Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

Kimsenin ağladığı filan yok. Onlarca merci tarafından kabul edilmiş bir şikeyi kabul edememe var sadece. Türkiye'de Fenerbahçe'nin küme düşürülememesinin sebebi suçlu olmadığından değil, kimsenin maşası yemediğindendir. Bundan 1 yıl önce Başbakan'ın oyunları bunlar diye ağlarken, aslında süreç içerisinde başbakanın elinden geldiğince ne kadar yardım ettiğine şahit olduk. Ki defalarca dedik, bu insanlar da Fenerbahçeli, aynı sizin gibi. Kimse kulübünün kötü durumda olmasını istemiyor.
Aziz Yıldırım üzerine oynanan oyunlar mı? Aziz Yıldırım'ın takibe alınmış olma ihtimali, helikopter ihalesi yüzünden bir açık bulunmaya çalışılma ihtimali, cemaatin oyunları olma ihtimali; Aziz Yıldırım'ın gerçekten şike ve teşvik teşebbüs edip uyguladığı ve kulübü ve kendini boka batırdığı gerçeğini değiştirmiyor. Dolayısıyla adamın üzerine gerçekten gidilmiş bile olsa, bugüne kadar verdiği "Ama onlar da yaptı tarzı demeçlerinden", kabul edilen şike dosyalarından (İbrahim Akın), hala kendini dünyaların efendisi görmesinden memnun olan Fenerbahçe taraftarı için üzülmekten başka yapacak birşey yok. Aynı durumda bir Adnan Polat, bir Ünal Aysal olsa bu kulüpte daha fazla barınamayacağını tüm GS'liler olarak biliyoruz ve buna "kültür farkı" diyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

Havuzdan çekilme gibi sözüm ona tehditlerle Anadolu kulüplerine şantaj yapan, kendi kulübüne ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir lekeyi sürme cüretini göstermiş ve güvenilirliğini bütünüyle kaybetmiş bir yöneticinin bu talihsiz ve son derece tehlikeli çabalarının Türk sporunu daha fazla zarara uğratmasına izin vermeyeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

keldron said:

"Tatar Ramazan" said:

Sadri Şener'den çok ağladı bu GSliler lol

Bunun takım tutmakla ne alakası var hacı.Mahkemenin onayladığı bi konuda Aziz'i takımının başında görmekten utanmıyorsan zaten ne deseler boş ki.İş fanatiklik değil izlediğin futboldan zevk almak.

Yoo sahada gözüken bişey yok gayet zevkli yani. Ayrıca böyle lige böyle dominant başkan gerekiyor napacaksın.
Yaşı yeten bilir, İlhan Cavcav gibilerin başlatmasıyla 90ların ortasından itibaren 17ye 1 ortamı oluştu, aslında bu en büyüğü çekememezlik çok daha eskilerden hatta Lefterlerin zamandan geliyor ama 90lardan sonra iyice arttı.

Böyle bir ortamda Aziz gibi dominant bir adam lazım geliyor mecburen yoksa bende sevmiyorum tavırlarını ve 15 senedir gitmemesini ama dediğim gibi bu tip adsm gerekiyor.

Şu an ilahlaştırdığınız Ünal aynen Aziz'in davranışlarını örnek alıyor, hatta üstüne birde amigo gibi tribüne oynuyor ve adama deli oluyorsunuz. Ancak onca faydasına çalışmasına rağmen Özhan Canaydın'ı hiç biriniz sevmiyordunuz eli maşalı adam istiyordunuz aha işte buldunuz kendi Azizinizi

Fenerbahçenin galatasaray karşısında ezildigi dönemler 90ların sonu zaten. Fenerbahçe taraftarının biz en büyügüz muhabbeti 17e1 yapan galatasaray bir önce ki sene lgite rezaletti biz başkanımızı resmen aforoz ettik kötü degil rezalet oldugumuzu kabul ettik fener napıyor boyle durumlarda? fenerbahçe başkanı şike ile suçlanıp cezaya çarptırılıyor resmen ceza alıyor kabul edılıyor bir suç oldugu ve sonuç olarak takımın başında kalmaya devam edıyor , boyle bir durumda başkanımızı linç ederdik biz adımızı lekeledi diye siz ize omuzlarınıza alıyorsunuz ki zaten bütün sorun burdan kaynaklanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:
Fenerbahçenin galatasaray karşısında ezildigi dönemler 90ların sonu zaten. Fenerbahçe taraftarının biz en büyügüz muhabbeti 17e1 yapan galatasaray bir önce ki sene lgite rezaletti

Ali Şen devrinde naklen yayın gelirlerindeki olaylarda parayı çok seven ve ondan düşman olan Cavcav başlattı bu "Fener tek biz hepimiz" şeysini, ben onu anlatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Mithat said:
Fenerbahçenin galatasaray karşısında ezildigi dönemler 90ların sonu zaten. Fenerbahçe taraftarının biz en büyügüz muhabbeti 17e1 yapan galatasaray bir önce ki sene lgite rezaletti

Ali Şen devrinde naklen yayın gelirlerindeki olaylarda parayı çok seven ve ondan düşman olan Cavcav başlattı bu "Fener tek biz hepimiz" şeysini, ben onu anlatıyorum

yok oyle bisey. 17vs1 tamamen sizin uydurdugunuz ve tek oldugunuzu zannedip bunu bahane olarak sundugunuz bir sacmalıktan ibaret.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe aciklama guzelmis
unal basgan birilerinin agzinin ortasina tuvalet terligini cotank diye gecirmis ajdfas

sadricigimde iyi demis 1 yildir konuscam konuscam diyip ayni tatavalar
"Okuduğum kadarıyla Aziz Bey’in 20 tane duruşmada söylediklerini aynen kopyası gibi. Özel ve orijinal bir şey göremedik." said:

Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir fenerbahçeli olara çok ağlıyorum, yediremiyorum fenerbahçeli biri olarak kendimize.

Biz anca şike yapara şampiyon oluyoruz, ama galatasaray nasılda güzel bir takım şikesiz şampiyon oldular, çok kıskanıyoruz onları.

Fenerbahçeli olara bütün galatasaraylılara bok atmak istiyorum, biz şike yapmadık.11!
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

şu tatar veledini ciddiye alıp mesaj yazanlar var hala yahu, antudan okuyup gelmiş yaşı yeten bilir muhabbeti yapıyor bi de ^^

Bak bölüm modu 3 mesaj önce uyarı yazmış
cavanagh said:

beyler birbirinize hakaret etmeye de başlamışsınız argonun dozunu da kaçırmışsınız
mesajlarda temizlik yaptım, lütfen dikkat edin yazdıklarınıza

Şu bölümde hatta koca forumda cidden yorum-fikir paylaştığın mesajın o kadar az ki, ya ekürin Masq gibi ahuaahah eheuheue kakara kikiri yazarsın ya da birine salça olursun
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...