Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

kiymaliborek said:

Hıncal Uluç cevap vermiş Aziz Yıldırıma. :D
http://www.sabah.com.tr/webtv/hincalulucile90saniye/hincal-uluc-ile-90-saniye-466206570801

hıncal'dan bile ayar yemek ne utanç verici yerappim

ahahaha şimdi hıncal'ın dediklerinin hani 3 gündür habire ağzınızdan düşmeyen "kendini temizlemek için bizi araya karıştırması" lafından ne farkı var?gs yapmadı demiyo işte hıncal , fener de beşiktaş da yaptı diyor?
Sosyal ağlarda paylaş

yaptı da böyle yapmadı diyor:

"Kendisinin çocukken bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu ancak yaşanan bir olaydan dolayı sarı-lacivertli renklere veda ettiğini söyleyen Uluç,

"6 yaşındaki Hıncal Uluç'un Fenerbahçe'yi bırakıp başka bir takıma neden gittiğini de yazdım ben. Galatasaray'ın şampiyon olmasını istememesinden dolayı Beşiktaş'a hükmen yenilmek için sahaya iki lisansız futbolcu ile çıktı Fenerbahçe ve o sene Galatasaray şampiyonluğu kaybetti. Ben, o sene bu durumu 6 yaşındaki aklımda spor ahlakına sığdıramayarak Fenerbahçeli olmayı bıraktım.

Aziz bey o yazılarımı niye hatırlamıyor.

Ertesi sene de Beşiktaş ödedi borcunu. Beşiktaş - Fenerbahçe maçında Beşiktaş yense Galatasaray yine şampiyon oluyordu bu sefer Beşiktaş çok zayıf bir takkımla çıktı ve o dönemde Türk medyasını tarihi başlıkları var.

Yani ben Aziz beyin yerinde tarihi hiçbir şeye karıştırmam" şeklinde konuştu."

http://spor.milliyet.com.tr/hincal-uluc-yildirim-in-hafizasi-zayiflamis/spor/spordetay/31.07.2012/1574329/default.htm
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

CthuLhu said:

kiymaliborek said:

http://www.sabah.com.tr/webtv/hincalulucile90saniye/hincal-uluc-ile-90-saniye-466206570801

ahahaha şimdi hıncal'ın dediklerinin hani 3 gündür habire ağzınızdan düşmeyen "kendini temizlemek için bizi araya karıştırması" lafından ne farkı var?gs yapmadı demiyo işte hıncal , fener de beşiktaş da yaptı diyor?

Evet hıncal GS nin başkanı zaten. Durup dururken ortaya söylüyor bunları. Konuşmasını dinlersen eğer düzgünce, benide karıştırmış işe diye adam cevap veriyor. Ki adamın yazısının tarihini bile karıştırmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

CthuLhu said:

kiymaliborek said:

Absolut said:

Hıncal kısaca bize bok atana kadar kendine bak diyor.

iyi dinle. tarihi istediğin yerden başlatarak olmaz o iş diyor. başkanın dedi ya şikenin tarihi diye. okuduğunu hadi anlamıyorsun izle de öğren la.
Sosyal ağlarda paylaş

Ama üzülüyo insan...

Koca camia, anlı şanlı Fenerbahçe..

Başkanı uzun zaman hapis yatmış, desteklerini kesmemişler. Mahkeme suçlu olduğunu ilan etmiş gene de alkışlamışlar, böylesi bir destek var taraftardan. Dünyada kaç kulübün böyle taraftarı vardır bilmiyorum. Galatasarayda olsa, mahkemeden önce kulüp/taraftar ipini pazara çıkartmış yerin dibine sokmuştu başkanlarını. O kadar da vefalı, bağlı bir taraftarı var Fenerbahçenin.

Sonra, başkanları mahkemece suçlu bulunduğu kararın açıklanmasından sonra ilk konuşmasını yapıyor. Milyonlarca taraftar yürekleri ağzında dinliyor koşulsuz destek verdikleri başkanlarını. Bir açıklama yapacak beklentisindeler.

Başkan ne diyor bu çok beklenen konuşmasında?

1- O galatasaraylı savcı... yemeğimi yiyen emniyet/yargı mensubu.... ahlaksızdır.... beni yargılayamazlar, beni tarih yargılar...

2- Hıncal uluçun 1970lerde yazdığı yazı ve GS bindokuzyüzbilmemkaçta şike yapmıştır. Bir amigonun mektubunu okuyup "belge var" demek.

3- Eğer ki şike yaptıysam, FB için yaptım, kişiler kurumlar ayrılamaz (=kendimi kurtaramazsam kulübü yakarım).

4- Haydi demirören manevrasında olduğu gibi anadolu kulüplerini tehtid edip "bak paranızdan ederim sizi" sopasını sallamak.

Valla çok üzücü. Gene de GENE BİLE BİLE Fenerbahçe taraftarı bu konuşmaları da alkışladı...

Bişey değil, taraftar kör gözüm parmağına alkışladıkça bu adamcağız doğru bişey yaptığını sanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe taraftarının hep alkışlayan destekleyen kısmını ön planda tutuyorlar. Bu adama isyan eden kişi sayısıda az değil.

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin. Aziz içeride iken başkan seçildiğinde oy kullanma hakkı olan 11-12 bin kişiden 5-6 bin kişinin oyunu alabildi.

Fenerbahçe taraftarının takıma olan aşkı hep bazı gözleri körleşmiş fanatik kesim tarafından aziz aşkı olarak gösterildi.

NOT :

Toplam 20 sandıkta oy verme işlemi yapılacak seçimde, 11 bin 653 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Metris Cezaevin’de tutuklu bulunan bulunan Aziz Yıldırım, genel kurulda kullanılan 5 bin 271 oydan 5 bin 269’unu aldı
Sosyal ağlarda paylaş

@sosti

3- Eğer ki şike yaptıysam, FB için yaptım, kişiler kurumlar ayrılamaz deyince ayrı saldırıyorsunuz,kurum ve kişiler ayrılıp yargılansın dediklerinde ayrı saldırıyorsunuz,istediğiniz ne tam olarak ?
dışarıdan bakınca saldırmaya yer aramaktan başka bişey değil.

4-anadolu kulüplerini baskı altına alıp, yargı süreciyle ilgili nasıl bir çıkar sağlayabilir ? anadolu kulüpleri vasıtasıyla yargıtayın etkileneceğini filan mı sanıyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

S-H said:

3- Eğer ki şike yaptıysam, FB için yaptım, kişiler kurumlar ayrılamaz deyince ayrı saldırıyorsunuz,kurum ve kişiler ayrılıp yargılansın dediklerinde ayrı saldırıyorsunuz,istediğiniz ne tam olarak ?
dışarıdan bakınca saldırmaya yer aramaktan başka bişey değil.

yanlış düşünüyorsun. aziz yıldırım burada fenerbahçe'nin düşürülemeyeceğini bildiğinden fb ile beni ayrı değerlendiremezsiniz diyerek kendini kurtarmaya çalışıyor. eğer gerçekten kendini değil fb'yi düşünüyor olsaydı (darağacında olsak bile son sözümüz lolol) beni kulüpten ayırın, kulübe zarar gelmesin, bir şey olacaksa bana olsun derdi.

ama yemedi.
Sosyal ağlarda paylaş

kaçamak cevaplar :)
evet öyle bir pisliğe batmış ki, ne yapsa kötü. federasyon tarafında olay kapandı zaten. artık fb'nin küme düşme ya da ceza alma şansı yok. aziz bey için artık fb'yi düşünmenin anlamı yok. tabi ki kendi gotunu kurtarmaya bakacak.

ama sunu kabul edecek bi tane adam da cıkmadı icinizden yazık. aklı basında bir tane fenerli var zaten forumda. o da vucut gelistirmekle mesgul :)

digerleri akılsız demek istemedim. yani bir cogunuz aklı basında ama aklından gecenleri buraya yazmak yerine, gonlunden kopanları yazıyor genelde. o manada durust olamıyorsunuz cogu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...