Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 fifa fenere tokadi atsin tamam da fenere gelene kadar kendi yedigi haltlara da ayni durusu gosterebiliyor mu? evvelki sene goz gore gore lyonu torpille ust tura cikarttiklarinda o ayni mac sayilmayan 2 temiz golu iptal ettiklerinde lyon kac gol gerekiyosa o kadarini attiginda platini yusuf yusuf yemiz bunlar yeaaw diye simariklik yaptiginda ayni durus neredeydi diye sorarlar adama. o bakimdan fenerliler de haksiz sayilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 fenere tokadı atsın da gerisi önemli değil =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Ulan biz onca transferi yapıp para eden oyuncuları da takımda tutmuşuz, daha önce niye karar vermediniz madem denyolar! CAS davasından da çekildiler bunların sözüne güvenip, saçmalamasın Platini efendi valla UEFA galasını basar bu taraftar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBean Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 İlginçtir bütün maçların hakemleri belli olmuş, FB maçının hakemi belli değil daha... http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2013/matches/round=2000345/index.html Bu arada bütün maçlar derken rakipleri belli olmuş takımlardan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2012 belli olur yahu, sike ile ilgisi oldugunu sanmıyorum. heyecana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 hakem belli olmuş http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30033&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 UEFA bitti asasdasdasdads 1 senedir burada muhabirlik yapan şöyle olacak böyle olacak, amatöre gitsinler biz 10 sene üstüste şampiyon olacaz farkı açacaz banane banane diye rüyalar kuran elemana çok yazık oldu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 hakemi mi bekliyodunuz uefa bitti demek icin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Evet, böylece 3 Temmuz süreci tamamen bitmiş oldu. Aziz ve işe karışan 1-2 kurmayı futboldan tamamen uzaklaştırılsa belki daha iyi olurdu, ama öyle ya da böyle içteki ve dıştaki belirsizliğin bitmesi iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2012 biten ne diye sorucam utanıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 küme düşürme olayları komik bir fantazi.bu ülkede üç büyükler 20 kanalda canlı yayında şike anlaşması yapılsa küme düşürülmez. bu şike soruşturmalarından birşey çıkmaz.küme düşme kesinlikle olmaz.bir şekilde kılıfına uydururlar. aziz yıldırımın bileti kesildi en önemli olay bu. 3 temmuz 2011 saat 17'de attığım mesaj.yani soruşturmanın başladığı gün. aziz yıldırım'ın da bileti kesilmişti ama hesaplar şimdilik tutmadı.aziz yıldırım'ın akıllı stratejisi ve fenerbahçe camiasının soruşturma sahiplerinin beklentilerinin çok üstünde aziz yıldırım'a sahip çıkması nedeniyle.ama oyun bitmedi aziz yıldırım'ın geleceği hala tam olarak net değil.ama bu aziz yıldırımı bitirme operasyonudur demiyorum yanlış anlaşılmasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aziz yildirima bileti kesen biletci bile sikeden hukum giydi abi, ne azizi ne feneri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 birileri sürekli ellerini ovalar halde bekliyor, uefa deniz Feneri dese, hemen aha banhammer geliyor diye yorumlayan tipler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aziz tam fırtına öncesi sessizliğinde, cacıkçı Erman ahlakçı Ünal ve diğer birkaçına çok pis bilendi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aziz yıldırım için sevinen fenerbahçeli taraftarları görmek, çok üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Sevinenleri bilmem valla ben durumu söylüyordum Derken şu an AY tvde açıklama yapıyor, yardırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 baransu kayıplarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 havuz işine giriyormuşuz, inş olur bir an önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 kulüpler birliği başkanını arayıp, toplanın gelecem demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Basını sonrasını bilmiyorum ama twitter da şike yaptıysam fb için yaptım diye birşey okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 kulüplerle kişi ayrılamaz anlamında dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Esh said: biten ne diye sorucam utanıyorum artık Ben de anlamadım, ne bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 konuşacam dedi konuştu, bazıları gibi 180 derece dönmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 O yüzden bitti yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Havuzdan çıkarsa ne oluyor şimdi tam olarak? Maçları hangi kanal göstericek filan nolcak konu hakkında bilgisi olan var mı? iki kelam etsin merak ettim. Çünkü baya baya çıkıcam dedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar