Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şölee 9034859034850934 kişinin olmadigi pvp

Creed

Öne çıkan mesajlar

yavv hane böle bazen bazen charlari aktifliyim diom ama sona aklima tonlarca negatif sebeb gelio vazgeciom..
hane böle iş gibin olmayacak şu saatte burda ol 10 saat şu kapiya bak gibin sacmaliklarin olmaidgi pvp bol action filan olan bişiler

bi ara Red & Blue gibin bişiler vardi empire'da duruyomu onlar?
öle bişiye katilmak için döncem galba yada hane faction warfare düzelydiyse filan ?
Sosyal ağlarda paylaş

ya pirate mirate yalan onca dönem pirate takildikta noldu tepemize mothership carrier droplio serefsizler :)

o işte yaşş..

pirate hunt yapiim dion tüm empire'i dolanmaktan iflahın kesilio..

R&B en babası gibin geliyo her yerde kapişabilion adamlar empire war ama hile yapmiolar die biliom en azindan öle neutral gemilerle shield rep vs vs..

az daha gaza gelirsem bakincam bi denicem..

yatio empireda zibilyon tane gemim full fitli en son 123 (irili ufakli) filandı pvp için dizdiğim gemi sayisi ame işte yatiolar öleee
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

123 tane ne yapmış olabilirsin onu merak ettim :D

40-50 tane bc 20-30tane bs 10+ assault 10+ ceptor 5-6 tane de tengu filan (en sevdiklerim :)) 2 tane carrier die gidio (T1 sümdük gemileri saymiyorum bilem) liste
bi oyunu 2004'ten beri oynuo ve bu kadarina sahip olamiosan boşa oynamişin demektir :)
Sosyal ağlarda paylaş

hangar yaristirma isine girmeyelim isterseniz arkadaslar, üzülürsünüz >:D<

konuya geri donersek, @creed cok sey istiyorsun inan. cunku bilmem kac kisinin olmadigi PVP yapmak malisef senin elinde degil bilidigin gibi. 1 proteusla 5-6 kisi arasina daliyorum hop cyno aciyor serefsizler 30 kisi daha tepemde. ulen pahali gemi tabi ki duyan geliyor diyorum, hurricane yapiyorum armor tank full slave falan, tak ona da cyno lol
eger bana sorarsan girecegin savaslari secebilecegin bir yere girersen rahat edersin. yukarida guzel fikirler var, gozune kestirdiginden basla :)
Sosyal ağlarda paylaş

WH'den ne gelebilirki abi adamlarin iç kısımlarindaysan..
bu arada faction gemileri saymadimki bana hangar yarişma muhabbeti yapionuz :p
zamanında fw için gaza gelip olesine olusturdugum bi hangar o yukarda söledigim
faction gemi dizmek kadar kolay bişimi var..
ne yaptigini biliosan WH'de ya deep 0.0da otur 1 hafta kas 10 tane nightmare diz 10 tane maruader 10 tane blackop diz..
yapmak istedikten sonra 200üde 300ü'de görürüm ki :) birisi sordugu için söledim sadece ne var o hangarda die :)

sidik yariştircak kadar canım sıkılmıo henüz :)

işte o tepeme ziplayip duran carrierler/zupper carrierlar /daha tian atan olmadi:p) yüzünden piratelikten sıkıldım diom ya hane 0.0da raid yapabilecegin pek yer yok öle carebear avlamakta nereye kadar pvp sayilirki ?

o yüzden şu Red & Blue olayini düşünüom şu aralar
tepene bişi ziplama sansi yok empire'da:)
adamlar "kurallar içinde" skirmish yapio her yerde die biliodum ki hala öleymiş galba

o yüzden belkim gelirsem onlara başvurabilirim..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...