Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 oyunlar, chat programları filan gayet tıkırındayken, bazen sitelere giremez oluyorum. 1-2 dakika içinde kendiliğinden düzeliyo aynı bilgisayarla istanbul'dayken böyle bi sorun yoktu, izmir'e geldim bu sorun başladı modemi de daha yeni kurdum geçen gün wireless filan da değil neden olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 valla bende de benzer bi sorun var. ram'den mi kaynaklı yoksa türkiye'nin internetiyle mi alakalı tam emin olamadım. hem bazı sitelerde yavaşlık var, hem de bazıları açılmıyor (mesela facebook uygulamaları felan) bazıları gayet normal çalışıyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Uydunet var, bir kaç gündür steamgifts falan gibi ıvır zıvır sitelere girerken acayip yavaşlık var. Google dns kullanıyorum değiştirmeye üşendim, onun haricinde facebook ya da oyunlarda falan problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar