S-H Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 baggio gayet net açıklamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 insanların vicdanında şike yapmış olarak kalacaktık dava nasıl sonuçlanırsa sonuçlansın (ibrahim akın). fakat tüm fenerbahçelilerin vicdanında da bu özel yetkili mahkemelerin hukuksuz hukuğu da daima bela okunarak hatırlanacak. "vay efendim, mahkemeler türkiyede en asil yerlerdir, çok bağımsızlardır, on numaradırlar, mahkeme öyle diyorsa trabzon suçsuszdur, beşiktaş suçludur, fenerbahçe 20 maçta şike/teşvik vermiştir" laflarına inanıyorsanız hatırlatırım, bu mahkemeler poşi taktığı için bir çocuğa 11 yıl hapis cezası da verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 E birileri nasıl ne olursa olsun bizim şike yaptığımıza inanacaksa siz de ne olursa olsun yapmadığımıza inanacaksınız o zaman, burdan bu çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 daha dün dışarı çıktı bugun ilk iş cemaate giydirmiş ya. insan bi durur nefes alır di mi, adam tam gaz tarla sürmeye devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Her zamanki gibi fenerliler kendileri hariç herkesi suçlu görüyorlar. Şike yaptığı yargı kararı ile kesinleşmiş bir takım hala üste çıkmaya çalışıyor. Ve mahkeme kararı ile suçlu olduğu kesinleşmiş bir adam kahraman gibi karşılanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 MilletVekili olsun rahatlasın Aziz. Böylece içeri de alamazlar her türlü tarlasını da sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Savcı, mahkemenin kararına itiraz etti - TRT HABER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Tv8´de Erkan Tan´ın konuğu Ağır Ceza Avukatı Nedim Dilek konuk oldu ve çok çarpıcı açıklamalar yaptı.. Dilek; ´Mahkeme yanlış karar verdi. Aziz Yıldırım örgüt suçundan beraat edecek´ dedi. "Kanaatimce mahkeme yanlış karar vermiştir. Örgütün varlığı için; bir lider olması‚ en az 3 kişi olması‚ hiyerarşi olması‚ sabıkası olması ve devamlılık olması gibi unsurların var olması şarttır. Bunlardan biri eksik olsa örgüt olmaz. Fenerbahçe bir dernektir. Derneğin başkanını örgüt lideri yapıyorsunuz. Bu yanlıştır. Lider yeterli değil. Hiyerarşi diyor. Sanki adam çete kurmuş. Şiddet unsuru da yok. Bu olayda bir tokat bile atmamışlar. Bu dava ÖYM´nin bakacağı bir dava değildi ki. Hata burada başlıyor. Dosyanın Kadıköy Cumhuriyet Savcılığına gönderilmesi gerekiyordu. Çok sanıklı davalarda hakimler mutlaka hata yaparlar! " "Göreceksiniz Yargıtay Yıldırım´ın örgüt suçundan aldığı ceza bozulacak!" "Hakim hata yaptı. Bu karar yanlış. Göreceksiniz Yargıtay´da bu bozulur. Şiddet unsuru yok bir kere. Hiçbir unsur yok‚ somut delil yok örgüt varlığı için. Burada örgüt suçundan söz edilemez!" "Telefon konuşmaları başlı başına delil değildir!" "Şike konusuna gelelim. Yargıtay diyor ki telefon konuşmaları başlı başına kişiyi mahkum etmek için delil değildir. Bunun yan deliller ile pekiştirilmesi gerekmektedir diyor. Şike suçunun sukute ermesi zor. Tahkim kurulu Aziz Yıldırım kesinlikle şike yapmamıştır diyor. Mahkeme hayır yaptı diyor. Mahkeme konuşma yeter diyor benim için. Tahkim kurulu ise 2 kişi dışarıda konuşabilir; ama bu sahaya yansımış mı ben ona bakarım diyor. Şike olaylarında da dolandırıcılar var. Bunlarla da mücadele ediyoruz. Orada onlar konuşmuşlar diye hemen mahkum etmek yanlış bir karardır!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Fener kamuoyu oluşturup baskı ile beraat kararı çıkarttırmaya zorluyor Yargıtayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Hala anti-fb yorumları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Bonjo said: "Telefon konuşmaları başlı başına delil değildir!" "Şike konusuna gelelim. Yargıtay diyor ki telefon konuşmaları başlı başına kişiyi mahkum etmek için delil değildir. Bunun yan deliller ile pekiştirilmesi gerekmektedir diyor. Şike suçunun sukute ermesi zor. Tahkim kurulu Aziz Yıldırım kesinlikle şike yapmamıştır diyor. Mahkeme hayır yaptı diyor. Mahkeme konuşma yeter diyor benim için. Tahkim kurulu ise 2 kişi dışarıda konuşabilir; ama bu sahaya yansımış mı ben ona bakarım diyor. Şike olaylarında da dolandırıcılar var. Bunlarla da mücadele ediyoruz. Orada onlar konuşmuşlar diye hemen mahkum etmek yanlış bir karardır!" tahkim kurulunun kararına mı bakıcak yargıtay, her fırsattta tahkim kurulu sahaya yansımadı kararı aldı deniyor.Tahkim kurulunun kararının argüman olarak sunulması ayıp artık, herifler feneri kurtarmak için her şeyi kılıfına uydurdular, ibrahim akına tek başına şike yaptırdılar.yargıtay o kararımı baz alıcak sanki.sahaya yansıyıp yansımamasıda yargıtayı bağlamaz ayrıca tesviki suçken. dolandırıcılar varmış birde lol. hıhı evet dolandırıcılar telefonda tarlalı, inşaatlı konuşup feneri şike yapmış gibi göstermek istemişler. anca belki telefon konuşmalarının tek başına delil olup olmaması konusu belki kurtarabilir azizin ceza almasını. ama lütfen artık yok dolandırıcılar yok cemaat, yok dış mihraklar bunlarla gelmeyin,poliyanacılığa gerek yok başından beri tahkim kurulu kararı dediniz, ama peki dava sonucu dediniz, şimdi de yargıtaya kaldı işiniz. ama şikeden kurtuluşunuz yok artık o leke yapıştı üzerinize, aziz yıldırımı örgütten falan belki kurtarabilirizsiniz ama o da fenerbahçe taratarında başka kimsenin umrumda değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Avukat gitmis TFF'nin verdigi karar uzerinden yorum yapmıs. Sahaya yansıma muhabbeti bile yapmıs sdfsdg. GS sampiyon oldugunda sahaya atlayanlardan biri sanırım kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Yargıtay nasıl bakıyormuş bu olaylara sıcak mı soğuk mu ona göre borsaya girelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 "Ercan Saatchi" said: "Sayın savcımızın itirazının gerekçesiyle ilgili tam bilgi yokken yorum yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Umarım sayın savcı verilen cezaların çok olmasıyla ilgili de bir itirazda bulunmuştur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Bu Ağır Ceza Avukatı Nedim Dilek akıllı konuşmuş bazılarının zoruna gitsede öyle bir telefon konuşmasıyla adam asmak kolay değil. Heleki çete kurma konusu tam bi fiyasko , yargıtay kesinlikle kararı bozacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 CAS davası onurumuz, göreceksiniz UEFA ve TFF den tazminat alacağız... diyenler vardı bir aralar. şimdi de göreceksiniz yargıtay bozacak diyenler çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Absolut said: Fener kamuoyu oluşturup baskı ile beraat kararı çıkarttırmaya zorluyor Yargıtayı. Ne Fenermişiz be, biraz daha bastırırsak Suriye ile savaş da çıkararız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 toggie said: Avukat gitmis TFF'nin verdigi karar uzerinden yorum yapmıs. Sahaya yansıma muhabbeti bile yapmıs sdfsdg. GS sampiyon oldugunda sahaya atlayanlardan biri sanırım kendisi. Orda bir cümle onu demiş yuh! Ama söylediği herşeyi ona dayanarak söylemiş valla helal. Böyle troll bir ülkeyede AKP yakışır haketen hakediyoruz böyle bir hükümeti sonuna kadar. Gelsin diğer troller... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Hacı şapka falan tak dışarı çıkarken ya. Ha bir de örgüt olmak için şiddet gerekmiyor. Örgütün ne olduğunu öğrensin önce o avukat ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 aziz yıldırım da silahlı suç örgütü'nün ikinci ismi şu anki suçlamaya göre yanılmıyorsam. öyle bir silahlı suç örgütü ki, işlediği suçu bulamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 UEFA dan övgü dolu açıklama uefa sıcak bakmış http://i.imgur.com/mYriN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 imaj başarılıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Erman said: Sahaya yansıdı mı yansımadı mı? ADAMIN birinin karşısına bir başka adam dikiliyor. Başlıyor küfür etmeye. Ne annesi kalıyor, ne sülalesi, ne hanımı... Ettiği küfürler iğrenç. Küfürlerin sonunda bir an duruyor ve karşısındakine diyor ki; “Dur. Sakın hemen kızma. Bu küfürlerin hiçbirisi yatağa yansımadı.” Bunu bana geçen gün fıkra diye anlattılar. Ben de size aktarıyorum. Bakın, “Türk insanı akıllı” derler, “Zeki” derler, “Çevik” derler. Ama, kusura bakmayın ben kendimi gerizekalı ve aptal hissediyorum. Tam bir yıl önce bir şike olayı patlıyor. Aradan bir yıl geçiyor ve bir yerlere geliyoruz. Bu yere gelirken iki Futbol Federasyonu yapması gerekeni yapmıyor. Topu hep taca atıyor, yan top yapıyor, dört adım kuralı falan da yok. Maçı uzattıkça uzatıp sonunda her şeyi deterjanlarla ve çamaşır sularıyla temizliyorlar. Bir yılda tıkır tıkır işledi Öbür tarafta yargı... Hangi yargı? Türkiye’de çok ağır işlediğini eleştirdiğimiz, hantal dediğimiz yargı, bir yıl gibi bir sürede tıkır tıkır tıkır işliyor. Çıtır çıtır da cezaları yapıştırıyor. Federasyonun temiz dediğine yargı, “Pis” diyor. “Temizlenmesi gerekir” diyor. Federasyonun sahaya yansıtamadı dediğine yargı “Yansıdı” diyor... Polisin yaptığı iş mükemmeldi Bakın beyler. Yıllardır bu alemin çeşitli kademelerinde içinde oldum ve içindeyim de. Çok söyledim, yazdım. Bir daha yazıyorum. Organize polisin yaptığı iş mükemmeldi. Çok çalıştılar. Canla, başla... Görevlerini layıkıyla yaptılar. Savcının mütaalası da çok doğruydu. O da doğru hareket etti. Mahkeme heyeti de işi çok başarılı şekilde yürüttü. Bence az hatayla bitirdiler. Yine bence, yapılan hataların hepsi sanıkların lehineydi. Ama, yine yaranamadılar. Saldırılar başlamış Şahsi hakaretler başlamış sanal alemde. Çok kolay. Adamsanız çıkıp cephelerden hakimin, savcının karşısına çıksanız.... Ama çıkamazsınız. Neden? Çünkü, sizi yönlendirenler de hep perdenin arkasındalar. Hiçbir gün çıkmadılar. Ama yanıldılar. Bir gün böyle ortaya çıkacaklarını ve ortaya düşeceklerini hiç düşünmediler. Ama hala utanmadan laga luga yapıyorlar. Normal. Onlar bazı gruplara layıklar. Çünkü Türkiye’de oyundan atılıp takımını 10 kişi bırakan futbolcuyu taraftarlar alkışlarla uğurlarlar. Ama o oyuncu, 10 kişi bırakarak takımını satmıştır. Türkiye’de yıllarca şike yapanlar da alkışlandılar, omuzlara alındılar. Bir gün gerçeği tam göreceksiniz ama o gün geçmiş olacak. Heykeli dikilecek adam! BEŞİKTAŞ eski Asbaşkanı Serdal Adalı, şike nedeniyle 1 yıl 3 ay hapis cezası aldı. Eski teknik direktörü Tayfur Havutçu da yine şikeden 1 yıl 3 ay ceza aldı. Peki, Beşiktaş da bu iki önemli futbol adamı ceza alırken ve bu işleri yaparken, o dönem kulüp başkanı kim? Yıldırım Demirören. Yani Yıldırım Demirören’in hiçbir şekilde bu işlerden haberi yoktu. Veya kulüpten haberi yoktu. Ama aynı Yıldırım Demirören şimdi nerede? TFF Başkanı. UEFA’nın deve dişi gibi görevlisi onun için ne dedi? “Heykeli dikilmeli” dedi. Kim bu UEFA’cı? Eşittir Levent Bıçakçı! Yasaklardan fayda gelmez NEYİ yasaklarsanız yasaklayın; o, yeraltına girer. Kumar yasaklandı (Türkiye’ye çok da güzel para geliyordu). Ama gerektiği gibi yasaklar uygulanmadığı için iptal edildi. Kumar yeraltına girdi. Seksi yasaklarsanız eğer, Türkiye’den seks yapılan yerlere, seks turizmi patlar. Kürtajı yasaklarsanız eğer, Türkiye’den kürtajın serbest olduğu ülkelere kürtaj gruplarını götüren seks turizmi patlar. Onun için yasaklarla bir yere varamadığımızı iyi düşünün. Bana bir mesaj geldi. Bir başkası adına. Yazarsam beni mahkemeye verir ve kazanır. Ama ben onu kendime uyarlayarak değiştirip, yazıyorum. Erman Toroğlu doğmuş, büyümüş. Bu saatten sonra kürtajı yasaklasan ne olur, yasaklamasan ne olur. Siz bunu istediğinize uyarlayabilirsiniz... Şenes Erzik’e soruyorum FUTBOL Federasyonu Genel Kurulu’nda Şenes Erzik’e soruyorum. “Şike olayı, UEFA’da bitmiştir dediniz mi demediniz mi?” Erzik’ten inanılmaz bir tepki. “Öyle bir şey demedim arkadaş” diyor. “Yalanladım” diye ekliyor. Ama aynı Şenes Erzik’in Abdullah Kiğılı ile telefon konuşmaları kamuoyunda geziyor. Peki ben Erzik’e soruyorum. Yürürken değil, bir gün uçakta 4 kişinin yanında “Fenerbahçe’yi bu aşamadan sonra artık küme düşürmekten başka çareniz kalmadı” dedi mi demedi mi? Merak ediyorum. Açıklarsa bu sütunlarda yazarım. NOT: Fenerbahçe 5 maçta şike, 3 maçta teşvikten dolayı başkanı dahil idarecileri ceza aldılar. Aykut Kocaman, Rıdvan Dilmen en ufak bir şike olayı varsa ve de mahkemeden bir karar çıkarsa biz yokuz demişlerdi.... Ya Yargıtay onaylarsa? FENERBAHÇE yönetimi, Futbol Federasyonu’na, “Mahkeme karar vermeden karar vermeyin” dedi. Şimdi ceza mahkemesi kararı açıkladı. Bu sefer de “Yargıtay onaylamadan, masumiyet karinemiz devam ediyor” diyorlar. Yargıtay da onaylarlarsa, İnsan Hakları Mahkemesi’ni ciklet yapacaklar. O da olmazsa, ilahi adalet diyip topu cennet veya cehenneme atacaklar. Çöldeki buzlu su TÜRK futbolu, bu kadar rezilliğin içinde hakem Cüneyt Çakır’ın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda düdük çalması çölde bir bardak buzlu su gibi geldi. Neredeyse herkes Cüneyt Çakır’a yapışıp, onun Türk futbolunu kurtarmasını bekler hale geldiler. Cüneyt’in böyle bir turnuvada yarı final idare etmesi önemli bir olay. Bundan sonraki Avrupa ve Dünya Şampiyona’larında bu çıtayı daha yukarı taşıması lazım. Bunun için de neler yapması lazım? 1-Daha az düdük çalması ve avantaj kuralına dikkat etmesi lazım. 2-Mümkün olduğu kadar daha az sarı kart kullanması lazım. 3-Maçın topuyla hiç çarpışmaması lazım. 4-Vücudunu biraz adele ile doldurması lazım. Son idare ettiği Portekiz-İspanya maçında futbolculara kendisini hissettiremedi. Zaman zaman futbolcular maçı idare et-meye kalktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 cidden mahkeme kararını verdikten sonra masumiyet karidesi kalmaz herhalde dimi yoksa illa yargıtayında mı onaması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar