sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben isterim de şimdi kumunu boşaltıp göndersen ben kum koysam olmuyor mu? :P hiç bir bilgim yok ondan soruyorum normal kum değil mi sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 istanbulda olaydın alırdım la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 eldiveni tek satar mısın, satarsan ne kadara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bu kadar yoğun ilginin sebebi nedir herkesmi boksla ilgileniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 koleksiyonerler de vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 sipeyskeyk said: ben isterim de şimdi kumunu boşaltıp göndersen ben kum koysam olmuyor mu? :P hiç bir bilgim yok ondan soruyorum normal kum değil mi sonuçta? yok olmuyor ne yazikki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Myshkin said: eldiveni tek satar mısın, satarsan ne kadara? tek satmıyorum. tek satsam daha karlı; ama maksat alan kişi alsın ikisini birden kullansın kaliteli kaliteli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 tamam kumunu ben alayım, gerisini ona yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 yedikule zindanlarında işin zor kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Teodor said: bu kadar yoğun ilginin sebebi nedir herkesmi boksla ilgileniyor? Spor, fitness argadaşhım. Almayı düşünüyodum zaten de kargo sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 "Tatar Ramazan" said: GENCOSMAN said: sadece içindeki kumu satıyor musun ? gecekonduya 3. katı mı çıkacan? sdfgsdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 hadi panpalar kaçırmayın. içindeki muhammed aliyi çıkarmanın tam sırası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 istanbul olsa iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 clifff said: hadi panpalar kaçırmayın. içindeki muhammed aliyi çıkarmanın tam sırası. muhammed aliyi ayri satiyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 bu sattığın kum torbasını tavana asacak dübel falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Askı zincir takımı var üzerinde. ama dübel yok bende. ben barfiksime asmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Böyle parmak gibi vida atmak lazım onu tavana asmak istiyorsanız, çünkü normal ağırlığının yanında uzun da olduğu için yumruk tekme attığınızda çok yük binecek tepeye Matkaplan uygun delik delinir dübel içine atılır sonra vidası sıkılır. Ama yine de o vidaları atacak tabla şeklinde bir çelik levha gerekebilir ufak O askı takımının fotosunu koysan, aslında millet daha iyi anlardı nasıl asabileceğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 askı: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 200 çok geldi fiyat olarak. Eldivene ihtiyacım yok ama kum torbasını alabilirim düşünmediğin şeyin aksine karar verirsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yok teşekkürler tek satmıyorum. fiyat fazlasıyla iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbarX Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Askı zincirini ayrı satıyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 çok hafif. ağır olsaydı düşünebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Vay anasını herkes boksör olmuş cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Aldım arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 yalan ya kimsenin aldığı ettiği yok. niye böyle bişey yazıyosun abi satışı etkileyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar