Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Magic Finding

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Bende NV buffsız %190 magic find'lı set var, eliteleri falan %20'ye indirdikten sonra switchliyorum.

Böyle böyle, festering woods + leoric' manor'dan butcher'a kadar run yaparak ortalama 20-25 arası rare düşürüyorum. Sabahtan beri de 100'e yaklaşmıştır sanırım düşen rarelerin sayısı.

Ama itemlara şöyle bir bakınca para eden 2-3 tane (sabah 1 set item düştü 900k'ya gitti, bir de shoulder düştü yüksek all resistli 650'ye de o gitti mesela) item düştü bütün gün. Ve hotfix sonrası hep farmdaydım.

Açıkçası loot işinden pek memnun değilim, irl luck falan da önemli tabii de, sanki bir şeyler pek doğru değilmiş gibi geliyor, acaba MF mi az bende? Ya da çok özel trickleri mi var rare düşürme işinin? Ayin mi yapıyorsunuz? Kedi mi kesiyorsunuz? Anlatın bakalım
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam 1 günde 1,5 milyonluk item düşürmüşsün. Yani daha ne düşecek loot olarak. Daha fazla loot düşse bu seferde "ya hayvan gibi item düşürüyorum ama AH de 1300 dps silah 100k ya satılmıyor bile böyle şey mi olur? bu ne biçim AH?" diye şikayet edeceksin bu seferde.

Magic findı biraz daha arttırman lazım, ben de buffsız %286 magic find var ve üstümden hiç çıkarmıyorum, en yüksek golda sattığım itemleride hep düz moblardan düşürdüm. Eliteler bol bol sarı atıyor ama genelde 500 itemden biri işe yarar çıkıyor. Ama yolda kestiğim iskeletten 3-4 günde bir 5m üstü satıcağım item düşürüyorum. Dün hot-fixten sonra soketli 900 dps 980 hit on life'lı 1 hand item düşürdüm gene yolda karşıma çıkan düz mobdan, bakalım kaçtan gidecek.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Bende NV buffsız %190 magic find'lı set var, eliteleri falan %20'ye indirdikten sonra switchliyorum.

Böyle böyle, festering woods + leoric' manor'dan butcher'a kadar run yaparak ortalama 20-25 arası rare düşürüyorum. Sabahtan beri de 100'e yaklaşmıştır sanırım düşen rarelerin sayısı.

Ama itemlara şöyle bir bakınca para eden 2-3 tane (sabah 1 set item düştü 900k'ya gitti, bir de shoulder düştü yüksek all resistli 650'ye de o gitti mesela) item düştü bütün gün. Ve hotfix sonrası hep farmdaydım.

Açıkçası loot işinden pek memnun değilim, irl luck falan da önemli tabii de, sanki bir şeyler pek doğru değilmiş gibi geliyor, acaba MF mi az bende? Ya da çok özel trickleri mi var rare düşürme işinin? Ayin mi yapıyorsunuz? Kedi mi kesiyorsunuz? Anlatın bakalım

Özel trickleri falan yok asdada, mfde o kadar az değil benim 5 stackli mf setim 280 MF yapıyor neler düştüğü ne ne kadar eder başlığında mevcut zaten. Tamamen şans act1 den bu kadar memnun değilsen act1 den az biraz ah kas yada gold ucuzladı 5-10m al act3 ugprade kas.. 3 kat falan fazla i63 drop rate var act3 te act1 e göre.. Gold alırsan oraya giden para zaten bedevi değilsen eğer kat kat geri gelir rmahtan.
Ben act1 den epey memnunum sadece silahlarda ninja nerf var gibi i63 silah dmgleri aşırı düşük geliyor 10larca açtım i63 1 tane işe yarar item düştü oda 970 dmg soketli Bow oldu birazda dexi vardı
Sosyal ağlarda paylaş

ben su an beklemedeyim valla hic girip zilyon gereksiz dusmeyecek item icin kasamam. O kadar sacma salak bi random drop sansi varki gidersin 10 run yaparsin gunde amelenin teki tekte dusurur falan(tamam normal bi durumdada oyle olabilme sansi var ama bu kadar essek yuku ile degil)

fiyatlar dussun adam akilli bikac patch gelsin yine oynarim su anda sadece ah kasiyorum yoktan para yapiyorum.. tek o keyifli falan.
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Hocam 1 günde 1,5 milyonluk item düşürmüşsün. Yani daha ne düşecek loot olarak. Daha fazla loot düşse bu seferde "ya hayvan gibi item düşürüyorum ama AH de 1300 dps silah 100k ya satılmıyor bile böyle şey mi olur? bu ne biçim AH?" diye şikayet edeceksin bu seferde.

Magic findı biraz daha arttırman lazım, ben de buffsız %286 magic find var ve üstümden hiç çıkarmıyorum, en yüksek golda sattığım itemleride hep düz moblardan düşürdüm. Eliteler bol bol sarı atıyor ama genelde 500 itemden biri işe yarar çıkıyor. Ama yolda kestiğim iskeletten 3-4 günde bir 5m üstü satıcağım item düşürüyorum. Dün hot-fixten sonra soketli 900 dps 980 hit on life'lı 1 hand item düşürdüm gene yolda karşıma çıkan düz mobdan, bakalım kaçtan gidecek.

1 günde değil tam olarak işte, sadece arka arkaya iyi loot düştü, yoksa dün her şeyi vendorladım gibi bir şey. Bir de hani set item diyoruz, çöp aslında. 1m verilmez, üstünde stat yoktu, %12 movement speed, %6 as, 33 all resist o kadar.

3 gündür abartmıyorum 30 tane 63lvl wep düşmüştür, en yüksek gördüğüm dps 2-handed 700 küsür. Şaka gibi.

Bir de act3'e geçemiyorum çünkü gearımda loh ya da ls yok şu an. Wep arıyorum adam gibi loh'lu ama 10m'den aşağı yok işte. O olmadan da kasılmıyor act 3
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an benimde elimdeki silahta iyi değil, kendim düşürdüm 900 dps 120 int bir silah başkada birşey yok üstünde, o sebeple 10m üstü bir silah almam şart. işte act 1'i ya da act 2'yi farmlayıp ordan gelen goldla act 3 için hazırlık yapmak ya da tamamen mf geara yüklenmek gerekiyor.

Ben buffsız 250 yi geçtiğimden beri baya legendery düşürdüm (tabi hepsi çöp, max 100k ya sattım). Ama baştan beri hep mf gearla farm yapmayı seçtim, hiç gear değiştirmedim yani. Çoook zorlayan grup gelirse onu gidip normal gearla kesip gene mf geardan devam ettim. Son hotfix ten sonra gerçekten item yağıyor, her 5 itemden biri 63, biri 62 ortalama olarak. Haa dersen ne çıktı, paso 1-2m ye satılacak şeyler (allah bereket versin) birde sağlam bir silah yukarda söylediğim. o sebeple ben umutsuz değilim, en azından 63 ler düşüyor ve heyecan oluyor bol bol.

Ama ben şahsen act 1 den 1000+ dpsli 1h yi kolay kolay bulacağımı sanmıyorum. Yapmışlardır bir ayar ona, yoksa act 3 yapmanın anlamı kalmaz.

Mf set hemen hemen tamamlandı benim, yakında birazda mf düşürmeden dps arttırıp başlarım artık act2 act 3 farma. Bu halde act 2 gayet yapılıyor ama act 1 de 10 elite kestiğim sürede, act 2 de sadece 1 tane kesmek mantıklı gelmiyor doğrusu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...