Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Hakkında böyle bir sorusturma olan bir kulübü avrupa bariz alamaz turnuvalara ben anlıyorum

Belki dava süreci dha hızlı sonuclansa, sonuc nolursa olsun aziz ve tayfası istifa edip düşük bir profille takılsa uefa boyle drastik onlemler almak zorunda kalmazdı

Ama bu olsyı cıgrından cıkaran, inata süren fenerbahce yonetıcılerı , kızamıyorum uefaya
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Abi kimse şu maçta şu hareket şike unsurudur diye birşey solemedi ama henüz.

Ben anlamıyorum madem UEFA bu cezayı verdi nerden çözmüş şike olduğunu aydınlatsın

şike olmasına gerek yok ceza için daha dogrusu mac sonucunu etkiliycek herhangi birşey yeterli ceza almak için
mactan once karşı takımın kadrosunu ogrenmek, fiksturkedi hakemleri onceden ogrenmek vs. gibi basit şeyler bile yeterliymiş ceza için
Sosyal ağlarda paylaş

Czentovic said:

reampage said:

Ben anlamıyorum madem UEFA bu cezayı verdi nerden çözmüş şike olduğunu aydınlatsın

şike olmasına gerek yok ceza için daha dogrusu mac sonucunu etkiliycek herhangi birşey yeterli ceza almak için
mactan once karşı takımın kadrosunu ogrenmek, fiksturkedi hakemleri onceden ogrenmek vs. gibi basit şeyler bile yeterliymiş ceza için

hadi türkiyeyi geçtim burda hukuk malum, ama uefa şefaf olup neden dolayı ceza verdiğini açıklasın madem.
Sosyal ağlarda paylaş

6222 sayılı yasayı bahsediyor abi orda, Geçen sene neden izin verdi UEFA Fener, UEFA kupasını alsa geri mi alıcaktı onuda.

Türkiyede ne kadar güveniyoruz hukuka ve medyanın doğruluğuna unutmayın.

Eğer UEFA ben Türkiyede olan yargının kararlarına dayanarak böle bir karar verdim diyorsa, daha burda süreç sonuçlanmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Laf soyledi balkabagi, devamli muglak ustu kapali laflar, arastirin bulun bakalim yoksa ben soylerim vs vs aciklama degil bulmaca veriyor pzvenk!

Hala dusman takimlar gruplar Uefayi kuruyor, dolduruyor safsatalari, he zaten Fener kulup degil Aselsan aslinda herkes komplo planliyor.

Herif hala gitmeyecem gorevimin basindayim diyor, ustune adamlari haftasonu yuruyus planlamislar.
Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

Günlerdir bunu konusuyorlar tvlerde. Uefa sahaya yansidi yansimadi umursamiyor. Tesvik edersen de ayni cezayi veriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

reampage said:

Günlerdir bunu konusuyorlar tvlerde. Uefa sahaya yansidi yansimadi umursamiyor. Tesvik edersen de ayni cezayi veriyor.

bükreş'e vermiyor ama. Lobisi zayıfa gücü yetiyor anca.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bu Aziz Yıldırım nasıl bir adam yahu. Olaylar olup içeriden çıktığında çekip gitseydi kulübün başından, belki çok farklı gelişirsi olaylar. Ama adamı zorla indirmedikçe kalkmayacak koltuktan.

Valla Aziz savunmayı filan böyle yaparsa cezanın artmasıda olası bana kalırsa ki böyle bir ihtimalde mevcut.

Bu arada adam hiç bir zaman şike yapmadım demedi ve diyemiyor anca sağa sola bok atıyor çok ilginç.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...