4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Acı olmuş :) Not: birde mesaj silmeler başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 tokatın kralı gelmiş yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Kimsenin ağladığı filan yok. Onlarca merci tarafından kabul edilmiş bir şikeyi kabul edememe var sadece. Türkiye'de Fenerbahçe'nin küme düşürülememesinin sebebi suçlu olmadığından değil, kimsenin maşası yemediğindendir. Bundan 1 yıl önce Başbakan'ın oyunları bunlar diye ağlarken, aslında süreç içerisinde başbakanın elinden geldiğince ne kadar yardım ettiğine şahit olduk. Ki defalarca dedik, bu insanlar da Fenerbahçeli, aynı sizin gibi. Kimse kulübünün kötü durumda olmasını istemiyor. Aziz Yıldırım üzerine oynanan oyunlar mı? Aziz Yıldırım'ın takibe alınmış olma ihtimali, helikopter ihalesi yüzünden bir açık bulunmaya çalışılma ihtimali, cemaatin oyunları olma ihtimali; Aziz Yıldırım'ın gerçekten şike ve teşvik teşebbüs edip uyguladığı ve kulübü ve kendini boka batırdığı gerçeğini değiştirmiyor. Dolayısıyla adamın üzerine gerçekten gidilmiş bile olsa, bugüne kadar verdiği "Ama onlar da yaptı tarzı demeçlerinden", kabul edilen şike dosyalarından (İbrahim Akın), hala kendini dünyaların efendisi görmesinden memnun olan Fenerbahçe taraftarı için üzülmekten başka yapacak birşey yok. Aynı durumda bir Adnan Polat, bir Ünal Aysal olsa bu kulüpte daha fazla barınamayacağını tüm GS'liler olarak biliyoruz ve buna "kültür farkı" diyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Su yazi takdir edilesi, gonul ister butun yalama anadolu kulupleri su aciklamayi desteklesin ama nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Aynı ülkede homojen dağılmış yerel olmayan iki kulüpte kültür farkı var evet evet http://www.youtube.com/watch?v=mCC_GsgoASs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Havuzdan çekilme gibi sözüm ona tehditlerle Anadolu kulüplerine şantaj yapan, kendi kulübüne ve camiasına yıllarca silinemeyecek bir lekeyi sürme cüretini göstermiş ve güvenilirliğini bütünüyle kaybetmiş bir yöneticinin bu talihsiz ve son derece tehlikeli çabalarının Türk sporunu daha fazla zarara uğratmasına izin vermeyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Kültür farkı taraftar arasında değil ki Tatar, kulüplerin yapısında. Kulüpler halklara malolmuş evet, ancak dinamikleri çok farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Tatar artık bunu kendi meselen yaptın. Boşuna gaz üretiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 GS kulübü çıkarıp masaya vurmuş. şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 şikeci başkanı babası gibi savunanlar var hala. adam resmen anadolu klüplerini tehdit edip bizi temize çıkarın diyor. Sözüm ona büyük fener taraftarı hala daha bu başkanı savunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: keldron said: "Tatar Ramazan" said: Sadri Şener'den çok ağladı bu GSliler lol Bunun takım tutmakla ne alakası var hacı.Mahkemenin onayladığı bi konuda Aziz'i takımının başında görmekten utanmıyorsan zaten ne deseler boş ki.İş fanatiklik değil izlediğin futboldan zevk almak. Yoo sahada gözüken bişey yok gayet zevkli yani. Ayrıca böyle lige böyle dominant başkan gerekiyor napacaksın. Yaşı yeten bilir, İlhan Cavcav gibilerin başlatmasıyla 90ların ortasından itibaren 17ye 1 ortamı oluştu, aslında bu en büyüğü çekememezlik çok daha eskilerden hatta Lefterlerin zamandan geliyor ama 90lardan sonra iyice arttı. Böyle bir ortamda Aziz gibi dominant bir adam lazım geliyor mecburen yoksa bende sevmiyorum tavırlarını ve 15 senedir gitmemesini ama dediğim gibi bu tip adsm gerekiyor. Şu an ilahlaştırdığınız Ünal aynen Aziz'in davranışlarını örnek alıyor, hatta üstüne birde amigo gibi tribüne oynuyor ve adama deli oluyorsunuz. Ancak onca faydasına çalışmasına rağmen Özhan Canaydın'ı hiç biriniz sevmiyordunuz eli maşalı adam istiyordunuz aha işte buldunuz kendi Azizinizi Fenerbahçenin galatasaray karşısında ezildigi dönemler 90ların sonu zaten. Fenerbahçe taraftarının biz en büyügüz muhabbeti 17e1 yapan galatasaray bir önce ki sene lgite rezaletti biz başkanımızı resmen aforoz ettik kötü degil rezalet oldugumuzu kabul ettik fener napıyor boyle durumlarda? fenerbahçe başkanı şike ile suçlanıp cezaya çarptırılıyor resmen ceza alıyor kabul edılıyor bir suç oldugu ve sonuç olarak takımın başında kalmaya devam edıyor , boyle bir durumda başkanımızı linç ederdik biz adımızı lekeledi diye siz ize omuzlarınıza alıyorsunuz ki zaten bütün sorun burdan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://c1207.hizliresim.com/z/x/b6tx1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 madem şike var UEFA neden ceza vermiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Mithat said: Fenerbahçenin galatasaray karşısında ezildigi dönemler 90ların sonu zaten. Fenerbahçe taraftarının biz en büyügüz muhabbeti 17e1 yapan galatasaray bir önce ki sene lgite rezaletti Ali Şen devrinde naklen yayın gelirlerindeki olaylarda parayı çok seven ve ondan düşman olan Cavcav başlattı bu "Fener tek biz hepimiz" şeysini, ben onu anlatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 fabulosoguy said: madem şike var UEFA neden ceza vermiyor ? şunun cevabını verebilecek varmı? merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 az bekleyin gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 beyler birbirinize hakaret etmeye de başlamışsınız argonun dozunu da kaçırmışsınız mesajlarda temizlik yaptım, lütfen dikkat edin yazdıklarınıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: Mithat said: Fenerbahçenin galatasaray karşısında ezildigi dönemler 90ların sonu zaten. Fenerbahçe taraftarının biz en büyügüz muhabbeti 17e1 yapan galatasaray bir önce ki sene lgite rezaletti Ali Şen devrinde naklen yayın gelirlerindeki olaylarda parayı çok seven ve ondan düşman olan Cavcav başlattı bu "Fener tek biz hepimiz" şeysini, ben onu anlatıyorum yok oyle bisey. 17vs1 tamamen sizin uydurdugunuz ve tek oldugunuzu zannedip bunu bahane olarak sundugunuz bir sacmalıktan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Anımsatma: http://radorecdn.bobiler.org/upload/all/247/sike_sorusturmasi_sike_fenerbahce_sike_s_24743260232.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 ehe aciklama guzelmis unal basgan birilerinin agzinin ortasina tuvalet terligini cotank diye gecirmis ajdfas sadricigimde iyi demis 1 yildir konuscam konuscam diyip ayni tatavalar "Okuduğum kadarıyla Aziz Bey’in 20 tane duruşmada söylediklerini aynen kopyası gibi. Özel ve orijinal bir şey göremedik." said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 valla gerçekler acıdır, öyle işine göre okları sağa sola göndermek ancak bobilerlik iştir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 hangi gerceklermis onlar? gs'nin 1976 yılında yaptıgı sike mi sdgdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Ben bir fenerbahçeli olara çok ağlıyorum, yediremiyorum fenerbahçeli biri olarak kendimize. Biz anca şike yapara şampiyon oluyoruz, ama galatasaray nasılda güzel bir takım şikesiz şampiyon oldular, çok kıskanıyoruz onları. Fenerbahçeli olara bütün galatasaraylılara bok atmak istiyorum, biz şike yapmadık.11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 şu tatar veledini ciddiye alıp mesaj yazanlar var hala yahu, antudan okuyup gelmiş yaşı yeten bilir muhabbeti yapıyor bi de ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 DoruK said: şu tatar veledini ciddiye alıp mesaj yazanlar var hala yahu, antudan okuyup gelmiş yaşı yeten bilir muhabbeti yapıyor bi de ^^ Bak bölüm modu 3 mesaj önce uyarı yazmış cavanagh said: beyler birbirinize hakaret etmeye de başlamışsınız argonun dozunu da kaçırmışsınız mesajlarda temizlik yaptım, lütfen dikkat edin yazdıklarınıza Şu bölümde hatta koca forumda cidden yorum-fikir paylaştığın mesajın o kadar az ki, ya ekürin Masq gibi ahuaahah eheuheue kakara kikiri yazarsın ya da birine salça olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar