toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 esaretin bedeli diye bi kısa film dönmüş ona çok güldüm ben ehauehauheuafdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yollicam kemikleri tamam heyecan yapma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 esaretin bedeli iyidi yine fenerasyon devrede http://inciswf.com/4tit388h.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 1 senedir gülüyonuz ehauehauheuafdsf diye köpükler saçıyonuz ama bi bok olduğu yok, demek ki neymiş son gülen iyi gülüyormuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Bir de neden güldüğünüzü anlasam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 forgiver said: esaretin bedeli iyidi yine fenerasyon devrede http://inciswf.com/4tit388h.swf bu swf de saçma, kulüple şahısları neden ayırıyorsunuz yaptıysam kulüp içijn yaptım o zaman kulübe de ceza verin diyor adam. böyle cümleyi ayırmak falan hoş değil. yaptı yapmadı ayrı, bunlar çocukça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Zegna said: ha gayret yagacak kemik :D Kenarda dursun, benzer yazışmalarda ban gelebiliyor. delil olarak durur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aziz de hala kendini kurtarmak icin fb'yi kullanıyor. halbuki fb'yi gonul veren adam beni ayırın der su andan sonra. ama bu taraftara mustehak. insallah hep aziz kalır basınızda. iceri girdiginde de fb baskanı olarak kalır, geberene kadar aziz yonetir fener'i insallah. cok pis beddua ettim he :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Aboov yazılanlara gel. Kemik yağacak diyip kalitesini belli eden mod mu istersin, "Denizli'li amigo bana mektup yolladı" diye mesajı kopyalayıp savunan üyeyi mi yoksa bunu divan kurulunda dile getiren başkanı mı ahaha. Hakikaten toggie doğru demiş, Aziz başkan size müstehak beyler, aynen devam. Ha bu arada, şike yaptığınız birçok merci tarafından kanıtlandı biliyorsunuz değil mi? Hatırlatayım dedim. Amigo mektubuna benzemez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Şike varsa ceza nerde ceza heaa? Ceza yoksa şike de yoktur ve yani şike olmadığından ötürü ceza da olmamıştır, cezanın olmaması şikenin de olmadığını gösterdiği gibi yani sonuçta ortada bişey de yoktur aslında ve 40 eder sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ceza nerde mi? hacı ayda mı yasıyon sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 balonsudan hesap sorsun aziz yıldırım sonuna kadar arkasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 her esprikin sonuna bundan mı koyacaz kardeş ehauehauheuafdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 mahkeme şike yapılmıştır demiş ve başkan dahil yöneticileri bu yüzden hapis cezası almışken bu kafaya ulaşmak için küsüratlı iq sahibi olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Empty vs bos Fight! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Adam ceza yok dedi. Oruç mu? Fenerli kafası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 aha tuzu gören koşuyo, o kadar da komikli yazdık ama dayanamıyolar efenim durduramıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 http://galeri.uludagsozluk.com/53/don-t-feed-the-troll_131090.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 "Tatar Ramazan" said: aha tuzu gören koşuyo, o kadar da komikli yazdık ama dayanamıyolar efenim durduramıyoruz e şike var diyince kızıyosun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Yok yahu neyine kızacam, kaldı ki var olabilir zaten. Futbol bu ekskrim değil, her zaman mafyatik adamlar para babaları oldu bu işin içinde, o yüzden şike de teşvikte olmuştur hemen her kulüpte. Ancak bu olayda karman çorman tonla şey vardı ortalıkta ve cemaat oyunları komplolar da var işin arkasında. AY falan beni ilgilendirmiyor, ben sadece yüz yıllık camiaya milyonların kulübüne dokunamamalarına seviniyorum bir taraftar olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 yine mi cemaat :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 ne cemaatmiş be. bi yüce türk futbol federasyonu disiplin kurulunu bi de fenerbahçe cumhuriyetini ele geçirememiş, yeteneksizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2012 Mahkemeyi bi bekleyelim diye bık bık edip durdular. Mahkeme indirdi çekici hala bık bık. İnsanda biraz utanma olur yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 said: http://inciswf.com/4tit388h.swf Tartışmalara girmeyeceğim de şu çocukluk olm resmen, gerçekten çok zavallı bir durum eheh. Oldu olacak "şike yaptım" dediği 1.5 saniyeyi kesselermiş. Edit: Tam olarak yanyana söylememiş ikisini, yoksa onu da yaparlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 http://fanatik.com.tr/Sikenin-nerede-basladigini-gorun_3_Detail_34_270919.htm evet yaptım ama 34 sene önce onlar da yaptı. demek ki suçsuzuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar