Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

ya zaten ceza geldi diye üzülen yok, eger ortada yapılan bir pislik varsa bunun hesabı verilmeliydi.

Bunlar şike yaptılar ama ceza almadılar,kayırdılar diceklerine paşa paşa 1 sene cezamızı cekmeye rağzıyım.

Ama söyle bir sıkıntı var, abi o kupa macında şike yaptı dedikleri adamlar gol attı asist yaptı, lan mac gidiyordu götü zor kurtardık,nasıl şike bu, hani olay sahaya yansıdı olayi degil.

Ortada bir at olayı var,transfer edicez ama macla ilgisi olmasın konusmaları var. Sadece bunlara ceza geldiyse ilginç.

Yani dediğim gibi ortada acık görülmeyen ama yapılan bir pislik varsa sonuna kadar cezamızı cekelim, hatta adalı desin şike yaptık desin, tahkime bile gitmeyelim 2 sene ceza versinler bize.

ama o macta kıcımdan soludum korkudan resmen, o macta şike varsa her macta vardir, bu acıdan bakınca da üzülüyor insan
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ya zaten ceza geldi diye üzülen yok, eger ortada yapılan bir pislik varsa bunun hesabı verilmeliydi.

Bunlar şike yaptılar ama ceza almadılar,kayırdılar diceklerine paşa paşa 1 sene cezamızı cekmeye rağzıyım.

Ama söyle bir sıkıntı var, abi o kupa macında şike yaptı dedikleri adamlar gol attı asist yaptı, lan mac gidiyordu götü zor kurtardık,nasıl şike bu, hani olay sahaya yansıdı olayi degil.

Ortada bir at olayı var,transfer edicez ama macla ilgisi olmasın konusmaları var. Sadece bunlara ceza geldiyse ilginç.

Yani dediğim gibi ortada acık görülmeyen ama yapılan bir pislik varsa sonuna kadar cezamızı cekelim, hatta adalı desin şike yaptık desin, tahkime bile gitmeyelim 2 sene ceza versinler bize.

ama o macta kıcımdan soludum korkudan resmen, o macta şike varsa her macta vardir, bu acıdan bakınca da üzülüyor insan

Zaten ona verdiler cezayı. Biz Fener evde beklerken UEFA'ya gittik. Temiziz dedik. Bazı noktalarda tutar tarafımız olduğu için zaten 1 sene aldık cezayı. Düz hesap 2'den açardı UEFA başka halde.
Sosyal ağlarda paylaş

THARKAS said:

asil bomba tff ye cekilen yazida bence.

sike sabittir. ben disarisi ile ilgili karari verdim sende icerideki kararini gozden gecir yoksa yeni cikardigim karara gore ben gerekeni yaparim demis olabilir.

Trabzonspor kupayi aldi diyebiliriz sanirim artik.

Yup, sikiyosa tanimiyoruz desinler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...