Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 böyle bir dizi başladı. yine charlie amcamız seksini yapıyor, durum komedisi ile absürd komedi içinde keyifle takılıyor. 2&half men in triko giymiş versiyonu. ama güzel ama güldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bu adam nası güldürüyo ya. bırakkkkkkkkkkkkkkhhhhhhhhhhhın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bir daha oku, sonra bir daha oku haaaaaaaaaaa diyene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 espriler dandix 10 dakkasını izledim 1 kere güldüm sadece ve kapayıp sildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/103/079/unsheen.jpg?1299106452 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Yazın dizi yokluğunda gideri var, ex-wife rolündeki kadın aşırı başarılı. Gerçi title'da bile hayır olmaması, karakterin isminin de charlie olması falan yapımcıların kendilerinin bile bir beklenti içinde olmamaları gibi duruyor sanki. Bir de selma blair resmen evrim geçirmiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bree olson da varsa izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 two and a half men kadar iyi değil, ama belki karakterler oturdukça daha güzel olur? bir de o rolü charlie sheene yakıştıramadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yazın izlenirr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 gideri var bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 tam da filmini izlediydim geçen gün de görünce şaşırdım. öte yandan jack nicholson'dan charlie sheen'e nasıl bir downgrade belli değil lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 fx dizisinde jack nicholson ne arar la. downgrade olan ne onu da anlamadim gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Filmde Jack Nicholson'in oynadigi rolu dizide Charlie Sheen'in oynamasindan bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dizi iyi yalnız izleyin çarli yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Haa anladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EveryKindOfCat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Hehe!Hiç fena değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Ben beğenmedim, türk dizisi gibi resmen. Bir de gözüm hep bir berta, bir evelyn harper arıyor, tek bölümlük karakterler bile aşırı başarılıydı 2,5 mande. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar