Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

aziz de hala kendini kurtarmak icin fb'yi kullanıyor. halbuki fb'yi gonul veren adam beni ayırın der su andan sonra. ama bu taraftara mustehak. insallah hep aziz kalır basınızda. iceri girdiginde de fb baskanı olarak kalır, geberene kadar aziz yonetir fener'i insallah.

cok pis beddua ettim he :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aboov yazılanlara gel. Kemik yağacak diyip kalitesini belli eden mod mu istersin, "Denizli'li amigo bana mektup yolladı" diye mesajı kopyalayıp savunan üyeyi mi yoksa bunu divan kurulunda dile getiren başkanı mı ahaha. Hakikaten toggie doğru demiş, Aziz başkan size müstehak beyler, aynen devam.

Ha bu arada, şike yaptığınız birçok merci tarafından kanıtlandı biliyorsunuz değil mi?
Hatırlatayım dedim. Amigo mektubuna benzemez pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yahu neyine kızacam, kaldı ki var olabilir zaten. Futbol bu ekskrim değil, her zaman mafyatik adamlar para babaları oldu bu işin içinde, o yüzden şike de teşvikte olmuştur hemen her kulüpte.
Ancak bu olayda karman çorman tonla şey vardı ortalıkta ve cemaat oyunları komplolar da var işin arkasında.

AY falan beni ilgilendirmiyor, ben sadece yüz yıllık camiaya milyonların kulübüne dokunamamalarına seviniyorum bir taraftar olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...