Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gandalf terminatoru dover

unity100

Öne çıkan mesajlar

Ben Raistlin den bahsediyorum Gandalf tan değil. Çok güçlü bir büyücü time stop u quickend spell olarak yapabilir. Bu şekilde de senin kurşunların daha havadayken 2-3 büyü yapma şansı olur. Yanına gelip imprisonment yaparsa, başka bir büyücü o alana freedom yapana kadar başka planelere gidersin.
Gasseous form da gaz olur, kurşunlar içinden geçer.
wish ile de terminatörün ölmesini ister ve gerçekleşir. Kapiş?[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Once I had strenght but no wisdom,
Now I have wisdom but no strenght.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 02 July 2003 15:56 tarihinde demiş ki:
her yerde herkes gandalftan bahsediyor.
senin quote'ladığın mesajda da gandalf'dan bahsediliyor, raistlinden değil.[hline]fizban:
forza tayvan malı chipsetler

Bir daha oku bakalım cnm[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
penthesilea, 02 July 2003 15:47 tarihinde demiş ki:
Ben Raistlin den bahsediyorum Gandalf tan değil. Çok güçlü bir büyücü time stop u quickend spell olarak yapabilir. Bu şekilde de senin kurşunların daha havadayken 2-3 büyü yapma şansı olur. Yanına gelip imprisonment yaparsa, başka bir büyücü o alana freedom yapana kadar başka planelere gidersin.
wish ile de terminatörün ölmesini ister ve gerçekleşir. Kapiş?[hline]Penthesilea Caldwell in Locus

quickened spell anında değil çok daha hızlı yapılmasını sağlıyor benim bildiğim, el hareketi ve konuşmaya gerek olmazdı yoksa quickened spell'de. wish construct'lara karşı çalışıyor mu hem? canlı değil yani terminator..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheSilver, 02 July 2003 15:59 tarihinde demiş ki:
kapiş :lol: burda gandalfdan bahsediyoruz kapiş kupiş tamam
raisti falan karıştırmayın şimdi mesele gandalfın bir halt yapamaması.

ME den anlamam ve sevmem ama Gandalf ın kitapta iki üç cantrip dışında birşey yaptığını görmedim desem yeridir :)
ME de büyüye sanki tamamen gereksiz gibi davranılmış bence. Kızanlar olacaktır, Tolkien fanları falan ama napıyım ısınamadm[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 02 July 2003 15:57 tarihinde demiş ki:
çok güçlü bir büyücü, o dediklerini fr ve dl'da yapar. Middle earth'de değil, kapiş?[hline]fizban:

Ben de zaten FR ve DL den bahsediyorum eğer iki yazımı da dikkatle okursan güzel arkadaşım.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 02 July 2003 16:13 tarihinde demiş ki:
said:
penthesilea, 02 July 2003 15:47 tarihinde demiş ki:

quickened spell anında değil çok daha hızlı yapılmasını sağlıyor benim bildiğim, el hareketi ve konuşmaya gerek olmazdı yoksa quickened spell'de. wish construct'lara karşı çalışıyor mu hem? canlı değil yani terminator..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001

Wish dileğini gerçekleştiriyor. Constructları da etkilemesi lazım yani.
Quickened spell evet dediğin gibi büyüyü hızlandırıyor ve neredeyse anlık bir hale getiriyor. Hem zaten tam emin olmasam da terminatörün elindeki minigun ateş etmeden önce 1 sn civarı dönüp ısınmıyor mu?[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Sosyal ağlarda paylaş

Tartıştığımız şey, bu forumda tartıştığımız onlarca şey gibi saçma :)
Ama şu da var ki, bana terminatör mü yoksa FR de 25. level büyücü mü olmak istersin deseler ikincisini seçerim.
Hem ne kadar saçma terminatör diye birşey var sanki gerçekte. Sherminator var bir tek, o da birşey yapamaz yani.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus
Sosyal ağlarda paylaş

gercek savas alaninda android robota ihtiyac olmaz. en basit aksam kullanilir.

ayrica oyunlarin amaci cazip olmak, kendini begendirmek. o yuzden 3d mekanizma icin caba harcanmasi dogal normal. ama bir robotun savasta amaci malum.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

*! bi tarafını yırtarcasına bağırarak ve acele acele konuşarak; *
Leeean! bu ne!?
Neyi tartışıyosunuz siz beaa!
50 yılınız kaldı llan!!
Kafirleeeaaaağr!!! Bunlar gerçek değiil beaa!
Hem söyleyin bana siz hiç ay ışığında ördeklerle dansettiniz mi? Haa??
Tartıştığınız şeyi 3 yaşında çocuk tartışmaz layynn!
50 yıl var daha!!! AHAH!

*! Hastahane koridorunda sesi yankılanmaktadır dili dışarda bi sağa bi sola atlayarak uzaklaşırken... Halen bişeyler söyler ama sesi gittikçe yankılanır ve anlaşılmaz *

50 yıl daha ne istiyosunuz ki bea!
Bitecekkk!
ahahahah geliyorum! laylay lomm!
Gandalf beni de bekleeee dursana lam!
I'm siiiingin in the raiin I'm siiingin in the raiinnn
[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki:
En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =)

A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)

[Bu mesaj Ouz_UFO tarafından 02 July 2003 19:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 02 July 2003 17:02 tarihinde demiş ki:
gercek savas alaninda android robota ihtiyac olmaz. en basit aksam kullanilir.

ayrica oyunlarin amaci cazip olmak, kendini begendirmek. o yuzden 3d mekanizma icin caba harcanmasi dogal normal. ama bir robotun savasta amaci malum.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

androidin maksadı zaten kılık değiştirmek esas, savaş alanına hakim olmak değil ki. yukarıda yazdım, tank ve uçak robotlar esas savaşan güç filmlere de bakarsan. eldeki üretim fazlası android'leri de piyade olarak kullanıyor, tanka roketi attın mı işi bitiyor ama daha ufak olanın vurulması her zaman daha zor ve daha çok üretilebilir kolayca..

pentle kardeş, 'neredeyse anlık' demişsin yani yetersiz. minigun'ın 1 sn'ye ihtiyacı yok, o olay gerizekalı wolfenstein ve benzeri oyunlarda sırf gücünü düşürmek için yapılır. daha büyü tamamlanmadan 50 tane düğme iliği açılır raistlin'in cübbesinde. ayrıca wish construct'lara işliyor mu bir bilen varsa yazsın, bana saçma geldi biraz.. (konsepti acayip saçma zaten, 1001 gece masalları mı forgotten realms mi heh)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

asil oyunlarda buyuculerin gucunu dusurmek icin yok casting time yok concentration time zciyolar. yok oyle bisi. esas buyucu hicbi zaman oyle bi lavuk kilicini alip da bunun kulesinin onune geldiinde etekleri tutusmaz. o kilic denyosu zaten yola ciktiktan sonra bi ikametgah ilmuhaberi işiyle muhtarda takilir kalir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

büyü göreceli bir kavram hayalgücüne dayandığı için, birinin hayalgücünde casting time olur birinde olmaz. bilimsel alet edavat ise hayalgücüyle değiştirilemez, minigun neyse odur..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

mimigun ne yahu? mimigun'dan banane, ben minigun'dan bahsediyorum. minigun'ın ne olduğu belli, özelliklerini değiştirmen için adını değiştirmen gerek, onunla da benim işim olmaz..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 03 July 2003 10:25 tarihinde demiş ki:
büyü göreceli bir kavram hayalgücüne dayandığı için, birinin hayalgücünde casting time olur birinde olmaz. bilimsel alet edavat ise hayalgücüyle değiştirilemez, minigun neyse odur..

yok sen mage the ascension olayını duymamışsın.
yaparsın prime ve corerespondes enchanted bi minigun, mermisi de bitmez, attığı mermiler bi de patlar üstelik çarptığı yerde, kendinden geçer alet...

konuya etkisi nedir bunun? gandalfı biliyoruz, terminatörüne bakar :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
unity100, 03 July 2003 10:19 tarihinde demiş ki:
asil oyunlarda buyuculerin gucunu dusurmek icin yok casting time yok concentration time zciyolar. yok oyle bisi. esas buyucu hicbi zaman oyle bi lavuk kilicini alip da bunun kulesinin onune geldiinde etekleri tutusmaz. o kilic denyosu zaten yola ciktiktan sonra bi ikametgah ilmuhaberi işiyle muhtarda takilir kalir.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com

çoğu büyücülük kitabında (psisik güçler, nasıl geleceği görürüm vesaire...) mutlaka konsantrasyon gerektiği yazılı. Yeni yetme bir büyücüysen, basit büyüler için bile uzun süre konsantrasyonuydu, otuydu pusuydu hazırlanmam gerek. Ha, yaptıkça açılıyorsun zaten, o büyüye alışıyorsun. Böylece Level up elde ediyorsun. Daha büyük daha zorlu büyüleri daha rahat yapabildiğinden, o büyüleri yapabilmeye başlıyorsun.

Neredeyse tüm fantazi kitaplarını aç oku, onlarda da birsürü büyücü, büyü yapmadan önce konsantrasyon işine girmek zorunda kalıyor.

FRP kitaplarında da bir konsantrasyon işinden bahsediyorlar...

eee, bu 3 kaynakta da büyüden önce konsantrasyondan bahsediliyorsa, daha sen nasıl "büyüler an geçilmeden, konsantrasyon gerektirmeden yapılıyor" diyorsun, şaşıyorum.

Ha ayrıca şunu da söylüyüm. Fizik nasıl dünyadaki olayları ifade etmek için, bir takım olayların sayılara dökülmesiyse, bu frp kuralları da, insanın yaptıklarının veya yapabileceklerinin sayılarla ifadesidir. İkisi de %100 kesin değildir tamam. Ama olayları iyi kavrayabilmek için, bu emulasyonu yapmak gerekir. Yoksa herkes atar tutar "benim fantazimde büyüler anlıktır, yok kardeş büyüler anlık olur mu, birkaçgün sürer" aynı "yerçekimi vardır, hayır yerçekimi yoktur biz dünyayı çekiyoruz"...[hline]fizban:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...