Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

very hard da (saveliyememek dısında legandaryle aynıymıus zorluğu) spancılara %60mı ne dmg bonus aldığı ıcın pıtır pıtır döküyo herseyi.

Tek farkın o olduğunu zannetmiyorum, çünkü battle zorluğu campaign zorluğundan bağımsız olarak legendary yapılabiliyor. Tek olay save olsa battle zorluğu ayrıca legendary yapılmazdı.

Slingerlar her durumda çok zarar veriyorlar. Normal zorlukta custom battle açıp lejyonerlerle slingerlara saldırmayı denedim. Testudo ile gidince slingerlara yetişemeden 160 lejyonerden 75 tanesi sağ kaldı ve kaçmaya başladılar. Koşa koşa charge edince ise sadece 6 kayıpla slingerları dağıttılar.
Sosyal ağlarda paylaş

testudo sadece shield ve armor bonus veriyo, ama slingerın 10 dmg'ının 10'uda direk armor pen dmg olduğu ıcın testudo hiçb i işe yaramıyo slingerlara karsı. shield armordan cıkartıp kendi bi değer yapabililer aslında armor pen'e karsı anlamlı olan, hanı yarısı kadar olsun ama olsun. su haliyle slinger dısında range unite manasız. okcular hele direk cöp, slingerdan az range az ammo, aynı attack pseed ve cok herkezin archer dmgını karısılıycak kadar armror'ı oluyo, haliyle nerdeyse her zaman dmg'ıda slingerdan düşük.

öle ilk iki 3 salvoda adam öldüremediklerine bakmamak lazım slingerların, sonucta vurdukjları adamların hpleri düşüyo, 5-6 salvo gibi patır patır dökülüyo üniteler.
Sosyal ağlarda paylaş

benım gördüğüm alevlide pek iş yapmıyop, ha moral tabi ama onun verediği morale shock ai'ın ınatla abandığı militia ordularına yarar...

belki epltastatilerin mellesi adam gibi olanı olursa patchlerle falan o zaman javelidne iiş yapabilir. zaten anlamadım thracian peltastları neden lejoner usulu yağpmıslar skirmisher yerine..

short missile/med melee arası bır sınıf eksikliği var oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

şöle şimdi 300 yıllık bi scripted tarih var, ama istersen devam edebiliyorsun tabi, ama scripted şeyler olmuyor bu tarihten sonra benim anladığım oyunun sisteminden,

ama tüm researchleri yapıcam diyorsan yetmiyor bu.

EditSF 1.0.7 ile 1 turnü mesela 1 ay, 3 ay vb yapabiliyorsun ayrıca. mesela bende 1 yıl 4 turn shogundaki gibi, geniş geniş oynıcam.

edit yapacaksanız saveleri yedekleyin, oyununuz patlarsa sizi tanımıyorum :P

savede değiştirmeniz gereken data: /compressed_data/campaign_env/campaign_model/campaign_calendar sağdaki ilk rakamı (1 olması gerek) 4, 12 falan yaparsanız o kadar ay olur.

date kısmına dokunmayın. calendarda kalın, save ederken donup kalırsa bekleyin düzelir, kaparsanız patlar muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

aslında deli gibi research rate abanırsanız ve hızlı genişlerseniz bütün research'leri bitirebilmeniz lazım gibi, ben roma ile deniyorum. en son %230 filandı. tarihi sınırlara ulaşınca %400'ü filan yakalamış olmam lazım.

yalnız corruption bayağı ciddi sınır koyuyor genişlemeye, bir noktadan sonra tech bile kurtarmıyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

piracy ve corruption için direk çözüm sunan birşey yok gibi evet reseachler bitince.

civil war sonrası empire olunca baya bi azalıyor corruption.

rome 1 için şey demişler, çok para tutmayın elinizde 50k yı geçmesin, çok olunca burdan geliyor corruption. bide politikacıların traitlerine bakın corruptiona bonus veren olmasın arasında. ne kadar geçerli 2. oyuna bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

-corruption veren politikacı gördüm ama %1 hep, tech tree tamamlanınca %60 oluyor. empire kısmını görmedim ama öyleyse iyi bari.

eskiden en büyük corruption nedeni başkente uzaklıktı, law veren binalarla nötralize etmek mümkündü şehir çok uzak değilse. burada region sayısına göre gördüğüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...