Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dışişleri Bakanlığı Hack`lendi

Editor

Öne çıkan mesajlar

Editor said:

Yahu hack dedikleri sey kim yaptiysa o adalet bakanliginin sitesini o kullanici bilgileri siteden giriliyor cok eski bir SQL injection yontemi ile admin sifresini elegecirmisler o admin arayuzude siteye indexine kadar diger bilgileride deyistirmesine yariyor yani gidip server datalarina ulasamiyor sitede ne varsa onu gorup almislar baska bisi degil

tamam beyler bişey yok dağılın, burdan eğlence çıkmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Bu işlerde hatice değil neticeye bakılır.Zorluk seviyesi ne olursa olsun sonuç aynı.Ayrıca gayette iyi oldu bunlar tüm sayfaları gözden geçirsinler öyle önüne gelen lamerlere kodlatmasınlar 5 yıldır güncellenmemiş/yamalanmamış serverlarda barındırmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Noktalama işareti önemli tabii ama dosyaları Dropbox'da paylaşmak aptallık. Dropbox'a üye olurken yasadışı iş yaparsan hesabının iptal edilebileceğini kabul ediyorsun zaten.

dropbox yasadisi bir durumda kullanici bilgileri ve ip gibi intelleri istek halinde veriyorlar hemen...
Sirket olarak bile isteyebiliyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

yalnız bişi dicem. ahmedinejad'ın (gerçek olan) yeğeni vardı trakya tıp'ta asistan. benim kız arkadaşıma yavşıyor diye adamın facebook profiline baktım bir kaç. baktım sadece eklemedim bi de.

herif kız arkadaşıma sormuş, birileri beni facebook'tan aratmış senin ip'den sen misin o diye.

sdfsd bu nası bi hikaye lan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...