Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gandalf terminatoru dover

unity100

Öne çıkan mesajlar

ya zaten. hersey bi yana. elektronik hede barindiran meretleri jam etmek mumkun ki kuvvetli elektromanyetik alanlarla. ecm diye bi meret var bugunun savas alanlarinda kullanilan arnoldun onune bi kutu koysan tokat yoresi halk oyunlarina baslar.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Popeye, 04 July 2003 03:28 tarihinde demiş ki:
said:
Sam, 04 July 2003 02:25 tarihinde demiş ki:
mind trick robotlara işlemiyor ki, minigun bir yana elinde en dandiğinden tabanca olsun gene terminator gandalf'ı da anakin'i de pazara gönderir.. :) zaten minigun olsa ne force'u yapacak üstüne gelen 166 kurşuna, cumhurbaşkanlığı forsu bile işlemez terminator'e.. :-p[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

ehe izlediysen eger hatırlarsın ilk bölümde obi-wan ve qui-gon robotları de gedin der gibi bi el hareketiyle fırlatıyolardı :)

şimdi gelicek bi avrat terminator
arnoldu top edip durucak sonra arnold onu öldürücek, gerçi o ayrı ama olsun yinede o eli minigunlı kasımpaşalı arnold dayak yiyecek

eh iki parça hurdadan oluşmuş avrat bile terminatoru top ederken koskoca anakin ne yapmasın

*!zvınnnnnnnn* diye bi sesle terminator yerdeki parçalarına bakıyo olur

hayır yani adamda gel robot vur beni demiyicek ki
koskoca jedi bu ( hemide en kocamanı force bakımından )

bir defa anakin kesinlikle güçlü birisi değil tamam force a sahip ama kullanmayı bilmiyo...
hadi Darth Vader hali olsa tamam ama paduwan ken bir jedi hele anakin gibi geç başlamış biri bi defa kesinlikle lightning yapamaz ve hiçbi şekilde bir jedi ı öldüremez nerde kalmış gandalf

saçmalıyorsun yani...
Sosyal ağlarda paylaş

predator 1. filmde arnoldu hafife alıyor. Arnold ise uzun süre kaçıyor predatorden. En sonunda ıkına sıkına anca öldürüyor predatoru. Ha ayrıca film icabı öldürcek tabii ki. Predatorun, diğerlerini tek atışta öldüren shoulder cannonundan, arnold çok az yara alarak kurtuluyor. Film icabı tabii.

T-800(bizim arnold) ve muhtemelen T-X (kadın) kavga edince, zaten T-X tüm makineleri kontrol edebildiğinden, T-800'ü ele geçiriyor. Ayrıca ele geçirmesine felan gerek yok, kolunu istediği tüm silaha çevirebiliyor. Minigundan tut lazer silahına kadar her şekle sokabiliyor. Tabii ki yenicek.

Anakin T-800'ü yener. Bir kaç kere force push yapar devirir. Arnold ateş ettikçe Anakin zıplar durur. Sonra hızlı bir şekilde gider ışın kılıcıyla keser.

Gandalf keçi gibi çevik olmasına, kılıç kullanmasına, Sarumanla force push'çuluk oynamasına rağmen, ihtiyarın teki. Kitapta, ışık büyüleri dışında birşey yaptığını görmedim. Filmde de force push dışında birşey yapmadı. Ben onu büyücü olarak görmüyorum, bilge olarak görüyorum. Yani mage değil, sage. Gandalfı herkes yener. Anakin tozu dumana katar öldürür.[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler
Sosyal ağlarda paylaş

Gandalf ın büyü yapmasına gerek kalmıyo ki.Adam ı gören zaten üç bucuk atıyo.Ayrıca Gandalf ın büyücü olarak geçmesi çok saçma.Mesela bir Raistlin e büyücü diyebiliriz.Ama Gandalf yarı Tanrı gibi bişey.
Gandalf rulessss[hline]_K_SeD_ saygıyla sunar...
Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
kyle:Ooo BABA hoşgeldin...
baba:hoşbulduk,hoşbulduk...
kyle:BABA sen ingilizce biliyon mu?
baba:Benim kafamı bozmayın.!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 04 July 2003 15:25 tarihinde demiş ki:
cüneyt arkın bence hepsini döver[hline]..........

cuneyt arkinin yapcagi anca lotr in turkce versiyonunu cevirmek olur. cuneyt arkin frodo, aytekin akkaya sam, rahmetli hulusi kentmen gandalf, bulent ersoy da sauron.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 04 July 2003 16:05 tarihinde demiş ki:
said:
elesso, 04 July 2003 15:25 tarihinde demiş ki:
cüneyt arkın bence hepsini döver[hline]..........

cuneyt arkinin yapcagi anca lotr in turkce versiyonunu cevirmek olur. cuneyt arkin frodo, aytekin akkaya sam, rahmetli hulusi kentmen gandalf, bulent ersoy da sauron.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

ahahahaha.
Ibrahim tatlıses de gollum olur, hep ezikleri oynuyor zavallım.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Once I had strenght but no wisdom,
Now I have wisdom but no strenght.
Sosyal ağlarda paylaş

olay gandalf termi tartismasindan android robotlarin ozellikleri, iki mi 4 ayakli mi olmalidir, buyunun yapilmasi casting delaysiz olur mu, gercek hayata level ve exp sistemi uygulanabilir mi gibi yonlere kaydigi icin buraya geldi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 04 July 2003 16:35 tarihinde demiş ki:
olay gandalf termi tartismasindan android robotlarin ozellikleri, iki mi 4 ayakli mi olmalidir, buyunun yapilmasi casting delaysiz olur mu, gercek hayata level ve exp sistemi uygulanabilir mi gibi yonlere kaydigi icin buraya geldi.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

ahanda işte öyle oldu saptırdılar abi herkes ne biliyorsa defile yaptı castten tut chiplere gandalfın yeteneklerine yane acaip bişi oldu neyse güzel oldu ama hehe bide ben PePe Le Pew ekleyince tam oldu hani :D[hline]Mixed Website

TheSilver Bir zamanlar Dediki ;
sonra yuvarlak masalar buna ne artislik yapıyorsun diye daldılar hepsini dağıttı birtanesi kral artura haber götürmüştü abi adamın biri köprünün başında hepimizi dağıttı git bir el at diye.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 04 July 2003 16:35 tarihinde demiş ki:
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

eheheh..

ayrıca garbage'e alınmasına gerek yok. burda biz birşey tartışıyoruz :P

arada boş laflar geçiyor ama, unity400 olayı özetlemiş.[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Umesh, 04 July 2003 13:09 tarihinde demiş ki:
bir defa anakin kesinlikle güçlü birisi değil tamam force a sahip ama kullanmayı bilmiyo...
hadi Darth Vader hali olsa tamam ama paduwan ken bir jedi hele anakin gibi geç başlamış biri bi defa kesinlikle lightning yapamaz ve hiçbi şekilde bir jedi ı öldüremez nerde kalmış gandalf

saçmalıyorsun yani...

ha anakin ha darth vader :)

bi isimden ne çıkar
sonuçta ikiside aynı kişi :P

gandalf dedigin adamın irfanı çok geniş
yoksa büyü gücü olarak bence çok yetersiz kalıyo

ateşi sönmüş balrogu öldürmeye benzemez bu işler
Sosyal ağlarda paylaş

ya birader sen atesi sonmus balrog olduren kac tane adam gordun son bi aydir mahallende ? balrod dedigin boru mu ? terminatore bi gostersen sensor devreler overload olup yanar tum endamini almaya calisirken ekrana. magneto dedigin bi miknatis. onlardan benim evde de var bikac tane. elektromanyetigi var, dogali var, sunisi var var da var. yere dusen toplu igneleri bulmakta kullaniyorum.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

bizim mahallede gandalfta gormedim hiç

sizin oralarda gandalf varmı unity?

öyle eline asayı alıp bilmemnenin ateşi beni korur şunun ışıgı beni kutsar demekle olmuyo bu işler

bak delikanlı balroga yeke yek geldi gandalf yiyosa asasını ve kılıcını bıraksında gelsin ( balrogta kamçı ve kılıcını bırakır )

ateşi sönmüş bi balrogu minigunlı bi terminator zaten eleğe çevirir güve yemiş kumaşa döner balrog

zaten Anakini katmıyorum bile ( hadi gönüller kırılmasın darth vader diyelim ) balrogun ateşi söndügünde iki ışın darbesiyle kolu bi yere başı bi yere iner

heh bide adam yüzlerce yıl yaşamış görmüş geçirmiş birisi halen hokkabazlık yapıyo iki ufak veletin yanında
sonra emir büyük yerden geliyo durun şunu bide beyaz yapalımda silah falanda işlemesin diyolar

adamın torpili yüksek yerden ( zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok )

saç sakal uzatıp havai fişek gösterileri ile bi kaç kişinin aklını almakla olmuyo bu işler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...