unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 yine de topic fantazinin ve fantazinin gercege uygulanilabilirliginin tartisilmasi acisindan olumlu sonuclara imza atti.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 belki de an meselesi terminatorlerin çıkması, nereden biliyoruz şu anda amerika'da cyberdyne labaratuarlarında nelerle meşgul olduklarını? büyü alanında en ileri icraat kulaktan bozuk para çıkarma, bilimde manyetik alanda plazma hapsetmeyi araştırıyoruz.. aleykümselam, benim de selam ve saygılarımı ilet lütfen.. kurgu olan her konuya iştirakten keyif alırım, teşekkür ederim bu fikir teatisi için.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 unity200, bir terminator 1 ve 2yi, bir de lord of the rings 1 ve 2yi aç tekrar izle. her birinin yaptığı atraksiyonu bir köşeye not al. kimin daha güçlü olduğunu anlarsın...[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Bonecrusher, 01 July 2003 21:29 tarihinde demiş ki: unity200, bir terminator 1 ve 2yi, bir de lord of the rings 1 ve 2yi aç tekrar izle. her birinin yaptığı atraksiyonu bir köşeye not al. kimin daha güçlü olduğunu anlarsın...[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler sen hic merak etme, doktorami vericem yakinda.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Sam, 01 July 2003 17:43 tarihinde demiş ki: belki de an meselesi terminatorlerin çıkması, nereden biliyoruz şu anda amerika'da cyberdyne labaratuarlarında nelerle meşgul olduklarını? büyü alanında en ileri icraat kulaktan bozuk para çıkarma, bilimde manyetik alanda plazma hapsetmeyi araştırıyoruz.. aleykümselam, benim de selam ve saygılarımı ilet lütfen.. kurgu olan her konuya iştirakten keyif alırım, teşekkür ederim bu fikir teatisi için.. :)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 simdi soyle dusunursek, her yeni buyuk tekno atilim arefesinde o tekno atilimin gelisini haber veren olaylar ne kadar gizli tutulsa da bu gizlilige ragmen halk tarafindan gozlenmistir. ornegin f117 kodlu radardan nispeten gizlenebilen ucaklar cikmadan onceki 10 sene icerisinde, bu tur arastirmalarin yapildigi askeri usleri meraktan gozleyen abd vatandaslari, geceleri ucgen biciminde karanlik siluetlerin uctugunu medyaya iletmislerdir. boeing 707 lerin burnuna lazer topu yerlestirilmeden 10 sene kadar once abd bir kucuk boyutta fuzeyi seyir halindeyken lazerle vurma denemesi yapmistir. yani burdan gorebilecegimiz gibi teknolojik gelisme on isaretlerini her zaman verir. bu durumda terminatorun olabilmesine en az 10 yil yakin olabilmemiz icin, en azindan kendi ayaklari uzerinde durup rahatca hareket edebildigi halde, ayni zamanda cok karmasik zeka gerektiren insansi tepkileri olmasa da basit refleks tepkilerini verebilen bir kuvvetli sistemi tasiyabilecek bir sasi lazim. fakat hondanin ve rakiplerinin yaptigi insansi robotlar cok zayif, cok hassas ve daha emeklemenin hedesindeler teknolojik olarak. super bir sekilde ziplayarak hareket eden robot sasileri var, fakat bunlar da hareket ederken cok enerji harciyor ve cok sarsinti yapiyor. bu durumda gorunen o ki senin arzu ettigin o insani taklit etmeyi birak, bir savas alaninda dusmeden yuruyebilen ve bir minigun calistirabilen bir robot cok uzak gorunuyor. zaten fizyolojik-anatomik (artik robotlar icin nasi uyarliycaksak terimleri) acidan 2 ayakli bir robot her zaman 4 ayakli bir robotun verim, denge ve guvenilirlik acisindan gerisinde olacak. yani ilerde oldugu vakit de olan robot hic oyle arnold gibi yeah bea denilebilecek bir bickin izlenim vermeyecek, bir camasir makinesine benzeyecek. buyuye gelince. buyu alaninda aslinda hic de sallama bir durumda degiliz. daha dun gece abd de iyilestirme konusunda terapatik (dokunmadan enerji iletimi) dokunus konusunda yapilan incelemeler yayinlandi national geographic kanalinda. sunu abd donanma dosyalarindan biliyoruz ki, 50 lerin ilk yarisinda abd donanmasi nukleer denizaltilar arasinda telepatiyle kavram iletisimi deneyleri yapti. ayrica 80 lerin 2. yarisi baslarken iptal edilen cia nin uzaktan gorme biriminin imhadan kurtulabilen kayitlari ve bu birimde calismis olan sivil ve asker ve burokratlar var. ates olmayan yerden duman cikmaz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 unity200 diil boonkıra$ır efendi muhalif100 :p[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 unit kardeş sana da bir açıklık bırakmaya gelmiyor, üzerinde düşünmeden yazdık hemen başladın kodlamaya.. :) şu son mesajında dediklerinin hemen hepsine katılıyorum ve bir miktar bilgim de var robot yürüyüşü ile telepati deneyleri hakkında.. sibernetik organizma deneyleri kamuoyunun gözleminin mümkün olamayacağı kapalı mekanlarda yapılabilir ve amerika sır saklama konusunda ne denli ehli bugün bilemeyiz. halen area 51 deniyor da neler dönüyor hepsi komplo teorisinden ibaret. honda'nın ve diğer şirketlerin bize gösterdikleri ellerindekilerden çok daha geri olabilir çünkü android teknolojisinin kullanım alanı "ben, robot"takinden daha da geniş ve askeri önem taşıyor günümüzde. iki ayak üzerinde yürümek çok karmaşık denge hesaplamaları gerektiriyor ve bu işi en iyi beceren insanoğlunun da koşmakta ve manevrada dört ayaklı rakiplerinden geride olduğu da ortada. ama insanoğlunun geliştireceği robotların çitadan ya da bizden çok farklı aksamlara sahip olabileceğini düşünürsek bundan 50 yıl sonra 2 ayaklı bir robotun 200 km/s hızda koşup koşamayacağından emin olamayız. hareket kabiliyetleri de dört ayaklılardan daha geniş olabilir. insan davranışlarını taklit eden yapay zeka konusunda kayda değer gelişmeler görülebilir son 10 yılda, filmde dediği gibi 2029 olmasa bile 2049'da neler üretilebileceğini kestirmek çok güç. mikromühendislik, bilgisayar ve genetik teknolojisi bir araya getirilirse benim gelecek düşüncem zaten cyborg'lardan değil cyborg'laştırılmış insanlardan oluşuyor. bunu orta vadede geleceğin en önemli teknolojik değişikliği olarak görüyorum insan hayatında. hele bir de bilincin bilgisayarlara aktarılması olayı başarılabilirse (ki mümkünse böyle birşey) bir bakıma ölümsüzlük bile mümkün ve geberip gitmeden bu olayın gerçekleşmesini umuyorum.. :) (80-90 yıl filan yaşarsam yetişebilirim sanırım) bu geçmiş telepati deneyleri gerçekten çok ilgi çekici olmakta birlikte somut denebilecek bir sonuç yok elimizde. günlük yaşamda zaten bir uygulamasını görmüyoruz ama tanık ve kanıtlar da ufo görülme iddialarından daha kesin denemez. benim yine de ilgimi çekiyor ve tümüyle reddetmiyorum, fakat eldeki veri yeterli sayılmaz..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 ates olmayan yerden duman cikmaz sam. dedigim gibi bugune kadar yapilan tum tekno ilerlemeler mutlaka olmadan once koku vermistir. area 51 in civarinda kamp yapip orda yasayan meraklilar var. soylence olsa dahi boyle bir siborg hede nin soylentisi dahi yok en azindan o olurdu. 2 ayakli bir robot dik durmak icin her an surekli hesaplama ve dengeleme yapan bir sisteme sahip olmak zorunda iken, 4 ayakli bir robot boyle bir sisteme ayni oranda ihtiyac duymaz, bu da her zaman hafiflik, enerji ve basitlik acisindan 4 ayakli robotlari daha verimli kilacak.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 area 51'in aslında yeraltı kompleksi olup olmadığını da bilemeyiz ona bakarsan.. 2 ayak dengesini hesaplamak bugün için oldukça güç (yine de imkansız dendiğini bile hatılıyorum ben 10 yıl önce, birkaç yıl sonra da başarıldı) ama 50 yıl önce de bugün burun kıvırdığımız fps'lerdeki grafikleri çizecek bir bilgisayar hayal edilemezdi sanıyorum. o sözleri başına tapılan ünlülerden olmayalım yok yere.. :) fakat bugün terminator herkesi döver, editledim onu kendi hayal dünyamda; zira bugün gösterime giriyor amerika'da!!! (see corresponding topic)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 oha be kardeşim Gandalf:Using divination scrying on terminator arnold Gandalf:Time stop(maximized+empowered)+teleport without error(arnolds mekan) Gandalf:İmprisonement+disintigrate+wall of force Arnold:hede hödö nooluyo gps tracking system sattelite beam hede hödö nası ya nası bu benden hızlı olur(vıııııııırrrrrnnnn)*minigun* Arnold:ratatrtartatrtarttatrtartatrtarttra Arnold:çiriling çiriling(wall of forcedan seker) Arnold:*imprisoned*[hline]Serve no one but Bane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 yok işte, ben bugünlük editledim. armor invulnerable, instant kill çekiyor evrenin her yerine..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 said: Sam, 02 July 2003 00:31 tarihinde demiş ki: area 51'in aslında yeraltı kompleksi olup olmadığını da bilemeyiz ona bakarsan.. 2 ayak dengesini hesaplamak bugün için oldukça güç (yine de imkansız dendiğini bile hatılıyorum ben 10 yıl önce, birkaç yıl sonra da başarıldı) ama 50 yıl önce de bugün burun kıvırdığımız fps'lerdeki grafikleri çizecek bir bilgisayar hayal edilemezdi sanıyorum. o sözleri başına tapılan ünlülerden olmayalım yok yere.. :) fakat bugün terminator herkesi döver, editledim onu kendi hayal dünyamda; zira bugün gösterime giriyor amerika'da!!! (see corresponding topic)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 yeralti ve yerustu karisik zaten. millet disaridan ne gorebilirse onun seyini yapiyor. hesap olayinda imkan imkansizlik meselesi degil olay, her sey zamanla basarilir. ama 4 ayak her zaman 2 ayaktan daha az caba gerektirecek, 2 ayagi dengede tutmaya ayrilan kaynak 4 ayaga konursa her zaman daha mukemmel isleyecek.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2003 dört ayak da tasarım olarak robotun daha büyük bir bölümünün ve enerjisinin ayaklara harcanması demek, 4 ayak + 2 el = 6 işleyen parça iken 2 ayak + 2 el = 4 işleyen parça olduğundan daha verimli işleyecek, insanoğlunun yarattığı ortamlara daha iyi entegre olacak aynı zamanda. evde yardımcı robot olacaksa dört ayaklı mı daha cazip olur iki ayaklı mı?[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Bence mekanik robot tercih edilmez böyle bişey yapılırsa... Sadece klon yapılır bana sorarsanız, genetik olarak iyileştirilmiş süper-insan klonları, belki mekanik ve elektronik bileşenleri de olur -ki böyle çok daha efektif olurlar- ne biliyim bi arabayı tek başına kaldırabilir belki bununla... Ayrıca düşünce de olmaz, aynı robot gibi, sadece olayın değerlendirilmesi yapılır.... Bi de hiç birşeyden korkmam nano teknolojiden korktuğum kadar :) ) Adamlar ram içinde 1 molekülün olup olmamasına bağlı bilgi saklayabilen ve 1 cm3 (santimetreküp yani ehehueh) içinde 10 terabyte bilgi saklayabilen Ramler geliştiriyolar... düşünün artık ilerisini... Bu süper engineered klon askere entegre edilir, komutlar verilir :) tüm savaş anını bile kaydedebilir isterse, rapora gerek kalmaz... Bu ayrıca Bizim duyduklarımız ne var ki son tüketiciyiz. Geliştirilen şeyleri hayal bile edemeyiz kanısındayım şu an... Zaten adamlar 60larda dünyayı uydudan izleyebiliyodu. PS. İnsan neden böyle yaa "yokedici" herşeyi acaip iyi düşünüyo... sanırım Terminator'un 2. filmde dedii gibi; "insanın doğasında kendini yoketmek var"[hline]Silthanas, 24 June 2003 13:16 tarihinde demiş ki: En iyisi tuzla'da... Ben zamaninda orada yapmi$tim..yeterince uzundu =) A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 tamam sam 2 el hepsinde sabit. ama burda olay parca sayisi degil, 2 ayak icin koordinasyona harcanan mekanik aksam ve dengeleyici islemci zamani geregi. 2 kol da olsa 10 kol da olsa 2 ayaga harcanan her zaman 4 ten daha cok olcak. zateni eli kolu ne yapican bi tane taret koyarsin taretin icinde minigun bitti. el olayi fasarya. napican bulasik mi yikatican merete.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: DiaBoLiC, 02 July 2003 00:49 tarihinde demiş ki: oha be kardeşim Gandalf:Using divination scrying on terminator arnold Gandalf:Time stop(maximized+empowered)+teleport without error(arnolds mekan) Gandalf:İmprisonement+disintigrate+wall of force Arnold:hede hödö nooluyo gps tracking system sattelite beam hede hödö nası ya nası bu benden hızlı olur(vıııııııırrrrrnnnn)*minigun* Arnold:ratatrtartatrtarttatrtartatrtarttra Arnold:çiriling çiriling(wall of forcedan seker) Arnold:*imprisoned*[hline]Serve no one but Bane o büyüleri yapabildiğini nerden biliyorsun? timestop + teleport without error + imprisonement + disintigrate + wall of force yapabildiğini varsayalım, adam hepsini nasıl yapar ya kardeşim? 3E kurallarınca mümkün değil. Ha, bir filmde gördüm dersen, Merlin dahil hiçbir filmde Bir büyücü bu kadar güçlü büyüleri, hiç konsantrasyon sağlamadan bu kadar çabuk yapamaz. Ayrıca Middle earth'un olayına ters bu kadar büyü. Tamam adam tanrı manrı, ama hiç doğru dürüst büyü çektiğini gördünüz mü? Elminster değil arkadaşlar bu, Gandalf, Gandalf... Adamın içine ettiniz yahu.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Angelica, 01 July 2003 13:54 tarihinde demiş ki: cok yanlıs düsünüyosun sabo bey bu konu snn de olsaydı simdiye kadar bi kac kisi birbirine girmis küfürler edilmis üstüne bi kac delikanlı "adresinizi verin ulayn" geyiklerini girmisti.. oysa burda sam ile unity'nin tartısımasında adamlar resmen edebiyat yaptılar ki bi kac yeri anlamadım diyaloglardaki tabir-i caizse "koptum".. tatrışmada ben de vardım. Tamam belki sonlarda koptum gittim. Ama beni unuttuğun için kırıldım.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Bonecrusher, 02 July 2003 13:00 tarihinde demiş ki: said: DiaBoLiC, 02 July 2003 00:49 tarihinde demiş ki: oha be kardeşim Gandalf:Using divination scrying on terminator arnold Gandalf:Time stop(maximized+empowered)+teleport without error(arnolds mekan) Gandalf:İmprisonement+disintigrate+wall of force Arnold:hede hödö nooluyo gps tracking system sattelite beam hede hödö nası ya nası bu benden hızlı olur(vıııııııırrrrrnnnn)*minigun* Arnold:ratatrtartatrtarttatrtartatrtarttra Arnold:çiriling çiriling(wall of forcedan seker) Arnold:*imprisoned*[hline]Serve no one but Bane o büyüleri yapabildiğini nerden biliyorsun? timestop + teleport without error + imprisonement + disintigrate + wall of force yapabildiğini varsayalım, adam hepsini nasıl yapar ya kardeşim? 3E kurallarınca mümkün değil. Ha, bir filmde gördüm dersen, Merlin dahil hiçbir filmde Bir büyücü bu kadar güçlü büyüleri, hiç konsantrasyon sağlamadan bu kadar çabuk yapamaz. Ayrıca Middle earth'un olayına ters bu kadar büyü. Tamam adam tanrı manrı, ama hiç doğru dürüst büyü çektiğini gördünüz mü? Elminster değil arkadaşlar bu, Gandalf, Gandalf... Adamın içine ettiniz yahu.[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler legolas, aragorn ve gimli bunu saruman sanip buna ucmaya kalktiklarinda nasi 1 saniyede madara etti elemanlari ? ne kilic kaldin ne balta ellerinde. bi de balrogla savasirken yildirim mi caktirmadi balroga neler yapmadi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 kitapta gandalf hiç savaşmaz bir belroğa karşı onu kovar bir çeşit rahip işinden ileri gitmez buda bu adamları madara edip atın üstünde sağa sola dalması uyduruk filme heycan katmak için yapılımış şeylerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: Sam, 30 June 2003 18:24 tarihinde demiş ki: gandalf'in yapığı büyü nedir ki hoca? adam bir tek asa çarptırdı köprüye onu yıkabildi, balrog'la düştüler altında kaldı. raistlin'i getirelimo büyüden anlardesek: fireball atsa ne olacak titanyum alaşımı mı eriyecek? wail of the banshee atsa ne olacak dudağı mı uçuklayacak? adam will ve fortitude save'i geçen yerlerde immune. reflex büyülerinden de tınmaz her element'e ve silahlara damage reduction'ı uçmuş gitmiş. ne kılıcı ne silahı saplayacaksın point blank'ten shotgun'la vursan sendeliyor sadece..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 time stop imprisonment gasseous form wish sadece bu büyüler yeter.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: TheSilver, 02 July 2003 13:34 tarihinde demiş ki: kitapta gandalf hiç savaşmaz bir belroğa karşı onu kovar bir çeşit rahip işinden ileri gitmez buda bu adamları madara edip atın üstünde sağa sola dalması uyduruk filme heycan katmak için yapılımış şeylerdir. bes on post once bi link vermistim onu bi oku[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 link tang falan :) eh hehe gülün gülün farketmez linke bakmadım doğrusu ama :) adam savaşmıyor bir çeşin bilğin olarak dolanıyor ha bir iki numarası var ama küçük şeyler sarumanla (severim keratayı) dağda yaptıkları opera düeti kitapta mevcut fakat sopalarla dalmalarıda aynı şekilde uyduruk atla dalmasıda o sahnede git lan, Allahın dedesi ve yuh, çüş gibi terimlerle ifade etmek en doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: penthesilea, 02 July 2003 13:50 tarihinde demiş ki: time stop imprisonment gasseous form wish sadece bu büyüler yeter.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus hoca o büyüleri yapmıyor ki nerden çıkarıyorsun anlamadım? Gandalf'ın yapmadığı şeylerle Terminatorle kıyaslıyorsunuz ya, alın benden de birşey: Gandalf, forgotten realms büyülerini, saniye kaybetmeden, konsantrasyon gerektirmeden yapıyorsa, ben de Terminatöre Cable'ın zaman ve mekan değişikliği yapabildiği küçük aletini, Juggernautun gücünü ve dayanıklığını, wolverine'in pençelerini, Punisherın silahlarını, magnetonun metalleri kontrol eden gücünü, jean greyin psisik gücünü, Flash'ın hızını, Cyclopsun lazer gözlerini, Forgotten Realms trollerinin regenerationunu ve son olarak da voltron'ın ışın kılıcını veriyorum... Hadi bakalım.. lol[hline]fizban: forza tayvan malı chipsetler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Bone aşma kendini :D[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2003 said: penthesilea, 02 July 2003 13:50 tarihinde demiş ki: said: Sam, 30 June 2003 18:24 tarihinde demiş ki: gandalf'in yapığı büyü nedir ki hoca? adam bir tek asa çarptırdı köprüye onu yıkabildi, balrog'la düştüler altında kaldı. raistlin'i getirelimo büyüden anlardesek: fireball atsa ne olacak titanyum alaşımı mı eriyecek? wail of the banshee atsa ne olacak dudağı mı uçuklayacak? adam will ve fortitude save'i geçen yerlerde immune. reflex büyülerinden de tınmaz her element'e ve silahlara damage reduction'ı uçmuş gitmiş. ne kılıcı ne silahı saplayacaksın point blank'ten shotgun'la vursan sendeliyor sadece..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 time stop imprisonment gasseous form wish sadece bu büyüler yeter.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. time stop'un cating time'ı kaç ve minigun'ın tetiğe bastıktan sonra ateş etmeye başlaması ne kadar alıyor? gandalf'a d&d büyüleri verdiysek terminator'un eline de bir minigun verelim artık.. unity kardeş bugün de 3d motorlar kullanılıyor oyunlarda kat kat fazla bilgisayar donanımı gerektirdiği halde, neden? daha cazip geliyor insana. yani belirli br verime ulaşıldığında 2 bacak için harcanan daha çok işlem gücü ya da iki aksam (insan vücudunun çalışma mekanizması daha iyi anlaşılınca zaten benzer bir mekanizma kurarlar) fazla olmuş ne farkeder, dört bacaklıdan daha ufak bir robot elde ediyorsun. eller de silah tutmak için değil insan ortamlarına ayak uydurmak için. bir kolu el olur diğerine bütünleşik olur silahı filan varyasyonlar yapılır. zaten terminator filmlerinde o endoskeleton robotların esas maksadı insanların arasına sızmaktır, dikkat ederseniz ana savaş gücünü oluşturanlar hunter-killer'lar.. (tank ve uçak robot)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar