Cute Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Beyler bu search engineleri manage ederken oyle birakmistim menuyu bizim ufaklik delete delete etmis... Tekrar add yapamiyorum sağ üst search menüm boş kaldı,googleladım net bir bilgi yok nasıl toparlarım sizlerin yardımcı olabiliceği bir yol varmı.Back up install son çare olsun lütfen. /fixxed silinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 şu sorununu yazıp sonra çözüp sonra da gelip "çözüldü silin" diyenlerin alayının üyeliğini silin ya da en azından donanım yazılımdan perma-ban falan bişey uygulayın. çok rica ediyorum. BİZE NE KARDEŞİM SORUNUNUN ÇÖZÜLMESİNDEN, NASIL ÇÖZDÜĞÜNÜ ANLAT DA DAHA SONRA AYNI SORUNLA KARŞILAŞANLAR FAYDALANABİLSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 sypro'nun mesajının ilk paragrafını okuyanlar önce "alla alla niye öle demiş ki şimdi?" diyebilir. ancak ana fikir 2. paragrafta anlaşılıyor. sargısız infaz yapmayalım lütfen. baybay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qahlel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 tahminim ufaklık biraz sopa yedi ve pc'ye dokunması yasaklandı... işin esprisi bir yana: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/searchload-options/?src=api bu addon ile yapılır herşey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar