Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

"Bir senedir tutuyoruz adamları, 10 kere tahliye istediler vermedik, şimdi hangi yüzle direk beraat vericez" diyip topu Yargıtay'a attılar. Dava boyunca yapılan şey "suçlusunuz, hadi olmadığınızı ispatlayın" oldu, halbuki hukukta "şüpheden sanık yararlanır" diye taş gibi prensip vardır. Yargıtay'ın normalde bu kararı bozması gerekir dolayısıyla, ama ülkemiz malum.

Bir yandan da ÖYM'ler kalksın diye karar alındı bugün biliyorsunuz, yani zamanında özel yetkili savcının topladığı delillerin yok hükmüne düşmesi bahanesiyle de hakimi töhmet altında bırakmadan bozabilir kararı Yargıtay. Sanırım olayı böyle defuse edecekler en sonunda. Ayrıca Yargıtay kararı bu bahsettiğim ÖYM bahanesiyle bozarsa gerçeği hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Normal bozar ya da onarsa bir nebze.

Ben bugün karar açıklandığı sırada bir toplantıdaydım, çıkınca tek baktığım şey "beraat mi tahliye mi" idi. Beraat görmeyi umdum ama olmadı, dedim belki sırf örgütten almıştır ama o da olmadı, üzüldüm gayet. "Biz Başkan'a değil, Başkan bize hizmet edecek" prensibinde olduğumdan tahliye almasına falan da sevinmedim, bu karar sonradan bozulsa bile şimdilik Fenerbahçe'yi tehdit edebilecek cinsten bir karar.

Diğer yandan da Başkan bir yıldır içerde, sonradan durum değişebilecek olsa da şimdilik özgürlüğüne ve ailesine kavuştu, kutlayan bunu kutluyor. "Beraatle tahliyeyi ayırt edemiyorlar ehueheu" diyenlerin %70'i de bunu biliyor ama amaç kavga etmek, başkalaştırmak, laf sokarak kendini iyi ve zeki hissetmek falan işte. Türk futbolundaki klasik tablo. Küçük bir kesim gerçekten "sokakta olduğuna göre suçsuzluğu ispatlandı" sanıyor onlar ayrı, onlara zaten kafa yormaya gerek yok bence.

Şu anda korkulacak tek nokta var; Yargıtay süreci en az bir sene daha sürer benim bildiğim, UEFA davanın kendisini zor bekledi zaten, Yargıtay'ı hayatta beklemez. Mevcut hükmü göz önüne alarak yine iteleyebilir Şampiyonlar Ligi'nden bizi.
Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Doğru diosun 3 ünüde burdaki insanlar için teker teker seçicem sonuçta herkese kapak olan süreç bu olsa gerek .

Ne istediyseniz tam tersi oldu. Haydi kapaklarınızı seçin. Yoksa arkadaşın dediği gibi ben sizin adınıza seçicem

hacıt kafa için ne kullanıon sen, baya etkiliye bişeye benzio söylede biz de deneyek.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Diğer yandan da Başkan bir yıldır içerde, sonradan durum değişebilecek olsa da şimdilik özgürlüğüne ve ailesine kavuştu, kutlayan bunu kutluyor. "Beraatle tahliyeyi ayırt edemiyorlar ehueheu" diyenlerin %70'i de bunu biliyor ama amaç kavga etmek, başkalaştırmak, laf sokarak kendini iyi ve zeki hissetmek falan işte. Türk futbolundaki klasik tablo. Küçük bir kesim gerçekten "sokakta olduğuna göre suçsuzluğu ispatlandı" sanıyor onlar ayrı, onlara zaten kafa yormaya gerek yok bence.

Abi şunu nasıl söylersin ya. Metris'te olay çıkaracak kadar fanatizme kendini bulaştırmış insanların gerçekten Aziz Yıldırım'ın ailesine kavuştuğu için sevindiğine nasıl inanırsın? FB taraftarına sorsan Aziz Yıldırım'ın ailesinden 1 tane insan sayamaz. Bu kimsenin umrumda değil. Taraftarın kutlaması tamamen Aziz Yıldırım'ın FB kulubu baskanı olması ile alakalı. FB baskanı tahliye edildi diye sucsuz oldugunu sananlar ve cezanın para cezasına falan cevrildigini sananların dogruyu bilenlere oranı 10/1 falandır.

Turkiye'de futbol takipcilerinin ne halde olduklarını biliyoruz. Su yukarda yazdıgın polyannacılıktan baska birsey degil.

Ayrıca hukum giymis birinin arabadan insanları selamlaması falan gercekten igrenc bir durum. Boyle rezil bir sevinc gosterisi GS'ye nasip olmaz insallah.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Ben bugün karar açıklandığı sırada bir toplantıdaydım, çıkınca tek baktığım şey "beraat mi tahliye mi" idi. Beraat görmeyi umdum ama olmadı, dedim belki sırf örgütten almıştır ama o da olmadı, üzüldüm gayet.

sırf örgütten alsalardı nasıl sevincektin
başkanımız şike örgütü kurdu ama yönetmiyor o sadece anarşist diye mi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...