Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SURİYE BU HALE GETİRDİ!!!! (Habertürk Manşeti)


sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Abi bu habertürk beni öldürecek sanırım.

Bu nasıl bir propoganda lan. Bu kadar mı geri zekalı bir yazı işleri olur. Yapacaksan çaktırmadan falan yap bari :)


http://www.haberturk.com/yasam/haber/754943-en-uzun-copluk

RİO’dan sonra dünyanın en uzun ikinci kumsalı olarak kabul edilen 14 kilometrelik Hatay’ın Samandağ kumsalı, Suriye’den denize dökülen atıklar yüzünden çöplüğü andırıyor.

Görüntüler için TIKLAYINIZ!

Suriye’nin Lazkiye kentinden denize dökülen atıklar, güçlü akıntılarla Hatay’ın Samandağ İlçesi’ndeki Türkiye’nin en uzun kumsalına bir kaç günde ulaşıyor. Çöplere Asi Nehri ve açık denizde gemiler tarafından bırakılanlar da eklenince, Samandağ kumsalı neredeyse çöplüğe dönüşüyor. Uzun kumsal, özellikle poşet, pet şişeler ve bebek bezleriyle doluyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Suriye olsun olmasin hatay copluk zaten arap dolu. Sahil/kordonda mangal yapan aksam yemegi bilimum cerez findik fistik toplayip cimenle yayilip sahil seridini bok ediyorlar,gerci benzer manzarayi gecen sene uskudarda ramazanda cimende iftar acan bi grupta gordum adaf


çevreye rahatsızlık veriyorlar burda akşam yemeği çerez yiyorlar çimlere seriliyorlar kesin yasaklanması lazım bunların. galata'daki hassasiyetin gösterilmesi gerekli benceB)-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda da altyazı geçiyor "Suriye ile İT DALAŞI" diye

Oysaki tüm kanallar dün 2 Suriye helikopterinin sınıra yaklaştığını ve bizim F-16'ların onları gözlediğini söylüyor haber ve yazılarında.

HT neyin peşinde böyle garip, zaten helikopter ile F-16 arasında it dalaşı olamaz ki direk düşürür helikopteri lol
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Abi bu habertürk beni öldürecek sanırım.

Bu nasıl bir propoganda lan. Bu kadar mı geri zekalı bir yazı işleri olur. Yapacaksan çaktırmadan falan yap bari :)


Gerçek anlamıyla bir propaganda fail. Propaganda dinamiklerini anlamamışlar. 100 kişiyi kızdıran bir olaya değil bütün halkın damarına basan bir olaya değinmeleri gerekiyor (varsa tabi öyle bişey). Mesela "Suriye yine PKKlıları destekledi" gibi bir haber yaparak en warmongerer kısımlardan biri olan ulusalcıları gaza getirebilirler. Onun yerine 100 tane yöre sakinini sinirlendirecek bir haberle propaganda yapmaya çalışıyor salaklar heheheh Propaganda 101den kaldılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

şu ulusalcı dediğiniz nedir gerçekten merak ediyorum düzgünce açıklar mısınız? ulusalcı parti var mıdır nedir mesela, liderleri kimdir vs?


İngilizce karşılığından direk çeviri yaparsak nasyonalizm oluyor :p Ulusalcı parti adı altında parti son zamanlarda kurulmaya çalışıldı HEPAR falan. CHPde baykalla beraber o eksene doğru kaydı, sol kanat ulusalcılık denen fikrin temsilcisi oldu.

HERŞEY VATAN İÇİN HERŞEY VATAN İÇİN ya da HER TÜRK ASKER DOĞAR vs gibi laflar ulusalcılıkla ilgili hissiyatın %90ının falan içeriyor. Genelde Ulus > birey, birey ulusun köpeğidir, her birey ulusun kulu olmakla yükümlüdür, bu bağlamlarda düşünce özgürlüğü belirtisi gösteren kişiler muhtemelen vatan hainidir, ülkenin başında ulusalcı bir parti varsa ve ülke bir savaşa giriyorsa bireyler ne oluyor lan neden savaşa girdik çok saçma demeden ön cephelere koşmalı ve vatanının savunmalıdır falan.

Wikipediada sol kanat nasyonalizmin kilit bir özelliğini daha vermiş

said:
Left-wing nationalism
Left-wing nationalism (occasionally known as socialist nationalism, not to be confused with Right-wing national socialism)[40] refers to any political movement that combines left-wing politics with nationalism. Many nationalist movements are dedicated to national liberation, in the view that their nations are being persecuted by other nations and thus need to exercise self-determination by liberating themselves from the accused persecutors


i.e HEDEF TÜRKİYE
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...