Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik bateri/davul çalanları koruma kollama derneği ltd şti

roket adam

Öne çıkan mesajlar

selamlar,
elimde saçma sapan bir elektronik bateri seti var. aslında saçma sapan değil, bildiğin guitar hero'nun bateri seti, onu aldım mac'e, oradan da garageband'e bağladım bi deneyeyim bakalım diye. çılgınca sardı, her evde olduğum sürede bateri çalasım geliyor. set de bildiğin oyuncak aslında, hassasiyet yok, tek ton var tüm pad'lerde, ama ritm tutuluyor ne bileyim baget egzersizleri yapılıyor vs, tatmin ediyor şimdilik sıfır bir insanı yani.

şimdi efenim, böyle yoldan çıkmış bir insana tavsiye edebileceğiniz basit ritmler içeren videolar var mı? bahsettiğim sette 2'si zil, 3'ü normal (bu derece cahilim) olmak üzere 5 pad var ve bir de pedal var, bu setle kendimce takılabileceğim melodiler tavsiye edebilir misiniz?

hakkaten sardı galiba. eyvah ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Ünlü davulcuların isimleriyle aratırsan daha kolay sonuç elde edersin. Bilindik sağlam davulcuların çoğu dvd çıkartıyor. Mike Mangini, Gene Hoglan, Virgil Donati, Marco Minnemann, Johnny Rabb, Mike Portnoy vs. olarak arat. Eğitim dvd leri vardır mutlaka. Thomas Lang'in dvd leri var mesela bildiğim onları edinebilirsen bi bak.
Sosyal ağlarda paylaş

3 ay sarar 5 ay sarar. böyle öğrenmen çok zor. davul öğrenmek için gidersin bir kursa akustik davul üzerinde baget tutuşundan başlarsın, ritmleri öğretirler önce cart curt öyle devam eder. yanına bir de güzel çalışma pedi alırsın, bağlarsın dizine, evde maç, dizi vs. izlerken stickcontrol çalışırsın. fix budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Metronom edinip çok düşük hızlarda şu aşağıda görmüş olduğun egzersizleri uygulamakla başlayabilirsin.

Önemli olan çok yavaş olarak bu işe başlamak, düzenli olarak çalıştıktan sonra "bızıdıdı kaşıdıdı bızadıdı kaşıdıdı" moduna yavaş yavaş geçersin zaten.

Baget tutuşu ve oturuşun önemli, bu konuda bir kaç video izleyip gerekli bilgiyi edinebilirsin.

Şimdiden kolay gele.

Şu da dursun kenarda, izledikçe çalışma şevki verir bana hep.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...