clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ani taşınma sonucu, 1+1 evde pek bi boka yaramadı. 3-4 kere anca kullanıldı. kum torbası + muhammed ali boks eldiveni = 200tl. hadi gene iyisiniz Everlast Nevatear Boks Torbası hakiki deri profesyonel boks torbalarına rakip özel bir teknolojiyle üretilmiştir. Nevatear : Fiber iple örülmüş extra dayanıklı dokuma üzerine çizilmeye ve yıpranmaya karşı çok dayanıklı bir polyester sıvanarak elde edilmiştir. Dolgu malzemesi polyester ve koton elyaftır. Gerekli ağırlık ayrıca paketlenmiş kum torbacıkları ile elde edilmiştir. Askı zincir takımı üzerindedir. ---- Everlast Muhammed Ali Pro style antrenman eldiveni mükemmel bir kalıba sahiptir. El anatomisine uygun dizaynı doğal yumruk biçimindedir. Böylece sporcu tam yumruk biçimini elde etmek için ekstra güç sarfetmez. İç dolgu deforme olmaz latex alaşımı foam pad, Dış yüzey dayanıklı PU sentetik deridir. Eldiven içinde kullanılan kumaş antibakteriyel olup koku yapmaz. Thumblok dizaynı baş parmağı mümkün olan en güvenli pozisyonda muhafaza eder. Cırtlı bilek kayış sistemi pratik kullanım sağlar. tel: 535 076 19 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yazmayı unuttuklarımıda ekliyim. kum torbası 120cmx35cm ve ankaradayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 its not never tear its nevatear cos m.ali is a nigga, bitch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 sıkıntı yok abi sen öyle diyosan öyledir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bu kum torbası tavana mı asılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Evet tavana asılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 istedigin yere as, askısı var. ben mesela barfikse bağlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ya 2 metre mi yazmışım, 120cm olacak o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Kum torbası kaç kilo onu da yazarsan iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 32kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 abi bunun istanbula kargosu nasıl olur fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ağır olur...yoksa alıcaktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 muhammed ali ne kadar kullanmış eldiveni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Benim bildiğim boş satılıyor bu, sen alıp kumla dolduruyorsun. Tabi sallamış olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 deniz kumu mu dere kumu mu koyalım kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ayrı ayrı satarsan eldivenleri düşüneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 imamizer said: Benim bildiğim boş satılıyor bu, sen alıp kumla dolduruyorsun. Tabi sallamış olabilirim. abi boş olsa 200tl olur mu ahahh 32 kg yazdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Dennis said: Ayrı ayrı satarsan eldivenleri düşüneyim. ayrı ayrı satmak istemiyorum, satılsın çıksın elimden aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 lift me up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ben bunu bir düşüneyim, hangi şehirdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 sadece içindeki kumu satıyor musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bu ayrıntı güzel oldu bak, ev arkadaşıma bir danışayım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 GENCOSMAN said: sadece içindeki kumu satıyor musun ? gecekonduya 3. katı mı çıkacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar