cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Bilmem kaçıncı kez izledim. Petrik Şıvayz'ın ruhuna el faaaatiha...Aşk bu kadar çaktırmadan ancak bu filmdeki gibi bu kadar güzel anlatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 abiii adam 2009 da ölmüş ben şuan öğrendim ve çok garip oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yanlış alan. taşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 2009 değil, 2015. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 pardon filmler karıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hayalet diye sey mi olur lan, salak misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hayalet var ve sen banyo yaparken götünü elliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hayalet degildir o, dayin filandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 dayımsa dikkat etmeni öneririm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 dayın hayalet mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ben niye dikkat ediim ya, benim gotumu elleyen yok, sen kendini dusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 gulyabani olabilir demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hayalet var ve sen yatarken o seni izliyor. canı sıkılırsa gırtlağını sıkıyor. sen bunu "hava sıcak, bunaldım, o ne lan" şeklinde algılıyorsun ve kafandan ter boşalıyor. bazen sıkılıyor, çıkıp sırtına oturuyor, sen o esnada uyanıyorsun, harbiden uyanıksın ama parmağını bile kıpırdatamıyorsun....Aha o sırtına oturanı halk arasında başka isimlerle adlandırıyorlar ama hayalet işte o...B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yıl olmuş 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 geçen ay oğluyla birlikte trafik kazasında öldüğü göz önüne alınırsa, hayalet olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 malumunuz, eski karısına dadanan bir hayaletin filmi vardı, orda ki gibi "elleme" leden mi bahsediyorsunuz? neydi o filmin adı ya aklıma gelmedi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 o film hangisiymiş yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 göldeki canavar 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 cetoritto said: hayalet var ve sen yatarken o seni izliyor. canı sıkılırsa gırtlağını sıkıyor. sen bunu "hava sıcak, bunaldım, o ne lan" şeklinde algılıyorsun ve kafandan ter boşalıyor. bazen sıkılıyor, çıkıp sırtına oturuyor, sen o esnada uyanıyorsun, harbiden uyanıksın ama parmağını bile kıpırdatamıyorsun....Aha o sırtına oturanı halk arasında başka isimlerle adlandırıyorlar ama hayalet işte o...B)- Bu mesajı 10 kişiye göndermezsen hayalet bu gece seni de ziyarete gelecek. Afedersiniz yapmak zorunda kaldım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 yok ya vardı öyle bir film de adını unutum filmin, eski bir film 80ler olabilir hatta trt de vermişti galiba ama malum sahneler yoktu, adam kadına musallat oluyor falan, sonra araştırmacılar gelip düzenek falan kuruyorlar hayaleti yakalamak için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Feamer said: malumunuz, eski karısına dadanan bir hayaletin filmi vardı, orda ki gibi "elleme" leden mi bahsediyorsunuz? neydi o filmin adı ya aklıma gelmedi şimdi Öyle birşey hatırlar gibiyim. Hayalet kadının orasını burasını mıncırıyordu. Filmin adı The Entity. Adında da tit geçmesinden kıllanmam lazımmış demekki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 1981 film "The Entity". Supposedly based partially on a true story, a woman is tormented and sexually molested by an invisible demon. http://www.youtube.com/watch?v=Sfro7WO8YJg malum sahneleri isteyen araştırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar