Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ya generalim öldü, oyun şimdi soruyor atlı koruma mı istiyorum, piyade koruma mı istiyorum diye. böyle kaldım. "DEVLET BİZE BOKMİYİR" denilir mi şu şirkete cidden, adamlar "ya şunu yapsalar keşke" dediğim herşeyi yapmış gibi birşey. kickstarter iyi hoş da 1998 model oyuna 25$ vereceğime 2013 model oyuna 33$ veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ahahaha oyunun muzikleri bile iyi degil ya:(http://www.metacritic.com/game/pc/total-war-rome-ii asdffg katliam, bazilari ciddi abartmis olayi yalniz ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 CA meets Paradox olmuş, biton şey eklemişler helal be CA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 zombiler.. super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 knox sen ne diyosun yaw, tek başına muhalif asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sam said: buna rakip bir deneyim yaşatabilecek bir oyun serisi hala çıkmadı, ısrarla çıkmıyor. >paradox combat-gameplay'e yonelirse mmmmmhhmhhhsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 işte skyrim'de benim 300 saatte bulamadığım bugları 10 saatte bulan biri vardı forumda, illa öyle birileri vardır net üzerinde ehueh paradox asla öyle birşey yapmaz, en son eu4'te gördük zaten hala infantry, cavalry, artillery ile 400 yılı geçirtiyor adamlar lewl. combat'ı zerre sallamıyorlar neredeyse. ha kaldı ki eu rome yaptılar işte en kötü oyunları arasında top 3'te hala. rome'dan kötüydü stratejik seviyede neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 "Tatar Ramazan" said: knox sen ne diyosun yaw, tek başına muhalif asdf dostum benim standartlarim dusuk degil ya. twcenter gibi forumlari okursan benim gibi dusunende cok yani hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 peki daha iyisi varsa sen onu oyna biz sonra gelecez lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 müzikleri ben sevdim baya, böle mgm de gösterilen 80 yıllık tarihi filmlerde olan müziklere benziyor bazıları, döneme de iyi oturtmuşlar bence imperial havayı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 knox masralarını karşilayayim boşver abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Sam said: ilk rome kadar devrim olması imkansız artık çünkü hem 2d'den 3d'ye geçişi, hem de risk-stili orduları şka diye province'e kaydırma tarzından civ gibi harita üzerinde gerçek hareket tarzına geçiş gibi iki devrim aynı oyundaydı hala cok ozluyorum o province-risk benzeri sistemi. sirf o sebeple cok uzun sure ilk mediavel da direnip oynamadim ilk rome u. ilk rome u ikinci medievaldan sonra oynamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 bu arada metacritic yorumlari fenaymis yav. yorumlarda haklilik payi olan kisimlar cok olmasina karsin 4, 5 ya da 6/10 falan verirsin, 0 nedir yahu? o kadar bariz ki belli bir grubun kasitli bombaladigi. 4 chan ci dangalaklar mi gene is basinda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 /twg/ bombaladi, isin komik tarafi hakli olduklari baya fazla :) olay daha iyisi yok ki ne yapalimla gecistirebilecek seviye de degil maalesef. daha once de dedim, buyuk ihtimal ucuz sega bastirdi bunlarda erken cikardi oyunu. aralik filan ciksaydi su halde olmazdi cogu sey eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 kesin öyle namessar. Namessar said: hala cok ozluyorum o province-risk benzeri sistemi. sirf o sebeple cok uzun sure ilk mediavel da direnip oynamadim ilk rome u. ilk rome u ikinci medievaldan sonra oynamistim. çok dengesizdi ya, savunma yapmak imkansız gibi birşeydi mükemmel stack tutmuyorsan komşuna. barıştaki komşun hoooop 3 region'dan birden birer stack kaydırıyordu ve buna hiçbir karşılık veremiyordun. savaş açmasına bile mani olamıyordun çünkü seni zayıf görüyordu güçlerini tek bölgene odaklayabildiği için aslında daha güçlü olduğun halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 knox said: /twg/ bombaladi, isin komik tarafi hakli olduklari baya fazla :) olay daha iyisi yok ki ne yapalimla gecistirebilecek seviye de degil maalesef. daha once de dedim, buyuk ihtimal ucuz sega bastirdi bunlarda erken cikardi oyunu. aralik filan ciksaydi su halde olmazdi cogu sey eminim.. gerci hem teknik sorunlar hem kotu AI ile rezil launch edilip sonra gigabyte lik patch ile durumu toparlamak bir total war klasigidir yillardir. ilk defa olmuyor ki bu, niye cosmuslar bu kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 pronoit said: allah aşkına AAA yapım olarak hiç bu kadar detayli bir oynadınız mı son 5 senede? sanmiyorum. Isin komik kismi Creative Assembly + Sega = AAA title cikaramaz, onun yerine bir suru AA title ekmeginde olan firmalar..AAA title dedigin sehrin billboardlarini donatir TV reklami spamler..Creative Assembly hangi butce ile girissin oyle seylere ehueh..hayatinda bir tur oyun yapmis firma. Gel gorki garip bir hype etkisi midir bilemem, steam'de en cok oynanan 2ci oyun su anda...bildigin AAA muamelesi oldu oyuna ehueh.. Haliyle bir suru terli parmak "OMFG DIS SUX!" modunda metacriti'ke girip 0/10 - 1/10 gibi not basmis...yada 10/10. Ne diyim ki..ne diyim yani.. edit: Yanlis anlasilmasin, oyunun cidden optimizasyon konusunda sorunlari su anda mevcut. Oynattirmiyor degil, ama uyuz ediyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 çünkü yeni moda bu, her yerde olduklarını hissettirmek zorundalar kolektif e-peen için. zaten sabah akşam moba oynamaya doymayan güruh. CA onlara 20 karakterli 9'ar ability'li dandini bir oyun çıkarır gene onlara yeter. empire'da bir salvo atıp süngülemeye koşan ai varken nerdelerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 empire total war da ingiltere ada dışına çıkamıyordu.... Yalnız adamlar ciddi ciddi küçük savaş olayını bitirmişler şehre bir giriyorsun full stackle -dönemin izin verdiği haliyle tabi- 4 katın ordu çikiyoralkshdalkhd ps ingiltere ada ülkesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 oyuna laf edenler kendini kaybetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Namessar said: knox said: /twg/ bombaladi, isin komik tarafi hakli olduklari baya fazla :) olay daha iyisi yok ki ne yapalimla gecistirebilecek seviye de degil maalesef. daha once de dedim, buyuk ihtimal ucuz sega bastirdi bunlarda erken cikardi oyunu. aralik filan ciksaydi su halde olmazdi cogu sey eminim.. gerci hem teknik sorunlar hem kotu AI ile rezil launch edilip sonra gigabyte lik patch ile durumu toparlamak bir total war klasigidir yillardir. ilk defa olmuyor ki bu, niye cosmuslar bu kadar? diger tw oyunlarina gore daha rezil bir cikis yapti buoyun ama (:P) bide cok takmayin twg'i zaten yarisindan cogu /v/ trollu, nintendo circlejerking sikildilar sanirim sdfdgdgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 işte "new vegas çok kötü oyun çünkü buglı, bir daha oyun yapma obsidian" diyen mentaliteyi oyuncular devam ettirdikçe kickstarter'dan dilenmeye devam edecek pc gaming maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 gerek yok zaten rome'dan sonra oyun yapmasalar da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 ya ben Minis Trith modunu istiyorum pls!1!..Multiplay custom battle map oynanabilirse hele ACAYIP mavra olur...ama sanki medieval age icin daha uygun.. http://i.imgur.com/gwyVucF.jpg Neyse, mod dunyasi; sexomanyaksin ama iyiki varsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar