Esh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Bugun isvicrede gazeteye ilan vermisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://img.haber1903.com/h/iste_uefa_raporu_iste_aciklama_1338408511.jpg uefa raporu çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 beyler. çok ciddi. uefa kararını vermiş. 15 güne ortalık fena karışacak... bizi bu belanın içine çekenlere çok ağır konuşurdum da gerek yok. burda pek yok da trabzonsporlu arkadaşların şampiyonluğunu tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 kaynek ne pampi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sınıf arkadsı platinin oglunun sınıf arkadasymiş face'ten konusmuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 fernandesle futbol güzellemeleri yapsana sen menemen topağında elmalıvotka. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Wyand said: fernandesle futbol güzellemeleri Haha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Wyand said: beyler. çok ciddi. uefa kararını vermiş. 15 güne ortalık fena karışacak... bizi bu belanın içine çekenlere çok ağır konuşurdum da gerek yok. burda pek yok da trabzonsporlu arkadaşların şampiyonluğunu tebrik ederim. dinliyoruz panpa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://i.imgur.com/igDxOYY.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ağlıcak simdi üstne gitmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ne goy goy yaptyıysak ben yazacak bir şey bulamıyorum daha buraya infantino açsın artık şemsiyeyyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 ilk 3 topic hızlı gitti de sonrasi sarmadı pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17105.php altyapıya hep destek tam destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sonradan mantara bağladı ya bişeye benzemedi. ben ses kayıtlarından güzel sekslemişlerdir diye bi hışım baktım ama ı-ıh bi cacık çıkmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 forgiver said: http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/17105.php altyapıya hep destek tam destek Adam manyak diye iyi geçinmeye çalışıyoruz bence. Piskopat herif benzin döküp yakar klüp binasını kafası atarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 sabonis said: Wyand said: beyler. çok ciddi. uefa kararını vermiş. 15 güne ortalık fena karışacak... bizi bu belanın içine çekenlere çok ağır konuşurdum da gerek yok. burda pek yok da trabzonsporlu arkadaşların şampiyonluğunu tebrik ederim. dinliyoruz panpa... var mı gençlik şaka bi yana bu doğru mu değil mi? twitterda da birileri yazmış da, kaynak tek 1 herif galiba, şu güvenilmezlerden biri adını unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 okuldaki psikopat geçinen çay ocağı takımı varya han, "aman bana bulaşmasın" diyolar. aha bu adam o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 emenike'nin para sayma görüntüleri varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Theridone said: okuldaki psikopat geçinen çay ocağı takımı varya han, "aman bana bulaşmasın" diyolar. aha bu adam ooysa yalnız allah azize kolaylık versin gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Adam bombayi atip kacmis yalniz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 #direnUEFA http://www2.sporx.com/futbol/superlig/f-bahce-ve-besiktas-uefa-disiplin-kurulunaSXHBQ331721SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Dogru olan da buydu. Yasasin hakkaniyet abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 havaalani tayfasi gelmis ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 http://www.uefa.com/uefa/footballfirst/matchorganisation/disciplinary/news/newsid=1962169.html#uefa+opens+disciplinary+proceedings "uefa reyiz" said: UEFA has today opened disciplinary proceedings in relation to FC Steaua Bucureşti (Romania) and Beşiktaş JK (Turkey). The UEFA Control and Disciplinary Body will now review each of these cases before communicating its decisions. Proceedings have been opened against Steaua Bucureşti on the basis of articles 2.04.g), 2.05 and 2.10 of the 2013/14 UEFA Champions League regulations, relating to the admission criteria for participation in UEFA competitions. Proceedings have also been opened against Beşiktaş and two club officials in relation to match-fixing activities which are alleged to have taken place during the 2011 Turkish Cup final. Both cases will be heard by the UEFA Control and Disciplinary Body on Friday 21 June 2013 at the House of European Football in Nyon, Switzerland. Furthermore, following the investigation into alleged match-fixing activities involving Fenerbahçe SK (Turkey), the UEFA Disciplinary Inspector has now submitted his findings to the Control and Disciplinary Body, in the context of disciplinary proceedings against this club and five club officials. This case will be heard by the UEFA Control and Disciplinary Body on Saturday 22 June 2013 at the House of European Football in Nyon, Switzerland. All hearings will be closed to media, and no access to the UEFA premises will be granted during the proceedings. The decisions of the UEFA Control and Disciplinary Body will be communicated in the course of the week starting 24 June. disiplin kuruluna sevk edilmemiş fenerbahçe. zaten disiplin kurulundaydı. müfettiş hüseyin şevki topuz bulduklarını bildirmiş disiplin kuruluna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 kap'a yeni transfer bildirmişiz. http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=289602 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar