Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hakkında böyle bir sorusturma olan bir kulübü avrupa bariz alamaz turnuvalara ben anlıyorum

Belki dava süreci dha hızlı sonuclansa, sonuc nolursa olsun aziz ve tayfası istifa edip düşük bir profille takılsa uefa boyle drastik onlemler almak zorunda kalmazdı

Ama bu olsyı cıgrından cıkaran, inata süren fenerbahce yonetıcılerı , kızamıyorum uefaya
Mesaj tarihi:
reampage said:

Abi kimse şu maçta şu hareket şike unsurudur diye birşey solemedi ama henüz.

Ben anlamıyorum madem UEFA bu cezayı verdi nerden çözmüş şike olduğunu aydınlatsın

şike olmasına gerek yok ceza için daha dogrusu mac sonucunu etkiliycek herhangi birşey yeterli ceza almak için
mactan once karşı takımın kadrosunu ogrenmek, fiksturkedi hakemleri onceden ogrenmek vs. gibi basit şeyler bile yeterliymiş ceza için
Mesaj tarihi:
hakliyim said:

Absolut said:

CAS konusu açıldı kıvırdı hehehe

Benım anladıım hukumetten bırılerı yahut platını olimpiyatlar sıkıntıya gırecek cek davanı demıs

Onu ıma ettı

ev et
Mesaj tarihi:
Czentovic said:

reampage said:

Ben anlamıyorum madem UEFA bu cezayı verdi nerden çözmüş şike olduğunu aydınlatsın

şike olmasına gerek yok ceza için daha dogrusu mac sonucunu etkiliycek herhangi birşey yeterli ceza almak için
mactan once karşı takımın kadrosunu ogrenmek, fiksturkedi hakemleri onceden ogrenmek vs. gibi basit şeyler bile yeterliymiş ceza için

hadi türkiyeyi geçtim burda hukuk malum, ama uefa şefaf olup neden dolayı ceza verdiğini açıklasın madem.
Mesaj tarihi:
@reampage

abi adamlar bilmiyomu savunmasını ona gore yapıyo sonucta aziz bilmiyomu neden neden uefaya gittigini acıklasın işte.
5 mactan yargılanıyoz diyo bi tanesi turkiyede şikenin suc olmadıgı zaman diyo ahah bunun ustune bişey konusmak sacma zaten
Mesaj tarihi:
6222 sayılı yasayı bahsediyor abi orda, Geçen sene neden izin verdi UEFA Fener, UEFA kupasını alsa geri mi alıcaktı onuda.

Türkiyede ne kadar güveniyoruz hukuka ve medyanın doğruluğuna unutmayın.

Eğer UEFA ben Türkiyede olan yargının kararlarına dayanarak böle bir karar verdim diyorsa, daha burda süreç sonuçlanmadı.
Mesaj tarihi:
Laf soyledi balkabagi, devamli muglak ustu kapali laflar, arastirin bulun bakalim yoksa ben soylerim vs vs aciklama degil bulmaca veriyor pzvenk!

Hala dusman takimlar gruplar Uefayi kuruyor, dolduruyor safsatalari, he zaten Fener kulup degil Aselsan aslinda herkes komplo planliyor.

Herif hala gitmeyecem gorevimin basindayim diyor, ustune adamlari haftasonu yuruyus planlamislar.
Mesaj tarihi:
reampage said:

Günlerdir bunu konusuyorlar tvlerde. Uefa sahaya yansidi yansimadi umursamiyor. Tesvik edersen de ayni cezayi veriyor.
Mesaj tarihi:
abi illa kendi kalene gol atmana gerek yok şike için, az koşarsın, adamın yanından geçmesine müsade edersin. Bilerek kötü şut çekersin, al sana şike. Bunları ispat etmene imkan yok o yüzden şike oldu mu değil, şike girişimi oldu mu ona bakılıyor.
Mesaj tarihi:
loop said:

reampage said:

Günlerdir bunu konusuyorlar tvlerde. Uefa sahaya yansidi yansimadi umursamiyor. Tesvik edersen de ayni cezayi veriyor.

bükreş'e vermiyor ama. Lobisi zayıfa gücü yetiyor anca.
Mesaj tarihi:
Bükreşe romanya fulbol federasyonu ceza vermiş söylenene göre , fark burada. hatta linki bu
http://spor.internethaber.com/spor/dunyadan-futbol/romanyada-steauya-sike-cezasi-163567.html
BiTcH_oFBaT said:

bükreş'e vermiyor ama. Lobisi zayıfa gücü yetiyor anca.
Mesaj tarihi:
bükreş hala mahkemelik. türkiye'de 2 mahkemeden birisi suçlu
buldu aziz'i, diğeri de klüp yönetecek itibarı yoktur kararı aldı. temyizden de benzer sonuç çıkacağı kesin gibi. alakasız yani durumlar.
Mesaj tarihi:
Yahu bu Aziz Yıldırım nasıl bir adam yahu. Olaylar olup içeriden çıktığında çekip gitseydi kulübün başından, belki çok farklı gelişirsi olaylar. Ama adamı zorla indirmedikçe kalkmayacak koltuktan.

Valla Aziz savunmayı filan böyle yaparsa cezanın artmasıda olası bana kalırsa ki böyle bir ihtimalde mevcut.

Bu arada adam hiç bir zaman şike yapmadım demedi ve diyemiyor anca sağa sola bok atıyor çok ilginç.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...