hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Hakkında böyle bir sorusturma olan bir kulübü avrupa bariz alamaz turnuvalara ben anlıyorum Belki dava süreci dha hızlı sonuclansa, sonuc nolursa olsun aziz ve tayfası istifa edip düşük bir profille takılsa uefa boyle drastik onlemler almak zorunda kalmazdı Ama bu olsyı cıgrından cıkaran, inata süren fenerbahce yonetıcılerı , kızamıyorum uefaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Absolut said: CAS konusu açıldı kıvırdı hehehe Benım anladıım hukumetten bırılerı yahut platını olimpiyatlar sıkıntıya gırecek cek davanı demıs Onu ıma ettı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 reampage said: Abi kimse şu maçta şu hareket şike unsurudur diye birşey solemedi ama henüz. Ben anlamıyorum madem UEFA bu cezayı verdi nerden çözmüş şike olduğunu aydınlatsın şike olmasına gerek yok ceza için daha dogrusu mac sonucunu etkiliycek herhangi birşey yeterli ceza almak için mactan once karşı takımın kadrosunu ogrenmek, fiksturkedi hakemleri onceden ogrenmek vs. gibi basit şeyler bile yeterliymiş ceza için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 geçen sene niye aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hakliyim said: Absolut said: CAS konusu açıldı kıvırdı hehehe Benım anladıım hukumetten bırılerı yahut platını olimpiyatlar sıkıntıya gırecek cek davanı demıs Onu ıma ettı ev et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Czentovic said: reampage said: Abi kimse şu maçta şu hareket şike unsurudur diye birşey solemedi ama henüz. Ben anlamıyorum madem UEFA bu cezayı verdi nerden çözmüş şike olduğunu aydınlatsın şike olmasına gerek yok ceza için daha dogrusu mac sonucunu etkiliycek herhangi birşey yeterli ceza almak için mactan once karşı takımın kadrosunu ogrenmek, fiksturkedi hakemleri onceden ogrenmek vs. gibi basit şeyler bile yeterliymiş ceza için hadi türkiyeyi geçtim burda hukuk malum, ama uefa şefaf olup neden dolayı ceza verdiğini açıklasın madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 @reampage abi adamlar bilmiyomu savunmasını ona gore yapıyo sonucta aziz bilmiyomu neden neden uefaya gittigini acıklasın işte. 5 mactan yargılanıyoz diyo bi tanesi turkiyede şikenin suc olmadıgı zaman diyo ahah bunun ustune bişey konusmak sacma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 6222 sayılı yasayı bahsediyor abi orda, Geçen sene neden izin verdi UEFA Fener, UEFA kupasını alsa geri mi alıcaktı onuda. Türkiyede ne kadar güveniyoruz hukuka ve medyanın doğruluğuna unutmayın. Eğer UEFA ben Türkiyede olan yargının kararlarına dayanarak böle bir karar verdim diyorsa, daha burda süreç sonuçlanmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Aziz Yıldırım: Hoca kendini açıklasın yoksa ben açıklayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Laf soyledi balkabagi, devamli muglak ustu kapali laflar, arastirin bulun bakalim yoksa ben soylerim vs vs aciklama degil bulmaca veriyor pzvenk! Hala dusman takimlar gruplar Uefayi kuruyor, dolduruyor safsatalari, he zaten Fener kulup degil Aselsan aslinda herkes komplo planliyor. Herif hala gitmeyecem gorevimin basindayim diyor, ustune adamlari haftasonu yuruyus planlamislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 reampage said: Abi kimse şu maçta şu hareket şike unsurudur diye birşey solemedi ama henüz. Ben anlamıyorum madem UEFA bu cezayı verdi nerden çözmüş şike olduğunu aydınlatsın Günlerdir bunu konusuyorlar tvlerde. Uefa sahaya yansidi yansimadi umursamiyor. Tesvik edersen de ayni cezayi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 abi illa kendi kalene gol atmana gerek yok şike için, az koşarsın, adamın yanından geçmesine müsade edersin. Bilerek kötü şut çekersin, al sana şike. Bunları ispat etmene imkan yok o yüzden şike oldu mu değil, şike girişimi oldu mu ona bakılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 loop said: reampage said: Abi kimse şu maçta şu hareket şike unsurudur diye birşey solemedi ama henüz. Ben anlamıyorum madem UEFA bu cezayı verdi nerden çözmüş şike olduğunu aydınlatsın Günlerdir bunu konusuyorlar tvlerde. Uefa sahaya yansidi yansimadi umursamiyor. Tesvik edersen de ayni cezayi veriyor. bükreş'e vermiyor ama. Lobisi zayıfa gücü yetiyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Bükreşe romanya fulbol federasyonu ceza vermiş söylenene göre , fark burada. hatta linki bu http://spor.internethaber.com/spor/dunyadan-futbol/romanyada-steauya-sike-cezasi-163567.html BiTcH_oFBaT said: bükreş'e vermiyor ama. Lobisi zayıfa gücü yetiyor anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Ne cezasi vermis ben de merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Abi kisilere yaptiim karari cikmis orada? Kulube bisi verilmemis ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bükreş hala mahkemelik. türkiye'de 2 mahkemeden birisi suçlu buldu aziz'i, diğeri de klüp yönetecek itibarı yoktur kararı aldı. temyizden de benzer sonuç çıkacağı kesin gibi. alakasız yani durumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Yahu bu Aziz Yıldırım nasıl bir adam yahu. Olaylar olup içeriden çıktığında çekip gitseydi kulübün başından, belki çok farklı gelişirsi olaylar. Ama adamı zorla indirmedikçe kalkmayacak koltuktan. Valla Aziz savunmayı filan böyle yaparsa cezanın artmasıda olası bana kalırsa ki böyle bir ihtimalde mevcut. Bu arada adam hiç bir zaman şike yapmadım demedi ve diyemiyor anca sağa sola bok atıyor çok ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Aziz Yıldırım basın toplantısı düzenleyip, "Fenerbahçeliyiz Fenerbahçeli HÜLOOOĞĞ!" demiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 O kalitede bir adam zaten. Yaptığı beyanatların özü , "Feeneeerli uuuyuuumaaa !" veya " O Galatasaraylılaraaaaa" sloganlarındaki kaliteyi geçemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yeter ulan kene gibi yapıştı adam. Bi bırak git! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Dun Aziz cok sonmus bezmis gozuktu, yatistirici sakinlestirici basip basip cikmis kesin sdf yoksa cok daha sert saldirirdi millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 aynen uykusuz yorgun falan gibiydi kekeleyip sacmalayip durdu zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 fenerde kene var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 MEvzu alakasız ama videoyu izlemeden sadece dinleyince sanıyorsunki Aziz Yıldırım ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar