Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UPS öldü mü?

sabonis

Öne çıkan mesajlar

5-6 sene önce almıştım galiba UPS'i, başlarda 15 dakikaya yakın açık tutabiliyordu bilgisayarı sonra 10 oldu sonra 5, sonra 2 dakka falan yavaş yavaş azaldı haliyle. şimdi artık elektrik gittiğinde direk bilgisayar kapanıyor, 1 saniye bile açık kalmıyor.

şimdi öldü mü bu UPS, yeni mi almak lazım, yoksa içinde bir parça değiştirerek atıyorum 100 liraya falan yeni gibin oluyor mu? öle ise nereden bulurum vs bir yol gösterebilirseniz sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Aküyü değiştirebilirsin ancak aynı değerlerde olması lazım amper ve volt değerlerinin. Benim de aynı sorunu yaşadığım bir dönem vardı. İçindeki iki aküyü de 60+60TL gibi bir fiyata değiştirdim (değerlerinden dolayı pahalıydı haysiyetsiz aküler :D) şimdi yine cillop gibi 30dk'ya yaklaşıyor 2 LCD 1 kasa ve 1 modem.
Sosyal ağlarda paylaş

vaperon said:

Aküyü değiştirebilirsin ancak aynı değerlerde olması lazım amper ve volt değerlerinin. Benim de aynı sorunu yaşadığım bir dönem vardı. İçindeki iki aküyü de 60+60TL gibi bir fiyata değiştirdim (değerlerinden dolayı pahalıydı haysiyetsiz aküler :D) şimdi yine cillop gibi 30dk'ya yaklaşıyor 2 LCD 1 kasa ve 1 modem.

eyvallah yanıt için. nereden buluyoruz aküyü peki, bilgisayarcıda olmaz haliyle, elektrikçiye mi gidicem napıcam =)

reyou said:

yeni alman lazimbence

ciddi mi troll mü bilmiyorum da, niye yeni almam lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

benim ups elektrik kesilmeden bile kapanır duruma gelmişti(bizim bölgede elektrik dalgalanmaları/düşmeleri çok olur) yeni upsye 3 haneli rakamlar saymak yerine 50 liraya akü aldım

http://www.hepsiburada.com/Liste/yuasa-12v-9a-bakimsiz-kuru-aku/productDetails.aspx?productId=bd97467&categoryId=36
bundan. şu an çok güzel çalışıyor.

nazar değmesin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...