cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Burdan devam edelim. aklıma şakalı başlık gelmedi, aziz yıldırım strikes back'i kullanmışız 4'te. varsa bişiler söleyin editleriz=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 judgment day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ohhh taze taze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Şike Soruşturması 6 : The Voyage Home hep star wars olmaz, star trek de koyun az :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Rewendor güzel bir başlık sölemişti hatırlayamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 azizenin sahnelere dönüşü http://galeri5.uludagsozluk.com/4/azize-yildirim_24599.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aquila said: judgment day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yargıtay kararı kabul etmezse nasıl bir süreç oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 prison break haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 böyle aptal türk dizi isimlerinden koyalım. şike soruşturması 6: yer gök aşk şike soruşturması 6: şefkat tepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 adini şike koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yıldırımın suçu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 umutsuz klup yöneticileri de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yalnız tvye bakıodum şimdi çok komik lan spiker diyor aziz yıldırım 1 milyon ceza aldı şu sene şu ay ceza aldı falan sayarken.y taraftarlrın kutlamalarını gösteriyor ahahahah.fener alayı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 beraat ve tahliye arasındaki farkı anlayamayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 "Bir senedir tutuyoruz adamları, 10 kere tahliye istediler vermedik, şimdi hangi yüzle direk beraat vericez" diyip topu Yargıtay'a attılar. Dava boyunca yapılan şey "suçlusunuz, hadi olmadığınızı ispatlayın" oldu, halbuki hukukta "şüpheden sanık yararlanır" diye taş gibi prensip vardır. Yargıtay'ın normalde bu kararı bozması gerekir dolayısıyla, ama ülkemiz malum. Bir yandan da ÖYM'ler kalksın diye karar alındı bugün biliyorsunuz, yani zamanında özel yetkili savcının topladığı delillerin yok hükmüne düşmesi bahanesiyle de hakimi töhmet altında bırakmadan bozabilir kararı Yargıtay. Sanırım olayı böyle defuse edecekler en sonunda. Ayrıca Yargıtay kararı bu bahsettiğim ÖYM bahanesiyle bozarsa gerçeği hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Normal bozar ya da onarsa bir nebze. Ben bugün karar açıklandığı sırada bir toplantıdaydım, çıkınca tek baktığım şey "beraat mi tahliye mi" idi. Beraat görmeyi umdum ama olmadı, dedim belki sırf örgütten almıştır ama o da olmadı, üzüldüm gayet. "Biz Başkan'a değil, Başkan bize hizmet edecek" prensibinde olduğumdan tahliye almasına falan da sevinmedim, bu karar sonradan bozulsa bile şimdilik Fenerbahçe'yi tehdit edebilecek cinsten bir karar. Diğer yandan da Başkan bir yıldır içerde, sonradan durum değişebilecek olsa da şimdilik özgürlüğüne ve ailesine kavuştu, kutlayan bunu kutluyor. "Beraatle tahliyeyi ayırt edemiyorlar ehueheu" diyenlerin %70'i de bunu biliyor ama amaç kavga etmek, başkalaştırmak, laf sokarak kendini iyi ve zeki hissetmek falan işte. Türk futbolundaki klasik tablo. Küçük bir kesim gerçekten "sokakta olduğuna göre suçsuzluğu ispatlandı" sanıyor onlar ayrı, onlara zaten kafa yormaya gerek yok bence. Şu anda korkulacak tek nokta var; Yargıtay süreci en az bir sene daha sürer benim bildiğim, UEFA davanın kendisini zor bekledi zaten, Yargıtay'ı hayatta beklemez. Mevcut hükmü göz önüne alarak yine iteleyebilir Şampiyonlar Ligi'nden bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ligden de itelemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 abi şu an stardaki haberlerde aziz yıldırımın posterlerini yere koyup öpen insanlar var şaka gibi... yani adamın suçsuz olduğuna inanırsın ama bu kadar tapınma enterasan gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 hatta şöyle itelesinler bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Grast said: Doğru diosun 3 ünüde burdaki insanlar için teker teker seçicem sonuçta herkese kapak olan süreç bu olsa gerek . Ne istediyseniz tam tersi oldu. Haydi kapaklarınızı seçin. Yoksa arkadaşın dediği gibi ben sizin adınıza seçicem hacıt kafa için ne kullanıon sen, baya etkiliye bişeye benzio söylede biz de deneyek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Baggio said: Diğer yandan da Başkan bir yıldır içerde, sonradan durum değişebilecek olsa da şimdilik özgürlüğüne ve ailesine kavuştu, kutlayan bunu kutluyor. "Beraatle tahliyeyi ayırt edemiyorlar ehueheu" diyenlerin %70'i de bunu biliyor ama amaç kavga etmek, başkalaştırmak, laf sokarak kendini iyi ve zeki hissetmek falan işte. Türk futbolundaki klasik tablo. Küçük bir kesim gerçekten "sokakta olduğuna göre suçsuzluğu ispatlandı" sanıyor onlar ayrı, onlara zaten kafa yormaya gerek yok bence. Abi şunu nasıl söylersin ya. Metris'te olay çıkaracak kadar fanatizme kendini bulaştırmış insanların gerçekten Aziz Yıldırım'ın ailesine kavuştuğu için sevindiğine nasıl inanırsın? FB taraftarına sorsan Aziz Yıldırım'ın ailesinden 1 tane insan sayamaz. Bu kimsenin umrumda değil. Taraftarın kutlaması tamamen Aziz Yıldırım'ın FB kulubu baskanı olması ile alakalı. FB baskanı tahliye edildi diye sucsuz oldugunu sananlar ve cezanın para cezasına falan cevrildigini sananların dogruyu bilenlere oranı 10/1 falandır. Turkiye'de futbol takipcilerinin ne halde olduklarını biliyoruz. Su yukarda yazdıgın polyannacılıktan baska birsey degil. Ayrıca hukum giymis birinin arabadan insanları selamlaması falan gercekten igrenc bir durum. Boyle rezil bir sevinc gosterisi GS'ye nasip olmaz insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 yargıtaya yansımamış mı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Yargitay beklensin... :) Sonra AIHM beklensin olacak, sonra uzay mahkemesi beklensin... Goygoy hic bitmez tescilli sikeci Fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Baggio said: Ben bugün karar açıklandığı sırada bir toplantıdaydım, çıkınca tek baktığım şey "beraat mi tahliye mi" idi. Beraat görmeyi umdum ama olmadı, dedim belki sırf örgütten almıştır ama o da olmadı, üzüldüm gayet. sırf örgütten alsalardı nasıl sevincektin başkanımız şike örgütü kurdu ama yönetmiyor o sadece anarşist diye mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar