Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ghost-Hayalet filmi üzerine

cetoritto

Öne çıkan mesajlar

hayalet var ve sen yatarken o seni izliyor. canı sıkılırsa gırtlağını sıkıyor. sen bunu "hava sıcak, bunaldım, o ne lan" şeklinde algılıyorsun ve kafandan ter boşalıyor. bazen sıkılıyor, çıkıp sırtına oturuyor, sen o esnada uyanıyorsun, harbiden uyanıksın ama parmağını bile kıpırdatamıyorsun....Aha o sırtına oturanı halk arasında başka isimlerle adlandırıyorlar ama hayalet işte o...B)-
Sosyal ağlarda paylaş

cetoritto said:

hayalet var ve sen yatarken o seni izliyor. canı sıkılırsa gırtlağını sıkıyor. sen bunu "hava sıcak, bunaldım, o ne lan" şeklinde algılıyorsun ve kafandan ter boşalıyor. bazen sıkılıyor, çıkıp sırtına oturuyor, sen o esnada uyanıyorsun, harbiden uyanıksın ama parmağını bile kıpırdatamıyorsun....Aha o sırtına oturanı halk arasında başka isimlerle adlandırıyorlar ama hayalet işte o...B)-

Bu mesajı 10 kişiye göndermezsen hayalet bu gece seni de ziyarete gelecek. Afedersiniz yapmak zorunda kaldım. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Feamer said:

malumunuz, eski karısına dadanan bir hayaletin filmi vardı, orda ki gibi "elleme" leden mi bahsediyorsunuz?

neydi o filmin adı ya aklıma gelmedi şimdi

Öyle birşey hatırlar gibiyim. Hayalet kadının orasını burasını mıncırıyordu. Filmin adı The Entity. Adında da tit geçmesinden kıllanmam lazımmış demekki :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...