Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

ülkelerin yeniden ortaya çıkması konusunda diğer ülkeler arasındaki savaşlarda nasıl olur bilemem de, şehirleri ele geçirirken liberate seçeneği var(şehir asıl sahibinden dışında birinin elindeyse), eski asıl sahibi kimse şehir onlara dönüyor(sanırım özellikle province capital olanlarda geçerli bu). Bu seçenek sayesinde yıkılmış olanlar geri gelebiliyolar.

Bide şehirlerde rebellion olduğunda, rebel army şehrin asıl sahibinin rebelları, hani onlar gelip alıyolardır geri şehri vs. böyle durumlardır muhtemelen geri dönme olayı.
Sosyal ağlarda paylaş

askeri sebebplerle ezmiyolar pek, genelde siyasi sebeplerle eziyolar. italyadan cıkan cıvırık elemanın, avrupanın en ızbandut heriflerini lejonerim ben sezaaaaaar diye dövmesi gibi bir durum yok yanı. bunu demek istemiş insanlar.

hmm hardda 70. tur gibi cok güclenip herseyi auto battle'la halledebilme noktasına geldim parthia'la. hanı butur oyunların kaderi bu ama, roma bile balance of powerda cücük gibi kaldı. biraz daha costurabilirlerdi. belki dinamik bi mevzu lazım. oyuncu güclendikce belli baslı factionları sağlamlastırmak gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

ucuz ve basit profesyonel kalabalık bir ordu, vede bunun dünyanın her tarafına götürecek lojistik ve organizasyon, vede ideoloji

roma cumhuriyetken bunların hepsini sağlamayı becerdiler, ama imparatorluk ile birlikte bu özellikleri bir er bir er ortadan kalkınca malum oldu
Sosyal ağlarda paylaş

o saydıklarımın hepsini yapınca öyle oluyorsun... yoksa 1e1 de roma hastatasi veya 80 tane lejyoneri, 80 tane hopliti alamıyor pek

daha doğrusu, hanibal italyada kaç roma ordusu yendi, roma carthacada ve ya bütün pön savaşların da kaç kartaca ordusu yendi,

misal "Pyrrhic victory" değimi, pyrus romayı yenmiş ama roma sonra aynen aynı kuvvetle saldırınca bunun elinde bir şey kalmamış, yerine bir şey koyamamış,

bu tür, pek dikkat çekmeyen unsurlar aslında, yenilmez lejyonları oluşturan şeyler
Sosyal ağlarda paylaş

abi parthianın economic victorysinde turnde 80k income diyo, bu mümkünmü ya?

hanı herkezi dövmeseydim trade etseydim falan ölemi yapılıyo bu? ama hanı anadolunun doğusu dısında toprak almadım, ha oranın heğsini aldım adam kalmadı 1 tane kenarda bi yer dısında ama, nedr bu işin sırrı. bayada optimize ettiğimi düşünüyorum bütün regionları
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...