miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Liebe said: ben bu kararların uefanın 0 tolerans muhabbetiyle alakalı olduğuna inanıyorum. Belhandanin pozisyonu sonra 0 tolerans olayı bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Smoke said: Valla ben de çok üzülmedim. Bari Aziz Yıldırım da ömür boyu men alsın da komple yapılanmaya gidelim bu 2+1 sene. aynen valla. keşke transferde yapılmasaydı alves kadlec fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 CEO Aziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 souldarkorn said: CEO Aziz O kadar olmaz ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 İşte şimdi gezi eylemleri bir anlam kazandı cehennemin kapıları açıldı anadolu yakasında asdafdsaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ya zaten ceza geldi diye üzülen yok, eger ortada yapılan bir pislik varsa bunun hesabı verilmeliydi. Bunlar şike yaptılar ama ceza almadılar,kayırdılar diceklerine paşa paşa 1 sene cezamızı cekmeye rağzıyım. Ama söyle bir sıkıntı var, abi o kupa macında şike yaptı dedikleri adamlar gol attı asist yaptı, lan mac gidiyordu götü zor kurtardık,nasıl şike bu, hani olay sahaya yansıdı olayi degil. Ortada bir at olayı var,transfer edicez ama macla ilgisi olmasın konusmaları var. Sadece bunlara ceza geldiyse ilginç. Yani dediğim gibi ortada acık görülmeyen ama yapılan bir pislik varsa sonuna kadar cezamızı cekelim, hatta adalı desin şike yaptık desin, tahkime bile gitmeyelim 2 sene ceza versinler bize. ama o macta kıcımdan soludum korkudan resmen, o macta şike varsa her macta vardir, bu acıdan bakınca da üzülüyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 gene azizden de kurtulamazsaniz cifte darbe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 asil bomba tff ye cekilen yazida bence. sike sabittir. ben disarisi ile ilgili karari verdim sende icerideki kararini gozden gecir yoksa yeni cikardigim karara gore ben gerekeni yaparim demis olabilir. Trabzonspor kupayi aldi diyebiliriz sanirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 la biz şikeden gitmemişiz yine usulsuz evraktan gümlemişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 applev0dka said: ya zaten ceza geldi diye üzülen yok, eger ortada yapılan bir pislik varsa bunun hesabı verilmeliydi. Bunlar şike yaptılar ama ceza almadılar,kayırdılar diceklerine paşa paşa 1 sene cezamızı cekmeye rağzıyım. Ama söyle bir sıkıntı var, abi o kupa macında şike yaptı dedikleri adamlar gol attı asist yaptı, lan mac gidiyordu götü zor kurtardık,nasıl şike bu, hani olay sahaya yansıdı olayi degil. Ortada bir at olayı var,transfer edicez ama macla ilgisi olmasın konusmaları var. Sadece bunlara ceza geldiyse ilginç. Yani dediğim gibi ortada acık görülmeyen ama yapılan bir pislik varsa sonuna kadar cezamızı cekelim, hatta adalı desin şike yaptık desin, tahkime bile gitmeyelim 2 sene ceza versinler bize. ama o macta kıcımdan soludum korkudan resmen, o macta şike varsa her macta vardir, bu acıdan bakınca da üzülüyor insan Zaten ona verdiler cezayı. Biz Fener evde beklerken UEFA'ya gittik. Temiziz dedik. Bazı noktalarda tutar tarafımız olduğu için zaten 1 sene aldık cezayı. Düz hesap 2'den açardı UEFA başka halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kupa trabzona verilirse eğer aboo şenliğe gel ortalık nasıl karışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Işıkları kapatanlar kupayı vermemek için stadın kapılarını kitlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 hala daha istifa etmezse hazır olun #occupysaracoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Demirören seke seke verecek. Vermek zorunda kalacak eğer o koltukta kalmak istiyorsa. Vermiyorum diyemez artık. UEFA sabitledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 THARKAS said: asil bomba tff ye cekilen yazida bence. sike sabittir. ben disarisi ile ilgili karari verdim sende icerideki kararini gozden gecir yoksa yeni cikardigim karara gore ben gerekeni yaparim demis olabilir. Trabzonspor kupayi aldi diyebiliriz sanirim artik. Yup, sikiyosa tanimiyoruz desinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 O kupayı eritir kurşun yapar göndeririz Trabzon'a ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 lan aziz için ek rapor istemişler, sokayım böyle işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 http://i.imgur.com/Yj7aMXH.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Liebe said: hala daha istifa etmezse hazır olun #occupysaracoglu Beşiktaş için ek dosya istendi. Fenerbahçe için yeni bir açıklamaya hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 peki bizim lig kupası ts'ye gidecekse, türkiye kupası bjk'de mi kalacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Direnkupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 vaperon said: Demirören seke seke verecek. Vermek zorunda kalacak eğer o koltukta kalmak istiyorsa. Vermiyorum diyemez artık. UEFA sabitledi. Gelsinlerde alsınlar o zaman ferman padişahınsa o kupanın içine zı... Da biliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 fizban said: peki bizim lig kupası ts'ye gidecekse, türkiye kupası bjk'de mi kalacak ? Sözde iade etmiştik. Özde de ederiz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ek rapor olayını da kişiler ceza almayacak diye yuttururlar millete. 1-2 ay daha uyutulur gene kuzular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Cons said: http://i.imgur.com/Yj7aMXH.jpg Hay Cons ya. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar