EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 çok güvendiğim insanlar tarafından kazık yersem yada buna benzer bi şekilde sinirlendirilirsem ağlarım onun dışında bişeylere hüzünlenip falan ağlayamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 genelde okunan ilahilerde dini filmlerde(hepsinde değil)ağlarım ama herkesin içinde isem tutarım için için ağlarım[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Cok uzun suredir aglamaya calisiyorum ama aglayamiyorum. Hissediyorum aglarsam rahatlayacam ama o ilk damla gelmiyor malesef. Zaten en son ne zaman agladigimi hatirlamiyorum..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Çok acılı Adana yersem çok pis ağlayabilirim :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikron Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 yada benim olan bir şekeri birisi elimde alırsa çok pis ağlarım :D:D:D ağlatırımda :D:D:D öle karışık birisiyim :D:D:D[signature][hline]www.akvadi.com Ben sarhoşum gel beni al..... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 aşırı sinirlenmişsem gözümden yaş gelir 1-2 damla sevdiğim birini kaybedersem ancak ağlarım herhalde başka türlü ağlamam ağlayamam yeminim var kendime eskiden olsa belki...[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Ben ağlamam ama şunu söyleyeyim ki Ağlamak da zevktir.[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Bazen ınsan kendını boslukta hıssedeya hanı bole bır sey hısstmessın ole zamnalarda huzunlu bır muzık koyup bır bıra alıp huznlenemkl gerekırse aglamak[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 müziğe diziye filme ağlamam, çok yakın bir akrabam ölürse ağlar mıyım? bilmiyorum (allahtan) hiç ölmedi şu ana kadar.. onun dışında çok sinirlenirsem ağlarım, ama pek sayılmaz bu ağlamak olarak:) artık sinirimi kontrol altında (biraz da olsa) tutabiliyorum. o yüzden bayadır ağlamadım:) çok sinirli bir adamım maalesef...[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 benimde sorunum ağlayamamak.Hergün hergece odamda yalnız başıma slow müziğimi dinlerken ağlamak isterim gözlerim dolar ama boşalmaz öyle kalır akmaz.Ağlamak istiyorum rahatlamak.Beni ağlarken bugüne kadar mümkün değil kimse görmemiştir.ben şu ana kadar bi doru dürüst 2 kere ağladım 1.ilk kız arkadaşım ilk buluşmasına gelmediğinde (ilk ve son kız arkımdı) 2.Bir kız arkadaşım vardı ben seni seviyorum demiştim.O da tamam dedi sonra 22-23 yaşında bir adamla çıkmaya başladı o sırf büyük diye onla çıktı.Ona ağladım[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 kucukken bır kere alabalıgı kızartırlarken aglamıstım[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Haksızlığa uğradığımda kendimi savunmaya çalışırken bir yandanda ağlarım genellikle. Hiç haksızlığa gelemiyorum. Sinirlendiğimde(özellikle biri bana bildiğim halde bilmiyormuşum gibi ne yapmam gerektiğini söylerse) böyle havaya tekme atarım tabi sinirim yatışmayınca da ağlarım. ÖSS den önce forrest gump ı izlerken çok pis ağlamıştım. ne oluyo lan hiç ağlamazdım böyle strese mi girdim falan demiştim...[signature][hline]"Your love lies deep" you said... Deeper shall be the wound between your legs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Duyqusal olduqum bı anda kulaklarımdan qırıpde damarlarımda dola$an $arkılara aqlarım...[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Diablo_Tyrael_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Öldüğümüz zaman değil, doğduğumuz zaman ağlamamız boşuna değildir[signature][hline]Daha önce hiç görmediğin aklın sınırlarını yıkacak bir yolculuk için Paranormal sırlara açılan kapı UFO NET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 üstesinden gelemediğim haksızlıklara uğradığımda ağlarım bide önceden salataya soğan doğrarken gözlerim yaşarırdı lens taktığımdan beri oda olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: sheref, 30 Ekim 2004 14:12 tarihinde demiş ki: siz nelere ağlarsınız? ben yanlız başına duygusal film izlerken genelde ağlarım :) yada sinirlendiğim zaman ağlarım, kalbim kırıldığında ağlarım, bazı şarkılar ruhumua dokunur o şarkılarla ağlarım aşık olduğumda ağlarım, çok sevinince ağlarım, durup dururken ağlarım.. ota boka ağlarım ama bu güne kadar kimse beni ağlarken görmemiştir ama ben çok hüzünleniyorum ve ağlıyıveriyorum.. siz nelere ağlarsınız? ben de böleyim sayılır aşık oldugumda dokunan bişi olursa üzecek bişi olursa ağlarım yane çekinmem ama kimse görmez dediğin gibi[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 sadece çok sinirlenince ağlıyorum yada birşeye çok takınca ama üzüntüden çok ağlamam genede üzülürüm tabii sinirden ağlamaya başlıyınca film kopuyor zaten elime silah geçse kullanırım galba göz kararması gözyaşlarının gözü kapaması yüzünden olabilirmi:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Her bişeye ağlarım :) Ama çok da gülerim hani çok gülen çok ağlarmıs derler ya benimki o hesap her bişeye gülerim her bişeyede ağlarım ....Ama genel olarak bir dostumu göremeyeceğim yada kaybettiğim zmn,kendimi boslukta ve yapayanlız hissettiğim zaman,yada ağır bir söz yediğim zaman çok ağlarım ( öle böle deil acaip derecede çok ağlarım hatta durup durup tekrar ağlarım) Başkalarının yanında haytta ağlayamam ama eğer çoook çooook üzüldüysem o zmn tutamayabilirim[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et Akıllı olupta tembel ise ikaz et Hem akılsız, hem de tembel ise imha et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 4 tane çıktığım var ama çıktıklarıın dışınd birine aşığım :d *!ağlar*[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: sheref, 30 Ekim 2004 14:12 tarihinde demiş ki: siz nelere ağlarsınız? ben yanlız başına duygusal film izlerken genelde ağlarım :) yada sinirlendiğim zaman ağlarım, kalbim kırıldığında ağlarım, bazı şarkılar ruhumua dokunur o şarkılarla ağlarım aşık olduğumda ağlarım, çok sevinince ağlarım, durup dururken ağlarım.. ota boka ağlarım ama bu güne kadar kimse beni ağlarken görmemiştir ama ben çok hüzünleniyorum ve ağlıyıveriyorum.. siz nelere ağlarsınız? Sen light'sın belli.. Erkek adam ağlarmı lam![signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 al işte hhaha[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Acextar, 30 Ekim 2004 21:28 tarihinde demiş ki: Sen light'sın belli.. Erkek adam ağlarmı lam! insan ağlar...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Al bi light daha, al biri vur diğerine..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 if you dont like crying , got to the forest and live in there[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Acextar, 30 Ekim 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Al bi light daha, al biri vur diğerine.. sen 12-17 yaş aralığınsaın sanırım[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar