Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neye ağlarız

sheref

Öne çıkan mesajlar

Cok uzun suredir aglamaya calisiyorum ama aglayamiyorum. Hissediyorum aglarsam rahatlayacam ama o ilk damla gelmiyor malesef. Zaten en son ne zaman agladigimi hatirlamiyorum..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı sinirlenmişsem gözümden yaş gelir 1-2 damla
sevdiğim birini kaybedersem ancak ağlarım herhalde başka türlü ağlamam ağlayamam yeminim var kendime
eskiden olsa belki...[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Sosyal ağlarda paylaş

müziğe diziye filme ağlamam, çok yakın bir akrabam ölürse ağlar mıyım? bilmiyorum (allahtan) hiç ölmedi şu ana kadar..
onun dışında çok sinirlenirsem ağlarım, ama pek sayılmaz bu ağlamak olarak:)
artık sinirimi kontrol altında (biraz da olsa) tutabiliyorum. o yüzden bayadır ağlamadım:) çok sinirli bir adamım maalesef...[signature][hline]öss nubisi
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

benimde sorunum ağlayamamak.Hergün hergece odamda yalnız başıma slow müziğimi dinlerken ağlamak isterim gözlerim dolar ama boşalmaz öyle kalır akmaz.Ağlamak istiyorum rahatlamak.Beni ağlarken bugüne kadar mümkün değil kimse görmemiştir.ben şu ana kadar bi doru dürüst 2 kere ağladım

1.ilk kız arkadaşım ilk buluşmasına gelmediğinde (ilk ve son kız arkımdı)
2.Bir kız arkadaşım vardı ben seni seviyorum demiştim.O da tamam dedi sonra 22-23 yaşında bir adamla çıkmaya başladı o sırf büyük diye onla çıktı.Ona ağladım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Sosyal ağlarda paylaş

Haksızlığa uğradığımda kendimi savunmaya çalışırken bir yandanda ağlarım genellikle. Hiç haksızlığa gelemiyorum.
Sinirlendiğimde(özellikle biri bana bildiğim halde bilmiyormuşum gibi ne yapmam gerektiğini söylerse) böyle havaya tekme atarım tabi sinirim yatışmayınca da ağlarım.
ÖSS den önce forrest gump ı izlerken çok pis ağlamıştım. ne oluyo lan hiç ağlamazdım böyle strese mi girdim falan demiştim...[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 30 Ekim 2004 14:12 tarihinde demiş ki:
siz nelere ağlarsınız?

ben yanlız başına duygusal film izlerken genelde ağlarım :)
yada sinirlendiğim zaman ağlarım, kalbim kırıldığında ağlarım, bazı şarkılar ruhumua dokunur o şarkılarla ağlarım aşık olduğumda ağlarım, çok sevinince ağlarım, durup dururken ağlarım.. ota boka ağlarım

ama bu güne kadar kimse beni ağlarken görmemiştir ama ben çok hüzünleniyorum ve ağlıyıveriyorum..
siz nelere ağlarsınız?

ben de böleyim sayılır
aşık oldugumda dokunan bişi olursa
üzecek bişi olursa ağlarım yane çekinmem
ama kimse görmez dediğin gibi[signature][hline]Bornozlu Canavar
Sosyal ağlarda paylaş

sadece çok sinirlenince ağlıyorum yada birşeye çok takınca ama üzüntüden çok ağlamam genede üzülürüm tabii

sinirden ağlamaya başlıyınca film kopuyor zaten elime silah geçse kullanırım galba göz kararması gözyaşlarının gözü kapaması yüzünden olabilirmi:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam
Sosyal ağlarda paylaş

Her bişeye ağlarım :) Ama çok da gülerim hani çok gülen çok ağlarmıs derler ya benimki o hesap her bişeye gülerim her bişeyede ağlarım ....Ama genel olarak bir dostumu göremeyeceğim yada kaybettiğim zmn,kendimi boslukta ve yapayanlız hissettiğim zaman,yada ağır bir söz yediğim zaman çok ağlarım ( öle böle deil acaip derecede çok ağlarım hatta durup durup tekrar ağlarım)
Başkalarının yanında haytta ağlayamam ama eğer çoook çooook üzüldüysem o zmn tutamayabilirim[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 30 Ekim 2004 14:12 tarihinde demiş ki:
siz nelere ağlarsınız?

ben yanlız başına duygusal film izlerken genelde ağlarım :)
yada sinirlendiğim zaman ağlarım, kalbim kırıldığında ağlarım, bazı şarkılar ruhumua dokunur o şarkılarla ağlarım aşık olduğumda ağlarım, çok sevinince ağlarım, durup dururken ağlarım.. ota boka ağlarım

ama bu güne kadar kimse beni ağlarken görmemiştir ama ben çok hüzünleniyorum ve ağlıyıveriyorum..
siz nelere ağlarsınız?

Sen light'sın belli.. Erkek adam ağlarmı lam![signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...