunur şu kadar alternatif arasından. Teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 göktürke gel ya, şeklin olsun ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 gokturk'e giderse her gun 2 trafik cezasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Baggio said: kira ise 900-1000 TL olacak bostancı suadiye sahil zor abi, 1500 lere çıkmak lazım. maltepe sahili bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Göktürk'ü ilk defa duydum 1 yıldır istanbul'dayım dfs haritadan baktım da çok güzel bir yere benziyor ormanlık falan ginaly orda oturuyosan bi mangala çağır bari ya biz de göktürk görmüş olalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Üsküdar diyesim geldi ama site istiyorsan zor. Site istemiyorsan direk Üsküdar. Tabii otopark durumları sıkıntılı Üsküdar'ın deniz trafiğine yakın kısımlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar