Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Almanyadan Belçikaya İtalyaya Rusyaya kadar her yere yayıldım, ama İskitlere gelince lönk diye takıldım kaldım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 romalılarda öle kalmıstı zati. alıcak artık mercenary horse archer falan napalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Roma ve Kartaca yeniden doğuyor paso oyunda, hem güçlüler hem de sopa yiyip yiyip yeniden doğuyorlar, ilginç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 bende dogmadı kartaca oyunun basında öldü gitti neo carthaga diye bisi cıktı o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 achi. var büyük devletler için, onun için yeniden çıkıyordur, bende oyunun başında kartaca ve mısır yokoldu, kartaca geri çıktı sonra, ben yokettim bu sefer, dahada çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Roma yine biraz fazla güçlü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Bende bergama yok oldu, yeniden çıktı. Adam bir gemi dolusu askerini kaçırıyor ve başka ufak bir yeri alıp devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 32. turn de roma gitti... neyse gene respawn oldu ama tek town'la ne kadar güçlenir bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 roma ile pek tanışmadım daha custom anca ama bu sefer ilk roma dan biraz daha güçsüz olmuş gibiydi, en azından gerçeğe uygun olmuş birimler, ama birimlerin gücünü gerçeğe uyugun yapsalardı, oyunu alanların %80 buneya diyecekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 tabi normalde ırgatlar zaten. abi adamlar hangi sosyo-ekonomik nedenlerle olursa olsun bilinen dünyayı ezdiler oyunda güçlü olmaları normal değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ülkelerin yeniden ortaya çıkması konusunda diğer ülkeler arasındaki savaşlarda nasıl olur bilemem de, şehirleri ele geçirirken liberate seçeneği var(şehir asıl sahibinden dışında birinin elindeyse), eski asıl sahibi kimse şehir onlara dönüyor(sanırım özellikle province capital olanlarda geçerli bu). Bu seçenek sayesinde yıkılmış olanlar geri gelebiliyolar. Bide şehirlerde rebellion olduğunda, rebel army şehrin asıl sahibinin rebelları, hani onlar gelip alıyolardır geri şehri vs. böyle durumlardır muhtemelen geri dönme olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 eger bir eyalette huzursuzluk yüksekse olabiliyor. yalnız yunan tarafı ne pismiş ya tam bir free for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 askeri sebebplerle ezmiyolar pek, genelde siyasi sebeplerle eziyolar. italyadan cıkan cıvırık elemanın, avrupanın en ızbandut heriflerini lejonerim ben sezaaaaaar diye dövmesi gibi bir durum yok yanı. bunu demek istemiş insanlar. hmm hardda 70. tur gibi cok güclenip herseyi auto battle'la halledebilme noktasına geldim parthia'la. hanı butur oyunların kaderi bu ama, roma bile balance of powerda cücük gibi kaldı. biraz daha costurabilirlerdi. belki dinamik bi mevzu lazım. oyuncu güclendikce belli baslı factionları sağlamlastırmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 abi iyi de teke tek çikmiyorsun ki en son truvada çiktilar işte taşa takilip ölünce biraktilar o işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 ucuz ve basit profesyonel kalabalık bir ordu, vede bunun dünyanın her tarafına götürecek lojistik ve organizasyon, vede ideoloji roma cumhuriyetken bunların hepsini sağlamayı becerdiler, ama imparatorluk ile birlikte bu özellikleri bir er bir er ortadan kalkınca malum oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 o saydiklarını yapınca basit ve ucuz değil komplike ve gelişmiş bir ordu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 o saydıklarımın hepsini yapınca öyle oluyorsun... yoksa 1e1 de roma hastatasi veya 80 tane lejyoneri, 80 tane hopliti alamıyor pek daha doğrusu, hanibal italyada kaç roma ordusu yendi, roma carthacada ve ya bütün pön savaşların da kaç kartaca ordusu yendi, misal "Pyrrhic victory" değimi, pyrus romayı yenmiş ama roma sonra aynen aynı kuvvetle saldırınca bunun elinde bir şey kalmamış, yerine bir şey koyamamış, bu tür, pek dikkat çekmeyen unsurlar aslında, yenilmez lejyonları oluşturan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 curumir roma herhalde güçlü olacak, devir romanın devri zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 .. kimse itraaz etmiyo zaten. ama güclü olucaksa lojistik olarak güclü olsun, ekonomik olarak güclü olsun, altyapı olarak güclü olsun, adam adama güclü olmasın. bayık oluyo öle cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 abi parthianın economic victorysinde turnde 80k income diyo, bu mümkünmü ya? hanı herkezi dövmeseydim trade etseydim falan ölemi yapılıyo bu? ama hanı anadolunun doğusu dısında toprak almadım, ha oranın heğsini aldım adam kalmadı 1 tane kenarda bi yer dısında ama, nedr bu işin sırrı. bayada optimize ettiğimi düşünüyorum bütün regionları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 şöyle bir şey, eksik olabilir http://goo.gl/epxNtg orta tek. ile turn de 20k gibi para geliyor olması lazım ama kıstım baya 8k kadar şu an, paraya lazım yok diye birde benim oyunda baktara beyaz renkte gözüküyor niye acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 http://goo.gl/pW0Qm7 sunu yaptım tax max zorlasam bide feth etmem gereken yerlerlede trade yapsam aynen 20k anca oluyo. militaryyi tamamlamadan economic tamamlamak pek mümkün değil gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Sparta'nın denizaşırı trade meselesini nasıl çözüyoruz? :p Biraz araştırdım ama ille de Athens alınacak diyolar yok mudur başka çaresi? Misal portu olan bir yeri alsam da farketmiyor, sanırım capital olan bir yeri ele geçirmek ve onun da portunun olması gerekiyor (mudur?). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 herhangi bi port yetmeli aslında ya.. yetmiyomu? atinayı almak istmiyosan rodos'u al sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Rodosa uzadım zaten şimdi ama alakası yok onunla çünkü Apollonia da bende portu da var ama işe yaramıyor. Province capital olacak ve portu olacak diye okudum bi yerlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar