Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
achi. var büyük devletler için, onun için yeniden çıkıyordur, bende oyunun başında kartaca ve mısır yokoldu, kartaca geri çıktı sonra, ben yokettim bu sefer, dahada çıkmadı.
Mesaj tarihi:
roma ile pek tanışmadım daha custom anca ama bu sefer ilk roma dan biraz daha güçsüz olmuş gibiydi, en azından gerçeğe uygun olmuş birimler,

ama birimlerin gücünü gerçeğe uyugun yapsalardı, oyunu alanların %80 buneya diyecekti
Mesaj tarihi:
ülkelerin yeniden ortaya çıkması konusunda diğer ülkeler arasındaki savaşlarda nasıl olur bilemem de, şehirleri ele geçirirken liberate seçeneği var(şehir asıl sahibinden dışında birinin elindeyse), eski asıl sahibi kimse şehir onlara dönüyor(sanırım özellikle province capital olanlarda geçerli bu). Bu seçenek sayesinde yıkılmış olanlar geri gelebiliyolar.

Bide şehirlerde rebellion olduğunda, rebel army şehrin asıl sahibinin rebelları, hani onlar gelip alıyolardır geri şehri vs. böyle durumlardır muhtemelen geri dönme olayı.
Mesaj tarihi:
askeri sebebplerle ezmiyolar pek, genelde siyasi sebeplerle eziyolar. italyadan cıkan cıvırık elemanın, avrupanın en ızbandut heriflerini lejonerim ben sezaaaaaar diye dövmesi gibi bir durum yok yanı. bunu demek istemiş insanlar.

hmm hardda 70. tur gibi cok güclenip herseyi auto battle'la halledebilme noktasına geldim parthia'la. hanı butur oyunların kaderi bu ama, roma bile balance of powerda cücük gibi kaldı. biraz daha costurabilirlerdi. belki dinamik bi mevzu lazım. oyuncu güclendikce belli baslı factionları sağlamlastırmak gibi.
Mesaj tarihi:
ucuz ve basit profesyonel kalabalık bir ordu, vede bunun dünyanın her tarafına götürecek lojistik ve organizasyon, vede ideoloji

roma cumhuriyetken bunların hepsini sağlamayı becerdiler, ama imparatorluk ile birlikte bu özellikleri bir er bir er ortadan kalkınca malum oldu
Mesaj tarihi:
o saydıklarımın hepsini yapınca öyle oluyorsun... yoksa 1e1 de roma hastatasi veya 80 tane lejyoneri, 80 tane hopliti alamıyor pek

daha doğrusu, hanibal italyada kaç roma ordusu yendi, roma carthacada ve ya bütün pön savaşların da kaç kartaca ordusu yendi,

misal "Pyrrhic victory" değimi, pyrus romayı yenmiş ama roma sonra aynen aynı kuvvetle saldırınca bunun elinde bir şey kalmamış, yerine bir şey koyamamış,

bu tür, pek dikkat çekmeyen unsurlar aslında, yenilmez lejyonları oluşturan şeyler
Mesaj tarihi:
.. kimse itraaz etmiyo zaten. ama güclü olucaksa lojistik olarak güclü olsun, ekonomik olarak güclü olsun, altyapı olarak güclü olsun, adam adama güclü olmasın. bayık oluyo öle cünkü.
Mesaj tarihi:
abi parthianın economic victorysinde turnde 80k income diyo, bu mümkünmü ya?

hanı herkezi dövmeseydim trade etseydim falan ölemi yapılıyo bu? ama hanı anadolunun doğusu dısında toprak almadım, ha oranın heğsini aldım adam kalmadı 1 tane kenarda bi yer dısında ama, nedr bu işin sırrı. bayada optimize ettiğimi düşünüyorum bütün regionları
Mesaj tarihi:
şöyle bir şey, eksik olabilir

http://goo.gl/epxNtg

orta tek. ile turn de 20k gibi para geliyor olması lazım ama kıstım baya 8k kadar şu an, paraya lazım yok diye

birde benim oyunda baktara beyaz renkte gözüküyor niye acaba
Mesaj tarihi:
http://goo.gl/pW0Qm7

sunu yaptım tax max zorlasam bide feth etmem gereken yerlerlede trade yapsam aynen 20k anca oluyo. militaryyi tamamlamadan economic tamamlamak pek mümkün değil gibi
Mesaj tarihi:
Sparta'nın denizaşırı trade meselesini nasıl çözüyoruz? :p

Biraz araştırdım ama ille de Athens alınacak diyolar yok mudur başka çaresi? Misal portu olan bir yeri alsam da farketmiyor, sanırım capital olan bir yeri ele geçirmek ve onun da portunun olması gerekiyor (mudur?).
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...